atabak.dillon
Registered User
سلام. یه سوال داشتم. ریجن بازی و کنسول xbox one باید یکی باشن تا بشه بازی کرد؟
من واقعا شرمنده شما و دوستان عزیز شدم فردا سنگ هم از اسمان بباره حتما میزارموحید جان بزار دیگه بازی ها ps3 رو
برای ادرس تماس بگیریدحاج وحید آدرس مغازه رو پ خ بفرست
ممنون
نه عزیز دسته دوم ندارمبعدش حاج وحید Gta V دسته دوم نمیاری؟
داشتم تمام شد ولی اگر بار جدید بیاد حتما میارم باندل کال کینکت نداره دوست عزیزسلام داش وحید باندل assassin creed xbox one کی میاد بعد روی باندل call of xbox one کینکت هست یا نه؟
سلام هم برای امارات دارم و هم برای اورپاسلام آقا وحید
XBOX ONE بدون کینکت ریجن پال برای امارته؟ یا اروپا؟ بعد اینکه از لحاظ اتو کشیده بودن جعبه و پلمپ بودن که موردی نداره؟
خواهش میکنم دوست عزیز مبارکتان باشهامروز خرید من انجام شد و بسته به بهترین حالت برام ارسال شد . ممنون از وحید عزیز .
//
یه چک میکنم خبرتان میدموحید جان این بازی های ps3 رو داری
Fifa street
Red dead
Heavy rain
Evil 5
و دست دوم sleeping dogs ps4
قیمت کلی رو برام پ خ کن ...
سلام نه عزیز موجود ندارم فقط اکبند دارمسلام داداش فارکرای 4 دسته دوم واسه ps4 موجوده؟
سلام برایتان پیغام خصوصی کردمسلام:
یه ریجن 2 پلی 4 میخواستم با دیسکس فیزیکی جی تی آی
شرایط واریز و همچنین تخفیفــــــ ارسال کنید.
در ضمن هزینه ارسال به اصفهان چطوریه؟
باتشکر
سلام نه عزیز هر کنسولی با هر ریجنی با هر بازی و ریجنی کاملا هم خوانی دارن و مشکلی ایجاد نمیکنهسلام. یه سوال داشتم. ریجن بازی و کنسول xbox one باید یکی باشن تا بشه بازی کرد؟
سلام نه عزیز اونها کجا ما کجاسلام اگه PS4 معمولی 500 گیگ بخریم باهاش به رایگان کد The Last of Us Remastered رو هم میدید ؟
چون که amazon و gamestop کد بازی The Last of Us Remastered رو به رایگان میدن و بعدش میتونی بازی رو دانلود کنی و بازی کنی
فرقشان این که دستگاه پال چون احتیاج به ادبتور و یا ترانس نداره و با برق ایران همخوانی داره گرانتر هست ولی دستگاه امریکا باید حتما یه ترانس یا ادبتور برای تبدیل برق 110 به 220 وصل بشهممنون از پاسختون. ببخشید زیاد سوال میپرسم. پس فرق این همه ریجن کنسول و بازی چیه و چرا تفاوت قیمت دارن؟ کنسول xbox one پال چیه؟
وان بدون کینکت فقط سفید باندل سانست دارم و ساده تمام کردم که بزودی اون هم میارمیعنی موجود دارین وان پال بدون کینکت رو؟ والا من دیدم جواب نمیدید به شمارتون زنگ زدم گفتید موجود ندارید که
سلام 210وحید جان آخرین قیمت GTA V PS4 Region 1 یا Region All چنده؟
ببخشید من اشتباه تایپ کردم 3 ماه 4 درست هست بله اخرین سری تولید هستو یکیم منظورتون از PS4 ریجن 1 امریکا تولید 4 ماه چهارم 2014 سری 11115
3 ماه چهارم 2014 و سری CUH-1115A هست؟ منظورم اینه که این PS4 ریجن 1 که زدید 1580 از آخرین سری تولید شده هست؟ (CUH-1115A)
جواب دادم دوست عزیزوحید جان جواب پ.خ ندادی!!!
جواب دادم دوست عزیزاقا وحید پ.خ دادم لطفا چک کنید
مرسی
جواب دادم دوست عزیزاقا وحید pm ج بده ...ممنون
وان بدون کینکت فقط سفید باندل سانست دارم و ساده تمام کردم که بزودی اون هم میارم