saeed.azad
Registered User
سلام
وحید جان آدرسو بفرست حضوری بیام
سلام...سلام اونها بصورت فیزیکی هم هست اگر بخواید شما این هم مثل ps4 اگر کسی میخواد dlc بخره باید حتما ریجن بازیش با ریجن اکانتش یکی باشه مثلا اگر بازی مورد نظر ریجن 1 باشه حتما باید اکانتش امریکا باشه و لی اگر بخوای گلد وارد کنید همه اکانتها را جواب میده و ریجن تو وارد کردن گلد تاثیر ندارد
سلام پیغام خصوصی برایتان فرستادمسلام
تقریبا قیمتشان یکی هستیعنی منظورتون اینه که کارت های فیزیکی لایو قیمتش فرق میکنه؟ یا همینه؟
فعلا ندارم عزیزوحيد جان داداش انالوگ دسته وان موجود داري يا دسته اوراقي براي تعميرات ميخوام
اختمالا در اینده نزدیک بیارم
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام . اقا وحید دراگون ایج دست دوم خودتون یا اشنا ها تمیز داشتن با پول پست هزینه کامل رو برام پیام کنید مرسی
بروی چشمعرض ادب آقا وحید،
دراگون ایج ریجن 1، چه کارکرده چه پلمپ گیرتون اومد من میخوام. لطفا پخ بفرمایید.
سلام نه عزیز نمیشه چون چند نفر از دوستان امتحان کردن و دیدین مثل psn باید حتما یکی باشهسلام...
بازی های ایکس وان برخلاف فور نیاز نیست هم ریجن باشن با اکانت تا بتونید دی ال سی بخرید...
مهم نیست ریجن بازی تو این کنسول
دادا من دو ماه وان دستم بوده:دیسلام پیغام خصوصی برایتان فرستادم
تقریبا قیمتشان یکی هست
فعلا ندارم عزیز
اختمالا در اینده نزدیک بیارم
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادم
بروی چشم
سلام نه عزیز نمیشه چون چند نفر از دوستان امتحان کردن و دیدین مثل psn باید حتما یکی باشه
سلام اقا میثم خوبی عزیزسلام وحید جان خوبی میثمم از تبریز،عشقه Demon's Souls و Dark Souls :دی این دادش وحید گل ما خیلی کارش درسته من ازش کلی خرید کرده بودم
قیمتها تو پست اول هست عزیز فعلا فقط کد دارمبعد کارت فیزیکی 10 دلاری برا لایو چنده؟
بروی چشماقا وحيد gta دسته دو ريجن يك پيدا كردي پيام خصوصي بده
دمت گرم
بروی چشمسلام دوست گرامی. لطفا درصورت موجود بودن دراگن ایج دست دو به بنده هم اگر موجود دارید اطلاع بدید. ممنون.
عزیز فعلا فقط کد دارم کارت فیزیکی تمام کردمو گلد 1 ساله فیزیکی رو فراموش کردم گلد 1 ساله و کارت 10 دلاری فیزیکی چند؟
و اینکه گلد 1 ساله کارتش از اون قدیمیا ماله 360 هست یا مال وان؟ میدونم فرقی نداره ولی خب میخوام بدونم
ممنون
بروی چشمحاج وحید جور نشد
دسته دو Gta V Ps4 دستت رسید حتماََ خبر بده
سلام فعلا همین ها هست اگر بار جدید برسه حتما میزارمسلام
اسکین های بیشتر و قشنگتر برای xone بیار.
بعد شرایط خرید حضوری رو پ.خ کن