• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sad pisces

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا ، من یه ریجن 1 کد cuh-1115A میخوام. اگه باندل فیفا 15 باشه خوبه ولی ساده هم بود میخوام فقط میشه لطف کنی آوردی بم پیام بدی؟؟ یا میشه شمارتو داشته باشم خودم بزنگم؟؟؟ الان تو بازار باندل دستینی اش تو بازار زیاده ولی ساده یا فیفا 15 کمه یا نیست
دسته هم میخولم ، استند هم همینطوز ممنون میشم خبر بدی

Mr.Mostafa

Registered User
لایک‌ها
38
یک عدد بازی GTA V Region 1 خریده شد از وحید گل
وحید جان کد پول رو هم داشت ممنون.

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
داداش وحید بازی Dragon Age ریجن ALL نیوردی ؟؟
شرمنده هنوز نیامده

داداش بازیه سانست دی وان و هورایزن دی وان و کالاف ادونس دی زیرو همه ریجن 1 قیمتاشون با تخفیفو شماره حسابو پ.خ کن که واریز کنم.
فارکاری برا وان نیومد یا دراگون ایج
برایتان پیغام خصوصی کردم

وحید جان اگر میشه فارکرای 4 رو بیار برای پی اس 4 ریجن 1 . و اگر هم نمیشه امکان داره فیمت بازی تا حدود 190 تومن تا 200 تومن مثل کال آو بیاد پایین چون خیلی دوست دارم بگیرم ولی هم ریجنش نا هماهنگه هم قیمتش کمی بالا
فاکرای ریجن 1 اوردم 220 که با گذشت زمان ارزان میشه

وحید جان نوشته بودی بازی های کارکرده ی xbox one رو تا چند دقیقه ی دیگه میذاری. خبری نشد.
منتظریم. ;)
شرمنده فردا میزارم یعنی جمعه میخوام تعدادش زیاد بشه بعد بزارم

وحید جان سلام
داداش psvita هم داری قیمتش چه جوریاست؟؟؟؟
اون هم دارم که فردا قیمتش را میزارم

باید درایور دسته رو اول نصب کنید. از آدرس زیر می‌تونید با توجه به نسخه‌ی ویندوزتون درایور مناسب رو دانلود کنید:
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-controller-for-windows
مننون دوست عزیز بابت راهنمایی خوبتان

سلام
این پک بلند با کوتاه چه تفاوتی دارند؟؟
سلام هیچ فرقی با هم ندارن از نظر کیفیت فقط برای قاره ها شکل بسته بندی فرق داره

سلام اقا ، من یه ریجن 1 کد cuh-1115A میخوام. اگه باندل فیفا 15 باشه خوبه ولی ساده هم بود میخوام فقط میشه لطف کنی آوردی بم پیام بدی؟؟ یا میشه شمارتو داشته باشم خودم بزنگم؟؟؟ الان تو بازار باندل دستینی اش تو بازار زیاده ولی ساده یا فیفا 15 کمه یا نیست
دسته هم میخولم ، استند هم همینطوز ممنون میشم خبر بدی
سلام شرمنده دوست عزیز موجود ندارم

یک عدد بازی GTA V Region 1 خریده شد از وحید گل
وحید جان کد پول رو هم داشت ممنون.
بله تایید میشه مبارکتان باشه

AlVlir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پس اگر میشه یکیشو واسه ما نگهدار فارکرای 4 رو وحید جان ریجن 1 که قیمت زیر 200 شد همون لحظه ارت بخرم آقا

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
پس اگر میشه یکیشو واسه ما نگهدار فارکرای 4 رو وحید جان ریجن 1 که قیمت زیر 200 شد همون لحظه ارت بخرم آقا
عزیز جان من که نمیتونم نگاه دارم قیمت بیاد پایین بفروشم که هروقت بار جدید بخرم بعد میاد پایین ولی با این قیمت دلار که داره میره بالا بعید میدونم قیمت بیاد پایین

amirsf

Registered User
لایک‌ها
31
برای وان فارکرای و دراگون ایج نیومد مردیم ما

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
دوستان عزیز که مایل به تهیه باندل xbox one advanced warfare و باندل sunset over drive هستن فردا برام یه تعداد بسیار محدود به قیمت 1950 میرسه اگر کسی خواست میتونه با من تماس بگیره
09193390449
09302504545

saeedsalmanzadeh

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز جان من که نمیتونم نگاه دارم قیمت بیاد پایین بفروشم که هروقت بار جدید بخرم بعد میاد پایین ولی با این قیمت دلار که داره میره بالا بعید میدونم قیمت بیاد پایین
اقای محترم قیمت دلار ۵۰ تا تک تومن رفته روش . و قیمت جهانی این کنسول 400 دلاره !‌ که میشه ۱.۳۲۰ با سود و همه چی می شه ۱۴۰۰ دیگه نهایت . چقد می خوایین روش بخورین دیگه جو راه انداختین ؟ اورانیوم غنی شده که نمی خوایی بفروشین یه کنسول بازیه دیگه !

AhN

Registered User
لایک‌ها
68
اقای محترم قیمت دلار ۵۰ تا تک تومن رفته روش . و قیمت جهانی این کنسول 400 دلاره !‌ که میشه ۱.۳۲۰ با سود و همه چی می شه ۱۴۰۰ دیگه نهایت . چقد می خوایین روش بخورین دیگه جو راه انداختین ؟ اورانیوم غنی شده که نمی خوایی بفروشین یه کنسول بازیه دیگه !

سلام برادر
این مدل صحبت کردن درست نیست
ایشون هم قیمتاشون منصفانه است
با ملایمت و محترمانه صحبت کنید .
یا علی (ع)

NoctisSasuke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39

شما میتونی کل تهران رو بگردی کسی منصف تر از آقا وحید بود بری از اون بخری ولی بزار بهت بگم که این کار بی فایدست چون پیدا نمیکنی

حتی برام عجیبه که بعضی بازیا رو آقا وحید داره ارزون تر از قیمت جهانی میده نمونشم تو صفحه اول زیاده

این قیمتایی که میزارن به خیلی چیزا بستگی داره اما بعضیا دلشون میخواد نمایندگی شرکتا بدون قیمتای دیگه مثل مالیات و هزینه ارسال بیارن دم در خونشون

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
برای وان فارکرای و دراگون ایج نیومد مردیم ما
فعلا اون ور این 2 تا بازی برای وان اصلان نیامده {دبی میگم}

عزیز اول کی درباره قیمت کنسول حرف زد که شما بحث کنسول انداختی جلو درباره یه دونه بازی بود که یک نفر از دوستان میخواستن قیمت زیر 200 بخرن که گفتم صبر کنن تا ببار جدید بیاد تا قیمتش پایین بیاد مثل خیلی های دیگه
و اما قیمت کنسول میدونید که تو ایران هیچ نمایندگی رسمی از سونی و ماکروسافت وجود نداره به همین خاطر دستگاها به هزاران روش وارد ایران میشه بعد هر دستگاهی که میاد ایران کرایه حمل نقل و هزار تا چیز که دیگه بهش میخوره و قیمتش مشخص میشه و که حرص تمع ندارم بخوام بیام یه کنسولی که به قول شما 1400 در بیاد را 1950 بفروشم حتما قیمت بالای داره که اینجوری قیمت پیدا میکنه شما تو همین بازار لپ تاپ و گوشی ببینید قیمت فلان جنسی حتی 300 دلار هم نمیشه ولی اینجا بالای 2 میلیون فروش میره
99 درصد وسایل برقی الکترونیکی و لوازم خانگی از دبی وارد ایران میشه و قیمتها اونها هیچ ربطی به قیمت جهانیش نداره چون اونجا با درهم مامعله میشه و هر چی اولش بیاد بازار اونجا قیمت بالای داره زمان میبره تا اونجا هم پخش بشه تا قیمتش بیاد پایین و یه زمان میبینی برای اونها هم جنس کم میشه اونها هم قیمتش میبرن بالا و به تجار ایرانی هم گران میفروشن بعد به ناچار ایرانی ها هم به علت خرید بالا مجبورن افزایش قیمت بدن

a.arshavin

Registered User
لایک‌ها
19
سلام برادر
این مدل صحبت کردن درست نیست
ایشون هم قیمتاشون منصفانه است
با ملایمت و محترمانه صحبت کنید .
یا علی (ع)
داداش مشکل اینه که جنس تو دبی یا کشور های عربی حوضه که اکثرن همه جنساشون رو از اونجا وارد میکنن قیمتش بالاتر در میاد به خاطر تعداد محدود بودن این باندلا ،حتی تو خود امازونم قیمت کنسول یه مدت به430 دلار رسیده بود

AhN

Registered User
لایک‌ها
68
داداش مشکل اینه که جنس تو دبی یا کشور های عربی حوضه که اکثرن همه جنساشون رو از اونجا وارد میکنن قیمتش بالاتر در میاد به خاطر تعداد محدود بودن این باندلا ،حتی تو خود امازونم قیمت کنسول یه مدت به430 دلار رسیده بود

نه برادر
منظورم نحوه صحبت یود
آقا وحید اسپانسر مجموعه ما هستند و بدونید که مجموعه من دنبال بهترین و حلال خور ترین هست و از این لحاظ ایشون کاملا ثابت شده اند .

AlVlir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
وحید جان من نمی خواستم ناراحتی پیش بیاد و از شما عذر می خوام منظورم از نگه داشتن این بود که یه وقت نشه کلا دیگه نیارین ریجن 2 بگیریم . وگرنه که شما بهترین فروشنده ای ...

• Like
Reactions: AhN

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
وحید جان من نمی خواستم ناراحتی پیش بیاد و از شما عذر می خوام منظورم از نگه داشتن این بود که یه وقت نشه کلا دیگه نیارین ریجن 2 بگیریم . وگرنه که شما بهترین فروشنده ای ...
قربانت عزیز ناراحت نشدم دوست عزیز

amirsf

Registered User
لایک‌ها
31
بتلفیلد برای وان خرید داری؟

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
پست اول ابدیت شد قیمت بعضی از بازیها و لوازم جانبی ها کاهش یافت بخصوص دسته چیرکی PS4
به درخواست دوستان عزیز علاقمند به کنسول WIIU یکی از پرطرفدار ترین بازی موجود برای این کنسول را اوردم

XBOX ONE ریجن 1 باندل CALL OF DUTY ASVANCED WARFARE تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت 1950
XBOX ONE ریجن 2 پال اورپا سفید رنگ باندل SUNSET OVERDRIVE تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت 1950

FAR CRY 4 { ریجن 1 قیمت 215 }

RABBIDS INVASION { ریجن 1 مخصوص کینکت قیمت 190 }
GRAND THEFT AUTO V { ریجن 2 اورپا همراه با نقشه قیمت 220 }

BAYONETA 2 { ریجن 1 امریکا همراه با شماره 1 همین بازی داخل پک قیمت هم فقط باید تماس بگیرید }
ASSASSINS CREED ROGUE { ریجن 2 خاورمیانه قیمت 210 }
بازیهای کارکرده PS4
حراج 4 عنوان بازی اکبند یا همان پلمب PS4
بازیهای کارکرده XBOX ONE
حراج بازیهای اکبند یا همان پلمب XBOX ONE
همگی فقط در پست اول لطفا کل پست اول را چک کنید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا