silent assassin
Registered User
میتونین بازی Dragon Age Inquisition Game of the Year رو واسه PS4 بیارین?
اگه آره قیمت چند در میاد?
سلام نه عزیز موجود نیستسلام وحید جان از این باندل نمیارین؟
قیمت تقربیش رو نمیدونین؟
سلام جواب دادمسلام پ.خ بی زحمت جواب بدید
سلام چون فقط ریجن 2 موجود بودسلام ، بالاخره اومد disgaea... اما چرا ریجن 2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام چرا عزیز موجود دارم تماس بگیریدسلام،
کنسول PS3 اسلیم و کپی خور نرم افزاری موجود ندارید؟
سلامسلام لطف کنید بازی های fallout و rainbow و uncharted پلمپ قیمت لطف می کنید؟
عزیز یکی از شرکتهای خوب زده برای ps4این کنترلر دسته PS4 مدل دسته XBOX ONE سیم دار با تمام قابلیت دسته PS4
یک چیز ارجیناله ؟ منظورم اینکه از این وسایل هایی هست که جنس خوب هست ؟ یا اینکه فقط ی طرح زدن و کیفیت خوبی نداره ؟
====
دوستان کسی تاحالا خریده ؟
سلام نه عزیز قیمتش بسیار بالا در میاد نمیشه اوردسلام , وقت بخیر
کنترلر "Elite" رو موجود می کنین؟
سلام نه عزیز ندارمسلام ، شما بازی دیجیتالی برای PS4 دارین
سلام فقط سفارشی میارم 220 تومن در میادمیتونین بازی Dragon Age Inquisition Game of the Year رو واسه PS4 بیارین?
فعلا نیست عزیزای بابا آقا وحید من به هوای ریجن 1 بودم اخه ریجن دو گرونه خرید انلاینش و زیاد اب میخوره بخوام dlc هاشو بگیرم !
سلام فقط اکبند دارم همراه با گرو 180سلام ، mkx ps4 ریجن آل آک یا کارکرده هر کدوم که موجوده چند هست؟
قیمتش 200 تومن هستوحيد جان Fallout 4 واسه X1 كه كد Fallout 3 رو همراه داشته باشه موجود داري؟ قيمتش چقدره الان؟
قیمت خیلی خیلی بالا در میاد به همین خاطر نمیشه اوردوحید جان دسته الایت رو سفارشی بیاری چقدر میشه؟
سلام دسته طلایی هم امده پخش عمده بشه میارمسلام وحید خان خوبی؟
دوست عزیز یه سوال
دسته طلایی هنوز وارد ایران نشده؟
امکان اینکه دسته طلایی بیارید هست؟
چون در تبلیغات دیدم کنسول طلایی هم در هنگ کنگ اومده
و اینکه شما مغازه هم دارید یا اینکه امکان خرید حضوری از شما هم وجود داره برای روز سه شنبه؟
اگر وجود داره لطفا ادرس رو برای من پیغام کنید
با تشکر
چک میکنم اگر موجود بود خبرتان میدمسلام آقا وحید ps3 اسلیم سفید رنگ تو دست وبالتون پیدا میشه ؟ برای یکی از دوستان میخوام نقره ای نباشه فقط سفید رنگ ظرفیت هاردش زیاد براش مهم نیست حتما خریداره.
سلام بله عزیز حتما میارم
سلام 200 تومنسلام وحید جان
قیمت Destiny taken king ریجن ۱ - ps4 رو میخواستم .
عزیز یه تعداد دارم بزودی قرار میدمرفیق تو کار بازی های کارکرده PS3 نیستی؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام قیمت اخر کنسول سفید سری 1216 ریجن اروپا یا امریکا قیمت اخر برام بفرستید خریدارم اگه خوب بدید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk