sadeghgenavehi
کاربر تازه وارد
سلام این برچسب قسمت براق PS4 چرا اینقدر گرونه ؟
جنس خاصی داره ؟
30 تومن با یه لیبل ساده؟
جنس خاصی داره ؟
30 تومن با یه لیبل ساده؟
فعلا نیست عزیز جانداداش این دسته وان ادیشن کالاف و بیاری چند در میاد میشه زود تر اعلام کنین
سلام الان بخوای یه برچسب ساده گوشی بگیری حداقل 15 تومن به بالا هست این برچسب ضد خش بهترین جنس هست که قسمت براق دستگاه و کنارها هم دربر میگیره عزیز جانسلام این برچسب قسمت براق PS4 چرا اینقدر گرونه ؟
جنس خاصی داره ؟
30 تومن با یه لیبل ساده؟
بله شما درست میگید من اگر یکی بخوام بگیرم هزینه پستش چقدر در میاد؟سلام الان بخوای یه برچسب ساده گوشی بگیری حداقل 15 تومن به بالا هست این برچسب ضد خش بهترین جنس هست که قسمت براق دستگاه و کنارها هم دربر میگیره عزیز جان
کلا با هزینه پست 37 تومن در میادبله شما درست میگید من اگر یکی بخوام بگیرم هزینه پستش چقدر در میاد؟
من بوشهر-بندر گناوه هستم
بله تایید میشه فردا برایتان ارسال میکنمبرچسب شفاف و محافظ گرد غبار از اقا وحيد خريداري شد
بله تایید میشه فردا برایتان ارسال میکنمیک عدد برچسب شفاف برای قسمت براق و کنارها PS4 از ایشون خریداری شد.
بله تایید میشه فردا برایتان ارسال میکنم هزینه تی پاکس زیر 15 تومن میشه بار شما احتمالا 13 الی 14 تومن هزینه تی پاکس میشهاقا وحید من امروز غروب بهتون سفارش دادم ps4 با یه بازیneed for speedr یادم رفت بپرسم هزینه تیباکس بامن
سلام هدست هم بروی چشم در اینده میارم اسکین وان چند مدلی اوردم میزارم تا 2 روز اینده تو پست اولسلام آقا وحید
لطفا هدست استریو ماکروسافت رو برای وان بیارید؟
چرا اسکین وان نمیارید؟
سلام درستش میکنم عزیز جانسلام.
وحید جان عکس محافظ ژله ای دسته Xbox One رو درست نکردی.
اینایی که گذاشتی واسه X360 ـه گفته بودی واسه X1 هم میذاری.
مرسی.
بله فرستادمسلام اقا وحید خسته نباشی ps4 مارو فرستادی
سلام تماس بگیریدسلام آقا وحید
لطفا ادرس برام بفرست که فردا بیام برای خرید
ممنون
حتما میارم فعلا پخش عمده نشدهدادا سلام
FacePlate رو جزء کارای آوردنیت قرار بده لطفا
ممنون
http://www.playstation.com/en-us/ex...?cid=project-skylight-spotlight-03-us-10dec14
تا فردا یا پس فردا میارمسلام
ببخشید DRAGON AGE INQUISITION موجوده برای PS4 ؟
سلام اگر باشه حتما عزیز جانسلام خسته نباشید
لطفا بازی های دسته دوم وان بیشتر بزارید .
خودتون تعداد بازی های پی اس ۴ و وان رو مقایسه کنید
ممنون
بزار امروز چک کنم ببینم هست دوباره بیارماقا وحید باز هم از ایم دسته های کال آو برای ایکس باکس وان میاری من بیعانه بدم؟
اگر تهران هستید چه بازی چه کنسول چه لوازم جانبی حداکثر تا 1 ساعت دست شماست اگر تونستید زنگ بزنیدسلام باندل gta v اگه عصر پول بریزم حساب کی میرسه دستم.؟ تهران شهرک اکباتان . چون من فردا ساعت 4 میرم شهرستان