مبارکتان باشه دوست عزیزاقلام زیر خریداری شد که یک روزه صحیح و سالم به دستم رسید
محافظ ژله ای کنترلر PS4 مدل دارگون
XBOX ONE ریجن 2 اورپا 500 گیگ با کینکت مدل جدید مات با کنترلر جدید ورودی 3.5 میلیمتری همراه با 3 بازی فیزیکی اورجینال
ZUMBA FITNESS WORLD PARTY
HALO 5
GEARS OF WAR ULTIMATE EDITION
CALL OF DUTY BLACK OPS 3
TOM CLANCYS THE DIVISION
BLOODBORNE
DESTINY THE TAKEN KING LEGENDARY EDITION
با تشکر از آقا وحید گل
برایتان پیغام خصوصی فرستادممن خودم تا حالا بارها خرید کردم از ایشون، اینجا تا حالا نزدم. ps4 + ram 64 vita +... هیچ مشکلی هم نداشتم و خیلی هم راضی بودم.
آقا اینا رو باز یک قیمت خوب بهم بده امروز بگم بفرستی: دسته استار وارز ps4 + دوربین ps4
سلام نه عزیز ندارمسلام برادر وحید.
هدست گلد رنگ سفید موجود هست؟ قیمت؟
سلام مدل مشکی هست که شده 1220سلام وحید جان عزیز خسته نباشی
داداش یه سوال داشتم...PS4 ریجن 3 اسیا که قیمت 1200 بود هنوز موجودی داری؟اخه تو پست اول نبود
برایتان پیغام خصوصی فرستادم
سلام نه عزیز ندارم
سلام مدل مشکی هست که شده 1220
کینکت وان عملا بی فایدسسلام دوستان
یه چند وقتی هست تصمیم گرفتم اولین کنسولمو بخرم ! تو چند این چند وقت که یه چند ماهی میشه هنوز نتونستم تصمیم قطعیمو بگیرم
دلم بیشتر با xbox ولی مغزم میگه ps4 :دی
xbox رو بیشتر میخوام بخاطر کینکتش و بازی های منحصر به فردش
ولی بازم شک دارم لطفا راهنماییم کنید
پ.ن:یه سرچ تو انجمن زدم تاپپیکی پیدا نکردم تا بتونم سوالمو اونجا بپرسم برا همین مزاحمتون شدم
فرستادمنگرفتم چیزی
اقا شرمنده عکس کدام بازی را میخواستیاقا وحید عکس چی شد؟
سلام مبارکتان باشهسلام
دیروز از اقا وحید یه ایکس باکس یه کنترلر و پِس 2016 خریدم که 8:30 شب به دستم رسید
بی عیب و نقص
الان هم داره آپدیت میشه
وحید جان کارش درسته
سلام عزیز بستگی به خودتان داره هر کدام برای خودشان کلی محسناتی دارن که با سرچ تو سایتهای تخصصی میتونید جواب سوالتان را پیدا کنیدسلام دوستان
یه چند وقتی هست تصمیم گرفتم اولین کنسولمو بخرم ! تو چند این چند وقت که یه چند ماهی میشه هنوز نتونستم تصمیم قطعیمو بگیرم
دلم بیشتر با xbox ولی مغزم میگه ps4 :دی
xbox رو بیشتر میخوام بخاطر کینکتش و بازی های منحصر به فردش
ولی بازم شک دارم لطفا راهنماییم کنید
پ.ن:یه سرچ تو انجمن زدم تاپپیکی پیدا نکردم تا بتونم سوالمو اونجا بپرسم برا همین مزاحمتون شدم
سلام هیچ کدام موجود نیستسلام
این بازی هارو موجود دارین؟
metro redux reg all
dynasty warriors 8 empires reg all ya reg 2
dynasty warriors 8 extreme legends complete reg all ya reg 2
خواهش میکنماقا شرمنده عکس کدام بازی ...
بروی چشمخواهش میکنم
عکس پایین دارک سولز ایکس باکس
که گفته دانلود داره...ممنون
سلام 20 تومنآقا وحید قاب بازی PS4 داری؟
عزیز قیمتها هر روز بالا پایین میشن و چون وقت نمیکنم هر روز ابدیت کنم شما هم میتونی تماس بگیرید و هم پیغام خصوصی بفرستید تا اخرین قیمت بهتان بدمسلام این قیمت ها به روز هستند؟
سلام کدام مدل میخوایسلام من می خواستم یک ps4 با دو تا دسته با دوربین و چهار تاکپن بازی بخرم می خواستم بدونمقیمتش چقدر میشه