ASSASSINS CREED UNITY LIMITED EDITION {ریجن 1 با 30 دقیقه گیم پلی اضافی و یک عدد DLC رایگان قیمت 220} موقتا تمام شد
سلام هیچ فرقی باهم نمیکنن و فقط سلیقه ای هست انتخاب ریجن بازیسلام خسته نباشید. بین ریجن بازی ها چه تفاوتی هس؟ یعنی چه فرقی داره کدوم ریجن رو بخریم؟
نه دوست عزیز ندارمبازی فارکرای دست دو موجود دارین؟
خواهش میکنم مبارکتان باشهسفارش صحیح و سالم رسید.
با تشکر از وحید عزیز که هنوزم لنگه نداره.
کُشت ما رو تا یه بارنامه بده
هیچ فرقی بینه ریجن ها نمیکنه و سلیقه ای هست انتخاب اون هاتفاوت ریجن های ps4 در چی هست ؟
چرا ریجن 3 ارزون تر هست
در کارایی و کیفیت فرقی دارن؟
تولیدات چه زمانی برای خرید مناسب تر هستن
سلام والا معلوم نیست اگر روز ریلیز موجود باشه حتما میارمسلام وحید جان
آقا ورژن Special Edition برای The order میاد چیزی ؟
بله تایید میشه مبارکتان باشهیه xbox one به همراه 2 بازی از آقا وحید خریداری شد.
سلام والا از اونجا این چیزها را بخوای بیاری خیلی هزینه بر و زمان طولانی میکشه که فکر نکنم به صرفه شما و من باشه ولی اگر یه وقت بارش بود حتما میارمسلام
از اینا هم میارید ؟ ( هر رنگی باشه مهم نیست )
http://www.amazon.com/XBOX-ONE-Controller-analog-Thumbsticks-thumb/dp/B00JO4U8UK
فعلا بارش نیست دوست عزیز و معلوم نیست کی بیارمداداش این اساسین ریجن 1 لیمیت نوشتی موقتا تموم شده,کی میاری دوباره
سلام بله موجود هست 210 تومنسلام
فیفا 15 ریجن 1 یا ریجن ال چنده؟؟
سلام برایتان پیغام خصوصی کردمسلام وحید جان.من یدونه ps4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه باندل GTA داری یک بازی فیزیکی GTA 5 تولید 3 ماه چهارم 2014 سری جدیدCUH -1116A با یه دونه استند ساده و یه دونه بازی THE LAST OF US REMASTERED ریجن 2 .میخواستم ببینم چند در میاد همش با هم ؟و اینکه نحوه خرید چجوریه؟من ساکن ارومیه هستم چقدر طول میکشه بدستم برسه؟ممنون داداش
سلام من فقط همانی که تو پست اول هست دارم عزیزسلام
محافظ انالوگ نداری که کل آنالوگ رو بگیره منظورم اینه که ا ن پایه رو هم بپوشونه اگه داری بسته چهارتاییش چند؟
سلام بله زبان انگلیسی هم داره من ندارم ریجن 3 عزیز همه ps4 هر بازی با هر ریجنی را اجرا میکنهسلام PS4 ریجن 3 زبان کنسول انگلیسیه؟ اگه اره قیمتش چنده؟ راستی در مورد بازی هاش کنسول ریجن 3 باشه همه بازی ها رو اجرا میکنه و فرقی بین ریجن خود بازی نیست یا باید ریجن بازی با کنسول یکی باشه؟
با اجازهی استارتر محترمدوست عزیز . میشه یک لینک معتبر بدین که بتونم فرق اساسی این ریجن هارو مطالعه کنم ؟
به خاطر همین یه تفاوت ، قیمتشون فرق میکنه ؟!با اجازهی استارتر محترم
فرق اساسی: عملکرد دکمه دایره و ضربدر در منوی کنسول متفاوت است
تاکید میکنم در منوی کنسول نه در بازی
دیگر هیچ فرق اساسی ندارند
با اجازهی استارتربه خاطر همین یه تفاوت ، قیمتشون فرق میکنه ؟!
فعلا ندارم ولی در اینده میارمالان نداری یا کلاً ریجن 3 نمیاری؟
سلام یکی دو روز دیگه اون هم میارمسلام اقا وحید evolve برا وان اوردی؟
سلام اگر طرفدار داشته باشه بالای 20 تا میتونم بیارم ولی کمتر اصلان به صرفه شما و من نیستدوست عزیز میتونید از این ها بیارید (مبدل موس و کیبورد برای ps3 و ps4 و xbox1 و xbox36 ) :
MayFlash Multi Max Shooter Mouse Keyboard Converter for PS 3 Slim 4 XBOX 360 ONE
برایتان پیغام خصوصی کردمآقا وحيد من يدونه قاب ميخوام دارين؟
اگر مهلت بدید من خودم تو پست اول تو چند روز اینده به طر کامل توضیح میدمدوست عزیز . میشه یک لینک معتبر بدین که بتونم فرق اساسی این ریجن هارو مطالعه کنم ؟