قیمت کنسول از طرف سونی کاهش یافته از این رو قیمتها شکسته شدوحید جان سوال واسه همه پیش اومده توی بازار چه خبر شده که قیمتا این مدلی کاهش داشتن؟!
موردی واسه کنسولهاست یا خبر دیگه ایه؟!
ممنون
نه عزیز جانBLOODBORNE COLLECTORS EDITION { ریجن 2 قیمت 200 }
همین عنوان ریجن 1 قابل تهیه هست؟
سلام فعلا قیمتها به این گونه هستنسلام من می خواهم چند روز دیگه یک ps4 از شما بخرم مخواستم بدنم فروش ویژه تا کی هست
و کنسول های شما پلمپ سونی هست و تا حالا جعبه باز نشده است
ممنون از فروشگاه خوبتان
سلام فقط دومی دارم 190سلام. قیمت این بازی ها رو لطف میکنی؟؟
Dragon Quest Heroes Region 2 Europa
Star Ocean region 2 Europa
Final Fantasy Type-0 Region 2 Europa
سلام احتمالا فردا یا پس فرداسلام.
وحید جان Deus Ex ـه Xbox One کی میاری؟
اخر شهریور قیمت هم مشخص نیستببخشید فیفا 17 رو کی میارید ؟ قیمتش چقدره ؟
سلامسلام
خار دکمه R1.L1 ام شکسته
با تعویض دکمه درست میشه ایا؟
این تصویر رو هم ببینید لطفا
http://uupload.ir/files/7eo4_capture.png
درصورت نیاز تعویض دکمه مشخصات پرداختو پخ کنید...
ممنون
سلامسلام
بازی doom و hom front (پلی4)موجود دارید ؟ ریجن ؟ قیمت ممنون
سلام عزیز قابل تهیه هست 170 تومندرود
داداش دانگل دسته ایکسباکس وان برای پیسی رو داری؟ یا میتونی تهیه کنی؟ چندتا سایت با دسته قرار دادم ولی من دسته دارم، دنبال دانگلشم فقط ...
ممنون
سلام فقط پلمب دارم 130سلام fifa 2016 کارکرده برا Xbox one دارید و چه قیمت
سلام فقط پلمب 130سلام fifa 2016 کارکرده دارین و چه قیمت
عزیز توجه فرمایید بالای تاپیک پست اول زدم که قیمتها همگی به روز هستن و همیشه قیمتها بالا پایین میشندوست من سوالی داشتم
شما توی آف مدل CUH-1216B سری جدید رنگ مات با ظرفیت 1 ترابایت ریجن 2 اروپا تولید 3 ماه اول 2016
این مدل رو میزاری 1300 بعد ک اف تموم میشه قیمتش میشه 1170 ؟؟؟؟ دیگه این مدلیشو ندیده بودم
وقتی باهاتون تماس گرفتم فرمودین دلیل اف ارزون شدنه جهانیه و گفتین همین الانشم از قیمت جهانی دارین ارزونتر میدین.
و گفتین قیمت جهانیش 400 دلاره در حالی که کمتر بود.من رو حرف شما اعتماد کردم و مطمئن شدم پایینتر نمیاد
البته باید بگم خدمتتون ک میدونستم ممکنه پایینتر بیاد چون قیمت جهانیش خیلی کمتر از 400 دلار بود اما خب به حرفتون اعتماد کردم
این چه اف هست که بعدش 130 تومن ارزونتر میفروشید.
ماکه کنسول رو در هرصورت ازتون خریدیم و هنوز بعد دو هفته یه بازی هم باهاش نکردیم اما خواهشا تو معامله صادق باشید
مبارکتان باشهیک عدد پلی استیشن ریجن ۲ یک ترابایت از ایشون خریداری شد و سالم تحویل گرفتم
ممنون از شما
سلام تماس بگیریدسلام برادر ...خدمات کامپیوتری دارم ....جدیدا زیاد میان واسه کنسول پلی ۴
قیمت همکار رو برا پ خ میکنی
بازی و دسته هم بی زحمت بفرس برام
عزیز هیچ فرقی بینه ریجن ها نیست فقط سفارش ها فرق دارن که تو پست اول هست چگونگی سفارش ها برای قاره های گوناگونفرق ریجن ها چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم ریجن بهتره مثلا
منتشر بشه حتماوحید جان بازی یاکوزا نمیاد ؟
درودسلام عزیز قابل تهیه هست 170 تومن