معلوم نیست عزیز.تا کی برای دسته میتونید خبر بدید؟
پست اول را چک کنیدps4 r1 و r3 چند ؟
اون ور مثل اینکه خیلی کم شده بار جدید اگر موجود باشه حتما میارمداداش منم این دسته طرح کالاف وانو میخوام میشه بیعانه بدیم بیاری
سلام با اجازه ی آقا وحید گلسلام. ببخشید یک سوال داشتم.
من ایکس باکس وان پال دارم و آدرس اکانتم آمریکا هست. کلا الان من ریجن یک حساب میشم یا 2
ضمنا من شنیده بودم بازی های ایکس باکس ریجن ندارند و روی همه دستگاه ها اجرا میشه پس منظورتون از بازی ریجن 1 یا 2 چی هست؟ و این که رو جعبه بازی ها کجا نوشته ریجن چند هست؟
ممنون
خواهش میکنم عزیز جان وظیفه استآقا وحید هدست رسید، دستت درد نکنه. حدود ۲-۳هفته پیش یک دسته و کیف و gta v و لوازم های جانبی برای ps4 هم خرید کردم و کلی اذیتشون کردم:دی به دلیل تعداد کم پستهام نمیتونم امتیاز بازارچه بدم، ببخشید وحید جان.
اخلاق و کلا همه چیز عالی بازم ممنون وحید جان.
سلام والا زیاد برام نیامده تا دوباره بزارمسلام وحید جان
داداش بازی کارکرده ps4 لیست جدید نمیزاری؟؟؟؟ به فکر ما دانشجو ها هم باش دیگه
راستی vita کی میاری؟؟؟؟؟
سلام نه عزیز فقط اکبند دارمسلام gta v ps4 دست دو ندارید؟
کدام هدست عزیزمن می خوام حتما از خودتون خرید کنم کی می تونید هدست رو موجود کنید؟
والا دقیق منظورتان را نمیفهمم اگر تونستید بیشتر توضیح بدیدیه سوال هم داشتم از تو ستینگ ایکس باکس میشه لوکیشن رو عوض کرد یعنی عوض کنم ریجن هم عوض میشه؟
سلام والا چرا اتفاقا دنبالش بودم ولی خیلی گران در میاد 4 تا دونه هم میتونستم بیارم ولی بالای 10 میلیون میشد که بی خیال شدمسلام وحید جان
میگم از این ps4 طرح ps1 ها میاری ؟ اگه میاری بی زحمت حتما بهم بگو
سلام بله عزیز هست 1900 برای خرید میتونید پیغام خصوصی بدید یا زنگ بزنیدبا سلام
باندل xbox one call of deuty advanced warfare موجوده? ریجن پال دستگاه رو ندارین?? لطفا شرایط ارسال رو بفرمایید
ممنون
بله تایید میشه و با تی پاکس برایتان ارسال شد برای شهر مشهدیک عدد دسته ps4 از آقا وحید خریداری شد و مبلغ واریز شد . ایشالله امروز ارسال بفرمایند .
سلام بله تایید میشه برای شهرستان استارابا سلام
امروز صبح مبلغ بازیهای زیر واریز شد .
Drive Club Region 1
The Last Of Us Remastered - Region 1
Killzone Shadow Fall Region 1
بله تایید میشه برای استان اردبیلیک عدد ps4 رجین 2 خریداری شد.امروز صبح پول واریز شد.
سلام موجود ندارمسلام کنسول پلی 3 هم شما دارید
اسلیم کپیخور نرم افزاری
یا اورجینالخور ولی ورژن3.55 به پایین
سلام اون پک تمام کردم الان اگر خواستید جداگانه موجود هستسلام اقا وحید
دوربین همراه با پایه برای ps4 موجود دارید ؟
دوربین همراه با پایه اورجینال داخل یک پک قیمت 220
سلام فکر نکنم کابل میکرو بهش بخوره دوست عزیز
- سلام دسته xbox one اون مدل معمولیش(190 تومنیه) کابل میکرو میخوره یا نه برای اتصال به PC میخوام