فقط ریجن 2 دارم دوست عزیزدراگون ایج ریجن 1 نو یا دست دو موجود نیست؟کی موجود میشه{نوش}
سلام نه عزیز 20 تومن گران نشده بعد اون موقعه دلار ارزانتر بود دلار که رفت بالا یه زره رفت بالا که الان 190 هستسلام اقا وحید من منتظر بودم امتحانام که تموم شد (دوشنبه) یه دسته ازتون بگیرم الان نگاه کردم دیدم 20 تومن گرون شده. ارزون میشه تو این یکی دو هفته؟
سلام والا چند وقتی میخوام بزارم ولی وقت نمیشه به امید خدا این هفته بالای 100 عنوان بازی PS3 با قیمت مناسب قرار خواهد گرفتوحید جان سلام،یه سوال داشتم بازی ps3 دست دوم دیگه نمیفروشی؟اگه میفروشی که بازم مزاحمت بشم ممنون
سلام دوست عزیز برای ادرس تماس بگیریدسلام آقا من می خواستم یه PS4 رو حضوری بخرم. آدرس رو لطفا پ.خ کن.
شما که از کانادا خریدید ریجن آمریکا هست . راه فهمیدنش هم اینه که اگر ترانس تبدیل 110 به 220 توش بود پال هست وگرنه آمریکا . بله باید ترانس تبدیل بخرید .داداش وحيد يه سوال داشتم ازت
من يه xbox one باندل اساسينز از كانادا خريدم
از كجا بدونم ntsc يا pal؟؟ و اينكه به ترانس ١١٠ به ٢٢٠ نياز داره يا نه؟
فقط چندتا سوال داشتم :
احتمال 99 درصد ریجن 1 هست و حتما باید ترانس براش بگیریداداش وحيد يه سوال داشتم ازت
من يه xbox one باندل اساسينز از كانادا خريدم
از كجا بدونم ntsc يا pal؟؟ و اينكه به ترانس ١١٠ به ٢٢٠ نياز داره يا نه؟
فعلا باندل gta تمام شده برای ادرس هم حتما باید زنگ بزنیدd ماشالا همه چی موجوده فقط
باندل دو دسته ps4+gta v ندارید؟باندل باشه
ادرس مغازه هم لطف کنید\.خ کنید
سلام فعلا ندارم اگر استقبال خوب باشه میارمسلام داداش
اسکین breaking bad رو نداری واسه ps4
اگه نداری نمیاریش؟؟؟
سلام ببین عزیز همه برچسب ها را خوب بچسبانید حباب به هیچ عنوان نمیفته و راحت هم کنده میشه و جای از خود به جا نمیزارهسلام دوست گلم.
خسته نباشید ...
ببخشید یک عدد اسکین زیر رو میخواستم ازتون بگیرم:
فقط چندتا سوال داشتم :
والله کیفیت اون عکسی که قرار دادید زیاد جالب نیست, به همین خاطر میخوام بدونم کیفیت چاپش چطور هست ؟؟!.
بعداز چسبوندن حباب دار نمیشه ؟؟ و بعد اگه بخوام برش دارم اثری به روی PS4 بجا نمیزاره ؟؟!.
...
راستی دوست عزیزم من خودم یک جفت از این محافظ آنالوگها دارم,
ولی مشکلش اینه که وقتی محافظ کل دسته رو با محافظ آنالوگ قرار میدم, دیگه آنالوگ ها تا آخر نمیره و گیر میکنه!!.
حالا این مدلی که شما دارید هم مثل همون مال خوم هست ؟؟!.
ببخشید که سوال هام یکم زیاد شد ...
مـوفق باشــید.
خیلی ممنون از پاسختون داداش گلم.سلام ببین عزیز همه برچسب ها را خوب بچسبانید حباب به هیچ عنوان نمیفته و راحت هم کنده میشه و جای از خود به جا نمیزاره
جواب انلوگ ها اون سری کیفیت عالی که من دارم با ماحفظ ژله ای دسته هیچ تماسی نداره و راحت نصب میشه
خواهش میکنم دوست عزیز مبارکتان باشهکد دیجیتالی TLoU و 20$ کارت psn خریداری شد.
بسیار منصف و قابل اعتماد.
سلام فعلا موجود ندارمسلام میتونید پایه ارجینال سفید بیارید؟
قیمتش چقدر در میاد؟
سلام تونستید یه تماس با من بگیریدسلام خسته نباشید حدودا تا کی این samurai warriors 4 رو میاری؟
حتما تا اخر هفته میزارم چهارشنبه یا پنج شنبهوحید جان زودتر بازی ها ps3 رو قرار بده...
سلامسلام .چند تا سوال داشتم:
1.به نظر خودت کدوم بهتره(وکدوم ریجنش)
2.کمرا ps4 با پایه فابریک کی میرسه
3. اگه قیمت بهتر بدی دو تا دستگاه از شما بر میدارم.
4.ریجن دستگاه باید با بازی یکی باشه؟
5.مغازه دارین؟
فعلا بارش نیست که عمده بیارموحید جان از این روکش ژله ای دسته ps4 داری...؟؟؟؟
http://ecx.images-amazon.com/images/I/81StaN129+L._SX385_.jpg
ترانس هم دارم 75 تومنالان ترانس موجود داری داداش؟
اگه آره شماره کارت بده واریز کنم
عزیز تا اخر هفته احتمالا بیارم دوبارهنیازمند باندل جی تی ای هستیما:دی
خواهش میکنم دوست عزیز برایتان پیغام خصوصی شدخیلی ممنون از پاسختون داداش گلم.
پس بنده یک عدد اسکین (مدل لگو PS4 و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 35) + یک بسته (سر انلوگ PS4 و XBOX ONE با کیفیت عالی در یک بسته 4 تایی قیمت 15) خریدارم.
لطفا مبلغ کل + هزینه پست پیشتاز و همچنین شماره کارتتون رو واسم پ.خ کنید عزیز.
.
.
درپنــاه حـــق.
تا اخر هفته یه تعدادی دوباره برام میاددادا اون PS4 , با باندل GTA V , هنوز موجوده ؟