خواهش میکنم، خوب اگر حتما نیاز دارین که بی سیم از دسته استفاده کنید پیشنهاد من این هست که دسته Xbox به همراه دانگل تهیه کنید و خیلی راحت بی سیم از دسته استفاده کنید درضمن دیگه نیازی هم به نصب هیچ برنامیای روی کامپیوتر نیست و همه چیز خودش بصورت پیش فرض قابل استفاده هست.یک دنیا سپاس از شما دوست من به خاطر کمکتون.
عزیز اصلی ترین دلیل که میخام بیام سراغ این ها بی سیم بودنشه.
پس اگر که اینطور هست میشه ds3 رو هم وصل کرد یا فقط ds4 این ویژگی رو داره؟؟
البته در حالت کلی راحتی کار بسیار مهمه برام منظورم اینه که مثلا هر بار استفاده نیاز به درست کردن و تنظیمات و ... نداشته باشه.
یه تبدیلی هست که برای دسته های xbox فروخته میشه که گیرنده اون دسته ها هست برای pc. ایا اون قطعه بلوتوث هست؟؟ میشه از اون برای ds4 هم استفاده کرد؟ میگم که بنده میخام که بی سیم وصل بشه.
بعد یه سوال دیگه اینکه تو پک ds4 چه چیزهایی موجوده؟؟ سیم هم توش هست؟؟ باتری داخلی دارن دیگه درسته؟ چه جوری شارژ میشن؟
شما خودت این کار رو انجام دادی؟
بازم ممنون.
در مورد وصل کردن دسته PS4 بله همونطوری که گفتم میتونید بی سیم دسته رو وصل کنید ولی تا اونجایی که من میدونم فقط با یک سری از دانگلهای خاص بدون ایراد کار میکنه برای همین احتمال اینکه به مشکل بر بخورید هست، برنامه DS4Windows که گفتم کار اصلیش این هست که تنظیمات بازی رو بصورت پیش فرض برای شما انجام میده و به عبارتی دیگه دسته PS4 رو به عنوان دسته Xbox به کامپیوتر نشون میده که این موضوع باعث میشه که دیگه شما احتیاجی به تنظیم کردن دستی تنظیمات برای هر بازی رو نداشته باشین، در مورد اینکه این برنامه با دسته PS3 کار میکنه یا نه مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد کار نمیکنه چون این برنامه مخصوص دسته DualShock4 یا همون دسته PS4 طراحی و ساخته شده.
در مورد محتویات دسته تا اونجایی که من میدونم سیم داخل جعبه نیست ولی شما وقتی دستگاه PS4 میخرید سیم شارژ داخل جعبه هست برای همین اگر دسته رو جدا تهیه کنید باید سیم هم جدا براش بخرید، دستههای PS4 باطری داخلی شارژی دارن و از همین طریق سیم Microusb شارژ میشن، موفق باشی.