ممنون دوست عزیزمن تو این ماه هم اساسینس و هم جی تی ای از وحید گرفتم.شدیدا هم راضی هستم.خوشحالم که تا الان تو نسل هشت خریدام یا از گیمر جماعت بوده مثل خودم یعنی کارکرده و...یا از وحید.دیگه از فروشگاه های دیگه نداشتم .جی تی ای هم کد یک میلیون رو داشت خوب بود زود خریدم.
وحید الان دیگه منتظر اردر و بلد برن و ویچر میمونیم تا سه چهار ماه دیگه.
خواهش میکنم وظیفه هستاقا وحید قیمتاشون خیلی خوبه ازشون gta و cod گرفتم
شما تونستی فردا با من تماس بگیرسلام اق وحید اشنا ندارید برا تعمییر کنترلرps4زود خبرشو بدید.اگر کس دیگه ای هم اشنا داشت ندا بده مرسی.
شما هم فردا تونستی با من تماس بگیرمنم این rb دستم )وان( سخت میگیره جایی رو میناسی تعمیر کنن؟
چرا اسکین جدید هم میارم و اون 30 تومنی ها هم خبر ندارم کیفیتشان به چگونه هستسلام داداش .
اسکین های جدید نمیارین ؟
اینایی که تو پست اول هست همش موجود ه ؟
اون اسکینی که شفاف هست و 30 تومن ه ؛ تمام کنسول رو میگیره ؟ جنسش خوبه ؟
سلام قربان شما والا میخوام جمع بشه بعد بزارم ولی حالا باز شد یه تعداد میزارمسلام
من هم از اقا وحید خرید داشتم واز خریدم هم راضی هستم درضمن اقا وحید چرا بازی های دسته دوم one هم نمی اورید
والا اون ور چک کردم نبود باز هفته دیگه امار میگیرم خبرت میدمسلام وحید جان
اقا قول need for speed complete edition رو بما داده بودی
خبرب نشد؟؟؟؟
برای دادن بیانیه اینها مشکلی نیست
خبرش از شما
نه عزیز اون یکی دیگست dسلام آقا وحید گل. شما همون آقا وحید آچار فرانسهی پاساژ لبافی که اکثر مغازهها ازت بازی و کنسول میگیرن؟ آخه تو پاساژ لباف بازی میخوای بگیری همه به یه آقا وحیدی زنگ میزنن که سه سوته ظاهر میشه. اگه شمایی که دیگه تا پاساژ لباف نرم اینهمه راه واسه خرید، از خودت بگیرم.
والا از همان موقعه ریلیز من پیگیرش بودم ولی تو دبی هنوز که هنوز این دراگون و فارکرای پخش نشده برای ایکس باکس وانفار کرای یا دراگون ایج برا وان نیومد؟
نه عزیز هیچ کسی نداره خودتان میتونید امتحان کنید امکان نداره بازی بیاد و من نیارموحید جان میتونم بپرسم چرا Farcry و Dragon Age نسخه وان رو نمیاری؟ Farcry رو سایت دیگه آورده ولی خوب من به شخصه عادت ندارم از کسه دیگه بخرم. صبرمونم لبریز شد
سلام اگر ویندوز شما 8 یا ایکس پی باشه باید یه برنامه دانلود کنی وقتی که نصب کردی راحت وصل میشهسلام
اقا وحید من این گیرنده دسته ایکس باکس به PC را که از شما خریدم هر کاری می کنم دسته 360 نمی شناسه طریقه خاصی واسه نصبش هست؟
سلام عزیز اونها کد انلاین ندارن فقط روش یک ماه پلاس که بله استفاده شدهسلام.
آقا وحید اینا کد هاش استفاده شده؟:
DESTINY {ریجن 1 قیمت 120 }
DESTINY {ریجن 2 قیمت 110 }
سلام بروی چشم تا چند دقیقه دیگه میزارموحید جان بازی کارکرده ی وان هم بیار.:دی
سلام قیمتش 1950سلام دادا
xbox one ریجن 2 با کیکنکت چنده؟؟
ممنون
سلام مشخص نیستبا سلام
آقا ببخشید PS4 ریجن 1 کی میرسه؟
سلام
اقا وحید من این گیرنده دسته ایکس باکس به PC را که از شما خریدم هر کاری می کنم دسته 360 نمی شناسه طریقه خاصی واسه نصبش هست؟