شرمنده هنوز نیامدهداداش وحید بازی Dragon Age ریجن ALL نیوردی ؟؟
برایتان پیغام خصوصی کردمداداش بازیه سانست دی وان و هورایزن دی وان و کالاف ادونس دی زیرو همه ریجن 1 قیمتاشون با تخفیفو شماره حسابو پ.خ کن که واریز کنم.
فارکاری برا وان نیومد یا دراگون ایج
فاکرای ریجن 1 اوردم 220 که با گذشت زمان ارزان میشهوحید جان اگر میشه فارکرای 4 رو بیار برای پی اس 4 ریجن 1 . و اگر هم نمیشه امکان داره فیمت بازی تا حدود 190 تومن تا 200 تومن مثل کال آو بیاد پایین چون خیلی دوست دارم بگیرم ولی هم ریجنش نا هماهنگه هم قیمتش کمی بالا
شرمنده فردا میزارم یعنی جمعه میخوام تعدادش زیاد بشه بعد بزارموحید جان نوشته بودی بازی های کارکرده ی xbox one رو تا چند دقیقه ی دیگه میذاری. خبری نشد.
منتظریم.
اون هم دارم که فردا قیمتش را میزارموحید جان سلام
داداش psvita هم داری قیمتش چه جوریاست؟؟؟؟
مننون دوست عزیز بابت راهنمایی خوبتانباید درایور دسته رو اول نصب کنید. از آدرس زیر میتونید با توجه به نسخهی ویندوزتون درایور مناسب رو دانلود کنید:
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-controller-for-windows
سلام هیچ فرقی با هم ندارن از نظر کیفیت فقط برای قاره ها شکل بسته بندی فرق دارهسلام
این پک بلند با کوتاه چه تفاوتی دارند؟؟
سلام شرمنده دوست عزیز موجود ندارمسلام اقا ، من یه ریجن 1 کد cuh-1115A میخوام. اگه باندل فیفا 15 باشه خوبه ولی ساده هم بود میخوام فقط میشه لطف کنی آوردی بم پیام بدی؟؟ یا میشه شمارتو داشته باشم خودم بزنگم؟؟؟ الان تو بازار باندل دستینی اش تو بازار زیاده ولی ساده یا فیفا 15 کمه یا نیست
دسته هم میخولم ، استند هم همینطوز ممنون میشم خبر بدی
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد بازی GTA V Region 1 خریده شد از وحید گل
وحید جان کد پول رو هم داشت ممنون.
عزیز جان من که نمیتونم نگاه دارم قیمت بیاد پایین بفروشم که هروقت بار جدید بخرم بعد میاد پایین ولی با این قیمت دلار که داره میره بالا بعید میدونم قیمت بیاد پایینپس اگر میشه یکیشو واسه ما نگهدار فارکرای 4 رو وحید جان ریجن 1 که قیمت زیر 200 شد همون لحظه ارت بخرم آقا
اقای محترم قیمت دلار ۵۰ تا تک تومن رفته روش . و قیمت جهانی این کنسول 400 دلاره ! که میشه ۱.۳۲۰ با سود و همه چی می شه ۱۴۰۰ دیگه نهایت . چقد می خوایین روش بخورین دیگه جو راه انداختین ؟ اورانیوم غنی شده که نمی خوایی بفروشین یه کنسول بازیه دیگه !عزیز جان من که نمیتونم نگاه دارم قیمت بیاد پایین بفروشم که هروقت بار جدید بخرم بعد میاد پایین ولی با این قیمت دلار که داره میره بالا بعید میدونم قیمت بیاد پایین
اقای محترم قیمت دلار ۵۰ تا تک تومن رفته روش . و قیمت جهانی این کنسول 400 دلاره ! که میشه ۱.۳۲۰ با سود و همه چی می شه ۱۴۰۰ دیگه نهایت . چقد می خوایین روش بخورین دیگه جو راه انداختین ؟ اورانیوم غنی شده که نمی خوایی بفروشین یه کنسول بازیه دیگه !
اقای محترم قیمت دلار ۵۰ تا تک تومن رفته روش . و قیمت جهانی این کنسول 400 دلاره ! که میشه ۱.۳۲۰ با سود و همه چی می شه ۱۴۰۰ دیگه نهایت . چقد می خوایین روش بخورین دیگه جو راه انداختین ؟ اورانیوم غنی شده که نمی خوایی بفروشین یه کنسول بازیه دیگه !
فعلا اون ور این 2 تا بازی برای وان اصلان نیامده {دبی میگم}برای وان فارکرای و دراگون ایج نیومد مردیم ما
عزیز اول کی درباره قیمت کنسول حرف زد که شما بحث کنسول انداختی جلو درباره یه دونه بازی بود که یک نفر از دوستان میخواستن قیمت زیر 200 بخرن که گفتم صبر کنن تا ببار جدید بیاد تا قیمتش پایین بیاد مثل خیلی های دیگهاقای محترم قیمت دلار ۵۰ تا تک تومن رفته روش . و قیمت جهانی این کنسول 400 دلاره ! که میشه ۱.۳۲۰ با سود و همه چی می شه ۱۴۰۰ دیگه نهایت . چقد می خوایین روش بخورین دیگه جو راه انداختین ؟ اورانیوم غنی شده که نمی خوایی بفروشین یه کنسول بازیه دیگه !
داداش مشکل اینه که جنس تو دبی یا کشور های عربی حوضه که اکثرن همه جنساشون رو از اونجا وارد میکنن قیمتش بالاتر در میاد به خاطر تعداد محدود بودن این باندلا ،حتی تو خود امازونم قیمت کنسول یه مدت به430 دلار رسیده بودسلام برادر
این مدل صحبت کردن درست نیست
ایشون هم قیمتاشون منصفانه است
با ملایمت و محترمانه صحبت کنید .
یا علی (ع)
داداش مشکل اینه که جنس تو دبی یا کشور های عربی حوضه که اکثرن همه جنساشون رو از اونجا وارد میکنن قیمتش بالاتر در میاد به خاطر تعداد محدود بودن این باندلا ،حتی تو خود امازونم قیمت کنسول یه مدت به430 دلار رسیده بود
قربانت عزیز ناراحت نشدم دوست عزیزوحید جان من نمی خواستم ناراحتی پیش بیاد و از شما عذر می خوام منظورم از نگه داشتن این بود که یه وقت نشه کلا دیگه نیارین ریجن 2 بگیریم . وگرنه که شما بهترین فروشنده ای ...