ندارم عزیز تا بار جدیدdying light چند؟ من خریدارم.
سلام فعلا تمام کردمسلام
باندل اساسین کرید با کینکت رو نمیارین دیگه ؟!
سلام همیشه این طور بوده من خرید جدید بکنم و قیمت خریدم کم بشه حتما کمتر میکنمسلام اقا یه سوال اگه قیمت ها از قیمت خرید شما کمتر شه . شما هم قیمتارو کم میکنید ؟
تو پست اول یه چند تایی هست کنسولش هم تا 10 روز اینده میرسه با قیمت بسیار مناسبداداش Wii U هم بازیاشو داری؟؟؟؟ کنسولش رو میتونی جور کنی؟
پست اول را چک کنیدالان موجودی پلی 4 چی داری؟
این پک با 4 بازی .مگه روش ننوشته 4 تا بازی باهاشه؟ پس شما برش میدارید و یکی به انتخاب میذارید؟
اگر تونستم حتما میارملطفا XBOX ONE با کینکت رجین 2, باندل فیفا هم بیارید.
با تشکر
بله عزیز اکبند و پلمببعد اینا پلمپ هستن دیگه؟ یعنی برچسب پلمپ باز نشده؟
دوست عزیز هنوز ریجن 2 سفید خالی تولید نشده و فقط باندل دستنی هست من هم سفارش کردم ان ور گفتم ساده میخوام که شرکت اون ور بازی دستنی را برداشت و اینجوری تحویل من داد الان هم ریجن 2 سفید خالی هست بدون بازی
بله فقط فرقشان جای ضربدر با دایره فرق میکنهPS4 ساخت خود ژاپن جای ضربدر و دایره فرق داره؟؟؟
چه فرقی بین 1100A و 1115A و سایر مدل هاست؟؟؟
چند تا تعداد بسیار محدود تولید ژاپن گیرم امد که اوردم که قیمتش بالاتر از همه هست و با اون فقط فرقشان تو ژاپن و چین هست اولی تعداد محدود تو ژاپن بوده و دومی تو چین
پس اون سفیده که دستینی نیست چیه؟ریجنای ژاپن سفید خالی داره درسته؟دوست عزیز هنوز ریجن 2 سفید خالی تولید نشده و فقط باندل دستنی هست من هم سفارش کردم ان ور گفتم ساده میخوام که شرکت اون ور بازی دستنی را برداشت و اینجوری تحویل من داد الان هم ریجن 2 سفید خالی هست بدون بازی
تنها کنسول سفید خالی فقط برای ریجن ژاپن هست و بقیه دستنی هستن که بازیشان همراه نیست فعلا هم خبری نیست که بخواد سونی سفید خالی برای ریجن 1 و ریجن 2 بزنهپس اون سفیده که دستینی نیست چیه؟ریجنای ژاپن سفید خالی داره درسته؟
سلام قیمتش بالاست اون ور قصد هم داشتم بیارم ولی بالای 650قیمت داشت من نیاوردم اگر 5 نفر درخواست بدن میتونم بیارمسلام. آقا هدست Pulse Elite میارین ؟ بشدت خواهانش هستم
من ندارم ولی برات اگر تونستم پیدا میکنموحید جان یکی از این بازی های ps3 رو می خواستم داری یا می تونی جور کنی؟؟؟؟؟ هریک از بچه ها هم داشت خریدارم
God of War Origins Collection نسخه psp هستش نه نسخه ps2
God of war saga
وحید جان سرت شلوغ کمتر جواب ما رو میدی
سلام عزیز جان عزیز کنسول ps4 فقط بازی اورجینال کار میکنه که قیمتش از 150 به بالا هست ریجن هم بستگی داره کدام انتخاب کنید ریجن 1 برای امریکا ریجن 2 برای اورپا و خاورمیانه ریجن 3 برای اسیا ریجن 4 برای استرالیا و بازی کپی نداره قیمت هم میتونی پرس و جو کنی هر جا بهتر باشه از اون بگیروقتتون بخیر
راهنمایی کنید ممنون میشم قصد خرید کنسول بازی ps4 رو دارم منتها هیچ اطلاعاتی ندارم منظورم ریجن و ...
فقط انتظاری که دارم قیمت بازی زیاد بالا نباشه و دردسری هم نداشته باشه قبلا که ps2 داشتم هک میشد و بازی کپی هم میخورد ولی این سری جدید رو اطلاعی ندارم
پیشنهاد بدید ممنون میشم