اگر تونستی لینک خریدش بهم بده حدودی بهت میگماگر بخوایید elgato capture card بیارید چند می شه ؟
فعلا 40 روزی میشه دنبالش هستم ولی نیستببشخید میخواستم بدونم دسته ایکس باکس وان کال آو دیوتی میارید یا خیر
سلام موجود نیست دوست عزیزسلام خسته نباشید . بازی beyond برای ps3 دسته دو یا اورجینال دارید ؟
سلام کار اصلیشان فقط بازی هست در کنار بازی هم میتونی فیلم های بلوری هم نگاه کنید مدلها ایکس باکس وان از نظر سخت افزاری هیچ فرقی نمیکنن فقط تو باندلها که بعضی هاشان بازی دارن و شکل و شمایلشان فرق داره ولی همگی کلا یکی هستنسلام
ببخشید ، یه سوال
این کنسول های "بازی" علاوه بر بازی دیگه چه کارایی ازشون بر میاد ؟
مد نظرم xbox one هست . این مدل های متنوعی که ذکر کردید چه تفاوت هایی با هم دارند ؟
جواب دادم دوست عزیزوحید جان پ.خ چک کن.
سلام دوست عزیز اگر میتونی زنگ بزن برات حلش میکنم چون توضیح زیاد میشه زنگ بزنی بهترهسلام آقا وحید . ببخشید من پلاس میخواستم راهنماییم کنید لطفا دستگاهم ریجین 2ژاپنه و اکانتم برا آمریکاست ؟ چه ملاسی بخرم ؟ اگه میشه یه راهنمایی هم بکنید مدل دستگاه من cuh-1100a b01 هست ینی سال ساختش کی هستش ؟ واسه اون psn plus هم راهنماییم کنید پ. خ کنید برام و طریقه خرید ؟
سلام دی سی رفیق و دوست ماست فرقی نمیکنه از اون بگیری یا از منسلام داش وحید قیمت کنسولا نماد پایین؟ دی سی کشیده پایین شما پایین تر نمیکشی
سلامسلام دی سی رفیق و دوست ماست فرقی نمیکنه از اون بگیری یا از من
فرق انچانی هم نداره 10 الی 15 پایین تر گذاشته من هم بار جدید بیارم تا اخر هفته قیمت کاهش میدم بعد من برای تمام کنسولهام یک هفته مهلت تست گذاشتم که بقیه برای این کار مبلغی را از مشتری میگیرن
والا اون ور بود ولی خیلی گران بود چون کمیاب شده قیمتش یه زره رفته بالا بیارم زیر 650 نیست که صرف نداره عزیز بخوای با این قیمت بخریوحید خان هدست پالس الیت نمیاری یا تو بساطت نیست؟
سلام جواب دادمسلام خوبین؟اقا وحید پیام خصوصی چک کنید
ممنون
(در مورد بازی های wii u)
سلام اوردم فقط سفارشی چون قیمتش بسیار بالا بود به درخواست تعدادی از دوستان اوردم قیمت خوب برای هفته ایندهسلام
بازی dying light ریجن all برای ps4 میارید؟
سلام من نمیدونم فردا چی میخواد بشه چه برسه به چند ماه اینده قیمت هم 10 الی 20 تومن کاهش میدمسلام
یه سوال
به نظر خودتون کنسول تا تابستون ارزان تر میشه؟
بعدش اینکه: این بار جدیدتون که فرمودید قیمتارو کاهش میدی منظورتون نسبت به قیمت های الانه یا نسبت به خرید و نوسان بازار؟
سلام چرا عزیز بار جدیدش برسه 1780 الی 1800 هستسلام و خسته نباشید،
دوست عزیز باندل GTA V مجددا موجود می کنید؟
حدود زمانش مشخص هست؟
والا اینها جنس اورجینال نیستن ولی کیفیتشان بالاست بله اون 2 تا کابل داره و خوب شارژ میکنه اون هدست هم برای چت کردن هم خوبهسیم شارژ 2 تایی PS4 قابلیت اتصال به PC قیمت 30
وحید جان این کابل هاش چند متره ؟؟؟؟ و این که واقعاً 2 تا سیم داره ؟ یا یک سیم هست ؟ و این که کیفیتش خوبه درست شارژ میکنه درست برق رو عبور میده ؟؟؟؟ :
و دیگر این که کیفیت این هدست ها چطوری ؟ :
هدست سیم دار قابلیت اتصال به کنترلر PS4 قیمت 70
زود خراب نمیشه ؟؟؟؟؟ کیفیت صداش خوبه ؟؟؟؟
من فقط واسه چت میخوام
عزیز فیفا تمام کردم کنسول سفید هم اخر هفته دوباره برام میادراستی قیمت فیفا 15 آپدیت هست ؟ بدون DLC منظورمه ، اون 200 هست ؟
اگه کنسول بخرم ازت کمتر نمیدی ؟
البته کنسول سفید میخوام که الان شما نداری ولی میتونم صبر کنم تا بارت برسه ، باید ببینم قیمت چند میدی
اون بازی هم حدود 20 روز دیگهیک دستگاه کنسول ps4 از آقا وحید خریداری شد.
بازی the order کی میارین؟
بله عزیز 2 تایی هست طولش هم فکر کنم 1 متر و نیم باید باشهسیم شارژ 2 تایی PS4 قابلیت اتصال به PC قیمت
وحید جان یه سوال مهم منو جواب ندادی
پرسیدم این کابل بالا که دو قولو هست چند متره ؟؟؟؟؟؟
ایول اگه آخر هفته کنسول بیاری خیلی خوبه اگه قیمتت خوب باشه برمیدارم ازت