عزیز فرق ریجن ها فقط به قاره بستگی دارهدوست عزیز فرق بین ریجن های PS4 در چی هست؟ کدوم از همه بهتره؟
بزار بیاد بعد عزیزحالا که تا 10 روز اینده میارید،پیش فروش نمیکنید اقا وحید ؟
من امروز امار دسته ها را گرفتم این مدلها توسط بعضی از شرکت ها به این شکل در میاد و کار اصلی سونی نیست به اصطلاح کاستوم شده و قیمت بسیار بلایی داره 170 دلار به بالا که با هزینه حمل و نقل به ایران بالای 700 تومن در میاد که فکر نکنم به صرفه کسی در بیاد ولی قبول دارم خیلی قشنگهسلام وحید جان منم از این دسته ها حتما 2 تا میخام
http://morbidstix.net/var/resizes/Custom Controllers/Custom Hundred Dollar Bills PS4 Controller/Custom Hundred Dollar Bills PS4 Controller 001.JPG?m=1399069350
فعلا نیست تا 10 روز اینده اگر مشکلی به وجود نیادالان کنسول هیچی موجود نیست؟
سلام بعید میدونم ولی باز طرح شما را ببینم میشه اورد یا نهسلام آقا وحید شما اسکین سفارشی هم میارید ؟
این اسکین رو میخواستم.
سلام برای تان پیغام خصوصی فرستادمسلام مجدد
من یه GTA V ریجن 2 و PES15 ریجن 2 ,یه دسته رنگ قرمز پلی 4 میخوام
شماره حساب برام پخ کن+ مبلغ کل تا براتون واریز کنم دادا ممنون
فقط اینکه گفتی PES ریجن دو هم گذارشگر انگلیسی داره هم عربی دیگه ؟ فرقی با ریجن یک نداره ؟واسه تفاوت قیمتش میپرسم که ارزونتره
قیمت مشخص نیست سوال دوم هم نمیدانم !سلام
دو سوال داشتم !
1. قیمت حدودی باندل GTA V پی اس 4 چقدر هست ؟
2. اگر من الان ps4 خریدم بعد از این که هک شد می تونم خودم دستگاهمو کرک خور کنم؟ (یا باید بدم بیرون یا کلا دستگاه جدید کرک خور بگیرم؟)
حالا بار بیاد ببینم چی میشه ولی مطمن باشید قیمت مناسب هستداداش ps4 کی موجود میشه؟ بنظرت تا 2 هفته دیگه قیمتش میاد پایین؟ من میخوام حتمآ از خودت خرید کنم:general406:
فعلا وجود ندارمآقا وحيد يدونه قاب بازي ps4 داري يكي از بازي ها دست بچه بود جوييده اينقدر دندون زده؟
شرمنده هنوز نیاوردم چون گیرم نیامده ولی فارکرای اوردمآقا هنوز این دراگون ایج نیومده واسه Xbox One؟ ما همچنان تو کفیم....
بله عزیز همانی که تو پست اول زدمپلاس سه ماهه و یه ساله موجود هست ؟ قیمت ها همونی هست که در پست اول قرار دادید ؟
من کاری به کار دیگران ندارم تمام محصولات من داری گارانتی میباشن کد پلاس هم به همین روال هست تمام کدها اعتبار دارن شما که خریدی میتونید سریع وارد کنید تا متوجه بشید درست هست یا نهمن یه پلاس یه ساله می خوام . اعتبار این کدها رو چطوری تضمین می کنید ؟
دلیل این سوال ، لینک زیر هست
پست شماره 150 http://forum.persiantools.com/threads/فروش-psn-کارت-به-قیمت-مناسب.593015/page-8#post-10527739
خواهش میکنم مبارکت باشهاقا وحید سفارش من رسید دستت درد نکنه همه چی عالی و سریع.ایشالا خرید های بعدی
فقط باندل gta دارم همراه با gta فیزیکی و لاست اف اس دانلودی ریجن 1 قیمت 1880 اون یکی هم نمیدونماقا باندل gta v بازی uncharted هم روشه ؟ و اینکه قیمت تقریبی چقدر هست ؟ میدونم نیاوردید،ولی حدودا چقدر میشه ؟
عزیز خود سونی گذاشته دیگهدانلودی ؟!!!!! کی دانلود کنه اخه! با چی!!!!!!! :general208: