hamidbehzadi
Registered User
چون نزدیک عیده باید خرج مسافرت و.. دربیاد دیگه داداش.چرا یک دفعه موجودی کنسول ها تموم شده و قیمت ها رو کشیدند بالا؟
چون نزدیک عیده باید خرج مسافرت و.. دربیاد دیگه داداش.چرا یک دفعه موجودی کنسول ها تموم شده و قیمت ها رو کشیدند بالا؟
یعنی بعد از عید قیمتها خوب میشهچون نزدیک عیده باید خرج مسافرت و.. دربیاد دیگه داداش.
جالبه که تو بلاد کفر که همشون از یک کنار جاشوون تو جهندمه! نزدیک سال نوشون تخفیف های عالی میگذارند رو اجناسشون تا ملت با فراغ بال بیشتری خرید کنن اونوقت اینجا سال نومون با دیروز و فردامون تفاوتی نداره و هر لحظه باید دست به دعا باشیم شرایط از اینی که هست بدتر نشه جنگه نشه دلار و طلا بالا نره آب و برقمون رو سهمیه بندی نکنند اینترنتمون رو قطع نکنند و بدتر از همه شبکه PSN رو فیلتر نکنندیعنی بعد از عید قیمتها خوب میشه
چون نزدیک عیده باید خرج مسافرت و.. دربیاد دیگه داداش.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
دوست عزیز من از 20 روز پیش تا حالا دستگاه ندارم و قیمتهام ببینی ابدیت نکردمچرا یک دفعه موجودی کنسول ها تموم شده و قیمت ها رو کشیدند بالا؟
خدمت شما و عزیزان دیگه عرض کنم تو این 3 ساله که این تاپیک بر قرار هست من همیشه سعی کردم بهترین قیمتها را بدم و هیچ وقت قیمت نبردم بالا مگر اینکه جنس گرون شده باشهچون نزدیک عیده باید خرج مسافرت و.. دربیاد دیگه داداش.
عزیز توکل به خدا هفته اینده دوباره قیمتها به قبل برمیگردهیعنی بعد از عید قیمتها خوب میشه
Sent from my MI MAX using Tapatalk
عزیز شرایط ترخیص کالا نبود که گرون شد و ما هم موجودی نداشتیم که تقدیم کنیمجالبه که تو بلاد کفر که همشون از یک کنار جاشوون تو جهندمه! نزدیک سال نوشون تخفیف های عالی میگذارند رو اجناسشون تا ملت با فراغ بال بیشتری خرید کنن اونوقت اینجا سال نومون با دیروز و فردامون تفاوتی نداره و هر لحظه باید دست به دعا باشیم شرایط از اینی که هست بدتر نشه جنگه نشه دلار و طلا بالا نره آب و برقمون رو سهمیه بندی نکنند اینترنتمون رو قطع نکنند و بدتر از همه شبکه PSN رو فیلتر نکنند
سلام تمام مدلهای اسلیم جزو خوبها هستنسلام بهترین مدل ps4 کداممو است و قیمت ؟ به غیر از pro
ps3 تا یه ورژن خاص کپی خور میشه که تا سال 90 اون ورژن تولید میشه و اکبندهای بقیه کپی خور نمیشن و همچنین 360 که باید ببینی داریوش قابل کپی خور شدن هست یا نهآقا راسته نسل هفت (360 و ps3) دیگه فول آکبند کپی خور نشدش گیر نمیاد؟
سلام نه عزیز موجود ندارمسلام
پلی استیشن پرو موجوده قربان؟
من اخرین دونه را 10 بهمن 1880 فروختم و دیگه هم نداشتم اگر دوباره برام با قیمت مناسب برسه حتما موجود میکنمپرو موجود هست اقا وحید ؟ حدود قیمتش چنده ؟ ۱۸۰۰ هست ؟یا ۲۰۰۰؟
سلام چک میکنم خبرتان میکنمسلام اقا وحید دسته ps4 scuf سفارشی قابل تهیس ؟؟؟ اگر ممکنه قیمت سفارشی رو هم بگید تقریبا چند در میاد ؟؟
اقا بار امده فردا پست اول ابدیت میشه با قیمتها مناسباقا وحید حالا این هفته گمرک گفتن ترخیص میکنن ؟ خیلی ها الان دارن همینو میگن که گمرک ترخیص نکرده. خدا کنه این هفته بکنه
سلام نسخه کامپلیت 165سلام آقا وحید ویچر 3 ریجن یک دارین؟
اون هم 1150وان اس ۵۰۰ گیگ اقا وحید چند قیمته الان ؟
تا 2 ساعت دیگه انجام میشه دوست عزیزمنتطر آپدیت قیمت ها هستیم....:general408: