سلامیه سوال هم داشتم از تو ستینگ ایکس باکس میشه لوکیشن رو عوض کرد یعنی عوض کنم ریجن هم عوض میشه؟
میخوام با قیمت مناسب بزارم تو سایت عزیز که فعلا که دلار یه زره گران شده صرفه نیست بزارم تا هفته دیگه صبر میکنم قیمت یکم بهتر شد حتما میزارمداش وحید خدایی موردیم ازانتظار کنسول ویتا رو بیار دیگه داداش
خدایی نخریدم منتظرتم
اگه نداری میتونی برام جور کنی؟ اخه 10 برجه دیگه ازمه سفرم میخوام تو راه سفر سرگرمم کنه
والا اول ریلیز داشتم این هدست را باز میگردم ببینم موجود باشه میارم حتمامن می خوام حتما از خودتون خرید کنم کی می تونید هدست رو موجود کنید؟
همون هدست ایکس باکس وان اینم لینکش :
http://www.xbox.com/en-GB/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset#fbid=SVsosLvoar7
پست اول را چک کنید قیمتها فعلا همین گونه هستداداش الان ps4 موجودی چی داری؟، احتمالش هس بعد کریسمس قیمت ها بیاد پایین ؟
ریجن 3 ندارم دوست عزیزریجن 3 چه قیمت؟
با اجازه از آقا وحید.
- سلام دسته xbox one اون مدل معمولیش(190 تومنیه) کابل میکرو میخوره یا نه برای اتصال به PC میخوام
برایتان پیغام خصوصی دادم عزیزسلام دوستان بی زحمت یکی قیمت کابل فابریک Hd mi PS4 را بگه چقدر هست؟ منظورم اون کابلی که همراه کنسول میدن هستش
خواهش میکنم دوست عزیز مبارکتان باشهیک دستگاه پی اس 4 باندل دستینی + یه دسته چریکی + بازی فیفا 15 و کیلزون از اقا وحید خریداری شد. دستشم درد نکنه
استقبال خوبی نداشت این wiiu تو ایران از این رو هم زیاد به فکرش نیستم البته سفارشی اگر بخواید برایتان میارمای کاش یکم بیشتر بازی wii u داشتید
ممنون
مثلا Zelda wind waker hd
بله تایید میشه مبارکتان باشه دوست عزیزیک عدد ps4 باندل gta v و tlou با یک infamous خریداری شد!
بسیار خوش اخلاق هستند!