امروز حتما میزارمسلام آقا وحید لیست بازیهای دست دومxboxone رو اگه دارین بی زحمت اینجا برارین.
سلام فعلا پخش عمده نشدهسلام وحید جان
Rainbow siege 6 region 1 رو کی میاری?
برایتان فرستادمپس وحید جان بی زحمت کارتت رو بده برات واریز کنم(یه گیفت آمریکا 50$ می خواستم). فقط موجود داری؟ برای فردا می خوامش حتما.
با تشکر
تونستی تماس بگیرسلام آقا وحید روز اولی که pes2016 اومده بود من یدونه گرفتم ریجن ال بود حالا برا انلاین اذیت میکنه امکان داره یه مبلغی سر بگیرید با ریجن دو عوض کنید ؟
احتمالا یدونم just cause 3 بخوام
بله موجود دارم 490وحید جان کینکت داری برای ایکس باکس وان؟ منظورم جدا هستش.
همچنین GTA V هنوز موجود داری برای وان؟ نقشه داره توش؟
ممنون
فرستادم خدمت شماوحید جان چیزی برام نیومده.
سلام تایید میشه مبارکتان باشه دوست عزیزسلام
یک دستگاه ps4 یک ترابایت 2 کنترلر همراه با 3 عدد بازی از آقا وحید خریداری شد.
خرید اول بود و خوش برخوردی و خوش قولی و منصف بودن ایشون باعث میشه که بازهم ازشون خرید کنم
با تشکر فراوان
سلام بله دارم پست اول را چک کنیدسلام
باندل انچارتد ندارید؟
من نسخه بتا رو دانلود کردم و دارم بازی می کنم.سلام این بازیTOM CLANCYS RAINBOWSIX SIEGE نسخه ی کاملش امده چون قرار بو بازی در10 اذر منتشر بشه یه سوال دیگه کسی این بازی رو تجربه نکره هیچ بخش تکنفره ای نداره حتی یک بخش کوچیک هم نداره؟
اصلاح کردمآقا وحید ببخشید دوباره مزاحم شدم. الان تو پست اول دیدم. فقط یه چیزی ، نوشتید 1216B برای باندل آنچارتد . میخواستم بدونم درسته ؟ مگه 1216B ها یک ترا نیستن؟ یا من اشتباه میکنم...
سلام 160 تومنسلام
بازي farcry 4، براي ps4، ريجن ١ به صورت اورجينال دارید؟ قيمتش چنده؟
سلام فردا لیست بازیهای دسته دوم میزارم تو تاپیکسلام آقا وحید لیست بازیهای دست دومxboxone رو اگه دارین بی زحمت اینجا برارین.
سلام نمیدونم بخش تک نفره داره یا نه ولی بازی کامل هست بدون هیچ حذفیاتیسلام این بازیTOM CLANCYS RAINBOWSIX SIEGE نسخه ی کاملش امده چون قرار بو بازی در10 اذر منتشر بشه یه سوال دیگه کسی این بازی رو تجربه نکره هیچ بخش تکنفره ای نداره حتی یک بخش کوچیک هم نداره؟
سلام برای فرداسلام
خسته نباشيد
اقا وحيد قرار بود يه سري فروش ويژه بازيها و لوازم با قيمت خيلي مناسب بزاريد؟
خبري نشد
خریدارهزینه ارسال با خریداره یا شما پرداخت میکنید؟
-------------------------------------------
ترخیص کالا | نصب دوربین مداربسته | موسسه حفاظتی | ترخیص کالا