Old_snake1995
Registered User
- نوشتهها
- 362
- لایکها
- 124
سلام قیمت pes 16 & fifa 16 & nba 2k 16 دست دوم رو برای کنسول ps4 لطفا برام پ.خ کنید.
بی کیفیت نیست اصلان عزیزکابل HDMI داخل جعبه PS4 به نظر بی کیفیت میاد ولی ظاهرا برا Xbox One کیفیتیش خوبه. کابل اورجینال HDMI ایکس باکس وان موجود دارین؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمPS4 NEW SLIM مدل CUH-1216B ریجن 2 اورپا باندل UNCHARTED THE NATHAN DRAKE COLLECTION همراه با 3 ماه پلاس رایگان و یک عدد بازی اورجینال فیزیکی تولید 3 ماه سوم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1430
سلام. گفته بودید امروز فروش ویژه میزارید :
قیمت اخر + شماره کارت و... جهت خرید به بنده پ.خ کنید.
ممنون
سلام بله میارم برایتان تونستی تماس بگیریدسلام اقا وحید بازی های اورجینال xbox 360 رو داری ؟؟؟
اگه نه میتونی برام سفارشی بیاری ؟؟؟ COD Black ops 1 رو میخوام
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام.
این باندل و اگه بخوام میتونین بازیشو بردارین؟؟؟
اونجوری چقدر میشه؟؟؟
PS4 NEW SLIM مدل CUH-1216B ریجن 2 اورپا باندل UNCHARTED THE NATHAN DRAKE COLLECTION همراه با 3 ماه پلاس رایگان و یک عدد بازی اورجینال فیزیکی تولید 3 ماه سوم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1430
سلام دسته دوم ندارم فقط اکبندسلام
fifa 16 و pes 16 قیمت دست دوم رو بی زحمت پ.خ کنید هم جدا هم اگه باهم بخرم
سلام دسته دوم ندارم فقط اکبندسلام قیمت pes 16 & fifa 16 & nba 2k 16 دست دوم رو برای کنسول ps4 لطفا برام پ.خ کنید.
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادم
نه با شما نبودم با آقا وحید بودممگه من چند تا قیمت زدم؟همین ی دونس ک
عزیز قیمتها همیشه رو به پایین هستن ولی با افزایش قیمت دلار فعلا نمیشه اورد پایین چون قیمت خرید رفته بالاقیمتاتو نمیخوای کم کنی؟
برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام
من کد the last of us ps4 ریجن 1 رو میخوام لطفا شماره کارت بدید
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد باندل آنچارتد از ایشون خریداری شد
فرستادن کرج دیروز صحیح و سالم به دستم رسید
با تشکر از آقا وحید گل
سلام گران در میاد ارزش نداره فیزیکی بخری بهترهسلام، کد انچارتد کالکشن رو مثل کد لست نمیتونید موجود کنید؟
سلام همان طور که گفتم قیمت دلار رفته بالا و قیمت خرید هم به همین طورسلام
قيمت بازي ها رو كاهش نميديد؟
Just cause , syndicate
سلام نه عزیز ندارمسلام
کنسول ps3 ندارید ؟
سلام دسته پک بلند فقط دارم 180 انچارد هم 170 فیفا 185سلام اقا وحید دسته مشکی پلی 4 به من قیمت می دید و بازی هم می خوام میشه قیمت بدید با تخفیف
uncharted,call reg all,fifa
سلام 180سلام mortal ریجن 1 با کد گرو چند میدی به ما اقا وحید؟
سلام کارکرده ندارمسلام
CALLL OD DUTY کارکرده داری برای PS4 ؟
اینا نقشه داره من نقشه نمیخوام
بدون نقشه نداری ؟
قیمت Batman Arkham Knight Special Edition رو هم بدید لطفا.سلام. قیمت Destiny Taken King رجین ۱ و Final Fantasy 10 ویتا رو میخواستم. قاعدتا خیلی خیلی باید قیمت از پست اول کمتر باشه.