pesarbache
Registered User
- نوشتهها
- 122
- لایکها
- 46
سلام.سر انلوگ و انلوگ واسه ps4 دارید هنوز؟قیمتشون چنده؟
سلام دوست عزیز بله موجود هست قیمتش هم جنس عالی 15 تومن که تو پست اول هستسلام.سر انلوگ و انلوگ واسه ps4 دارید هنوز؟قیمتشون چنده؟
عزیز نسخه استیل بوکش را اوردم عکسش میتونی ببینیاقا وحید عکس :general107:
پست اول هست و دقیق تر هم میتونی با من تماس بگیریوحید جان ، قیمت بروز ps4 رو برام بفرست ممنون
فقط اکبند دارم 170سلام. witcher 3 ایکس باکس چه قیمته؟ پلمپ و کارکرده (در صورت موجود)
بفرمایید در خدمت هستمكسي نيست؟
سلام قیمتش هم 275با سلام؛
وحید عزیز پکیج Xbox One Controller + Wireless Adapter for Windows را موجود دارید ؟ قیمت را ارسال می کنید
عزیز خیلی گشتم ولی پیدا نشد فعلا بارش نیست تا دوباره موجود بشهدسته استار وارز ps4 قرار شد یک هفته پیش قیمت بدید...
سلام کیفیتش بسیار بالاستسلام من سر آنالوگ دسته ps4 رو میخوام ، کیفیتش مثل خوده دسته است ؟
از کجا باید بیام ازتون بگیرم ؟
عزیز من برایتان فرستادم و کد رهگیری هم برایتان PM کردمسلام
آقا وحید بازی mortal kombat xl مارو نفرستادی؟ من دو روزه پولو ریختم به کارتتون قرار بود امروز اول صبح بفرستین و کد رهگیری بهم بدید. چون بچه ها گفتن شما سفارشا رو زود میفرستین گفتم از شما خرید کنم ولی هنوز خبری ازتون نیست. فردا هم که تعطیله اگه بخواین بفرستین میشه شنبه که تا دستم برسه دقیقا میشه یک هفته دیگه.
فقط 1 ترا باندل فارکرای هست 1600 که تو پست اول هستشساخت 2016 PS4 نرسید؟
سلام بله موجود هست خواستی تماس بگیرسلام آقا وحید
XBOX ONE ریجن 2 اورپا 500 گیگ با کینکت مدل جدید مات با کنترلر جدید ورودی 3.5 میلیمتری همراه با 3 بازی فیزیکی اورجینال KINECT SPORT RIVALS . FORZA HORIZONE 2 . ZOO تولید 3 ماه چهارم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1550 موجود دارید ؟ دسته اضافه هم میخوام. ممنون میشم جواب بدید