سلام بله موجود دارم اکبند ریجن 1 هست 140 ریجن 2 هست 130سلام،انچارتد 4 کار کرده یا نو چنده؟
بله درست هستبالا زده اقا وحید 140 پلمپ رجین 1
سلام سفارشی قابل تهیه هستسلام اقا وحید دسته Razer Raiju ps4 رو کی میتونید موجود کنید ؟؟
سلام بله موجوده 150سلام
استند PS4 PRO موجود دارید و قیمت چنده ؟؟
سلام برایتان ارسال کردمسلام
من از طریق سایت سفارش ثبت کردم پرداخت هم کردم تلفنها خاموش هستن کی تحویل میشه؟
سلام بله دسته xbox one s هست 210 که با بولوتوث وصل میشهسلام
دوست گرامی دسته ای داری که بی سیم بشه وصلش کرد به کامپیوتر و باهاش روی کامپیوتر بازی کرد
اگه دارین میشه مدلش رو بگین چک کنم من
بعید میدونمبرادر امکان داره دوباره قیمت 1216 500 گیگ به زیر 1 میلیون برسه ؟
مرسی از لطفت دوست عزیزوحید جان کارش درسته، من سالها ازش میخرم
خوش اخلاق و باحوصله
سلام فعلا موجود ندارمسلام
پرو موجوده ؟ قیمت ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام بله 110سلام
دسته ایکس باکس 360 داری؟ چنده ؟؟
ممنون نوید جانوحید عزیز یکی از مطمین ترین آدمها هستش
من از سال 1389 که اولین خرید را توی بازی سنتر ازش کردم تاحالا مشتریش هستم و تمام کنسول های این نسلم را هم از وحید خریدم
همین هفته پیش هم 3 میلیون تومان ازش خرید داشتم و کنسول ایکس وان باندل گیرز و 3 تا بازی و کالکتور لست گاردین را خریدم که به بهترین شگل و بهترین قیمت و بسته بتدی عالی برام اصفهان رسید
ممنون از وحید عزیز
سلام بله 800سلام platinum headset چقدر قیمتش میشه ؟؟
سلام نیست عزیزسلام اقا وحيد كنترلر ps4 براي باندل متال گريز موجود داريد؟ يا ميتونيد برام بياريد؟
سلام موجو.د نیستسلام وحيد جان شما كنترلر كنسول ps4 باندل متال گريز رو داريد؟ يا ميتونيد برام تهيه كنيد؟
سلام موجود نیستاین استیل بوک رو میخوام دارید؟
سلام تمام بازیها موجود فردا تو پست اول قرار میگیرهسلام
بازی های ps vr نمیارین؟
عزیز فقط الان لاست گاردین هست 750اقا وحید بازی کلکتور ادیشن برای ps4 چی دارین بزنید لیست و قیمتشون رو جدید و قدیمی
فعلا موجود ندارمموشن کنترلر چه موقع موجود دارید؟ قیمت چند؟
مبارکتان باشه دوست عزیز
سلام موجود ندارمسلام
پروr2 چقدر شده؟
نه عزیز گیرنده نداره داخل بولوتوث هست که وصل میشه به pc با هر ویندوزیسلام و وقت بخیر.گیم کنترلر جدید XBOX ONE سری S با قابلیت اتصال به PC از طریق بلوتوث قیمت 210
با گیرنده هست؟؟روی ویندوز 7 کار میکنه؟؟با تشکر
سلام موجود ندارمسلام آقا وحید بی زحمت قیمت ps pro رو پ خ کن واسم
ریجن خاورمیانشو موجود ندارین ؟
سلام عزیز چک کنم خبرتان میدمسلام اقا وحید فرمودید که دسته Razer Raiju ps4 سفارشی قابل تهیه است قیمتش تقریبا چند در میاد ؟؟؟
صبر کنید موجود میشهتا ما اومدیم ps4 بخریم تخمشو ملخ خورد:general607:
سلام فعلا دستگاه موجود ندارمسلام. دوتا کنسول پلی 4 اسلیم 1ترابایت رجین 2 میخواستم بهمراه 2تا دسته اضافه سری جدید.همینی ک روی اسلیم هستش
بی زحمت ی قیمت مناسب بدین .و نحوه شرایط خرید
سلام بله 140سلام ، بازی street fighter v region 1 موجود دارین؟
حداقل 2020 یعنی 3 ساله دیگهآقا این ps4 تا کی کنسول به روزی هست؟ ما ps4 نگیریم یهو فرداش ps5 بیاد؟