نعکیبورد و موس PC به PS4 میخوره و میشه باهش بازی هایی مثل Call of Duty رو انجام داد؟
عزیز کیبورد مخصوص داره که فقط اونها وصل میشنکیبورد و موس PC به PS4 میخوره و میشه باهش بازی هایی مثل Call of Duty رو انجام داد؟
سلام نه عزیز کپی خور نشدهسلام
xbox one کپی خور شده؟
فرق ایکس باکس های دیجی کالا چیه که گرونتره
Microsoft Xbox One 1TB Game Console
1/349 تومن
XBOX ONE ریجن 2 اورپا سری جدید با کنترلر جک 3.5 با ظرفیت هارد 1 ترا بایت همراه با بازی فیزیکی RAINBOW SIX SIEGE تولید 3 ماه دوم 2016 با یک هفته مهلت تست قیمت 1150
سلام 135سلام heavy rain موجود هست؟قیمت
سلام این بازی از 4 روز پیش میشد تهیه کرد ولی قیمتش خیلی بالا بود و متعادل بشه حتما میارمسلام
no man's sky کی میرسه؟
عزیز پست اول را چک کنیدپي اس٤ ريجن ٢ ١ترا باندل موجود نداريد؟
مبارکتان باشهبموقع رسید به دستم
ممنون از شما بابت ارسال و پیگیریه بموقع
سلام برای دریافت ادرس حتما تماس بگیریداقا سلام , بی زحمت آدرستو برای خرید حضوری پخ کن برام
اطلاعی از این موضوع ندارمبا Remote Play میخوام ببینم چجوری میشه از لپتاپ به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ منظورم اینه حتما نیاز به اینترنته؟
ارزون ترین 500 گیگ هست 1140ببخشید من قصد خرید ایک باکس 1 یا پلی استیشن 4 رو دارم
قصدم اینه که بتونم فوتبال و دیگر بازی های مطرح رو آنلاین و اینترنتی بازی کنم ( پینگم حدود 160 هست )
1- لطفا بگین ارزون ترین نوع پلی استیشن 4 چه نوعی هست و چند هست قیمتش؟
2- همچنین بگین ارزون ترین نوع ایکس باکس 1 چه نوعش هست و چند هست قیمتش؟
لطفا بگین تفاوت این نوع های ارزون تر با نوع های گرون تر چیه و چه چیزهایی رو از دست می دم اگر این ارزون ها رو بخرم؟
( خرید برای شیراز منظورم هست )
با سپاس
بله قیمتش خوب بشه حتما میارمنسخه Complete Edition ویچر پنج روز دیگه عرضه میشه...
امکانش هست زودتر از موقع موجود بشه ؟
اصلا شما قصد دارین بیارین ؟
سلام فقط 500 گیک اورجینال سوپر اسلیم دارم 900سلام
ps3 داری اقا وحید؟ ( کپی خور وغیر کپی خور)
آکبند موجود هست؟
قیمت هر کدوم رو جدا بگی ممنون میشم