هنوز نه دوست عزیزآقا dragon age برای xbox one نمی آرید؟
سلام بله دارم 50 تومن که تو پست اول هم هستسلام دوست عزیز شما رسیور کنترلر ایکس باکس برای pc رو دارید؟
اگر دارید قیمتش رو میخواستم
ممنون
سلام تماس بگیریدسلام وحید جان ادرس مغازه رو میخواستم
عزیز چک کردم درست بود شما تونستی بگید کجا مشکل داره درست کنملینک عکس هارو اصلاح کن. مشکل پیدا کردن
عزیز فعلا همچین چیزی نیامده احتمالا تو ساله 2015 بیادسلام داداش این تبدیل ها بودن می شد باهاشون موس و کیبورد وصل کرد به ایکس باکس و پلی 3 و بعد باهاشون بازی کرد بی زحمت میتونی یه آمار بگیری ببینی برا پلی 4 و وان هم هست همچین چیزایی یا نه؟
بله تمام کردم معلوم نیست که دوباره میارمgtaریجن 3 تموم کردی اگه تموم کردی کی میاری
برایتان فرستادمسلام يه دونه از اون گرد گيرهايه پلي ٤ ميخام شماره كارت و هزينه پ خ كن اقا وحيد
عزیز شرمنده الان جواب شما را دادماقا جواب پخ مارو نمیدی ؟ :general210:
فعلا ندارم اگر جور شد خبرتان میدموحید جان ASSASSINS CREED UNITY دست دوم تو دست و بالت نیست؟
اگه تونستی ردیف کنی من حتما میخوام.
بایونیتا تمام شد شماره تماس هم بفرماییددوست عزیز شماره تماس و آدرس رو محبت می کنید مجدد ، قیمت بایونتا وی یو هم بدید ممنون می شم ...
تو اخر پست اول هستلیست کامل بازیهای دسته دوم وان و4را میخواستم؟
اگر منظورتان اون دسته کال ایکس باکس وان هست اون تمام کردم و فعلا ندارم بار جدید هم امد بروی چشم قیمتش را مناسب میزارمدسته کاد ادیشن وان چرا انقدر گرونه قیمتش کم نمیشه لطفا یک ذره کم کنین الان همه جا 250 میدن
بله دوست عزیز همگی به روز هستنقیمت ها به روزند؟
سلام اکبند همه را دارم ولی کارکرده فقط کیلزون دارم 80DriveClub داری؟
کیلزون چی؟
فیفا15؟
چند؟دست دوم
سلام بروی چشم تا 2 روز اینده میزارمسلام
اقا وحید خدایی خسته شدم بس که منتظر موندم
ویتا چی شد؟
منظورتان درباره چی هست عزیزاقا وحید من که گردگیر نمیبینم
کوووووووووو؟