گفتم که بخاطر مکان و ارز و مالیات قیمتشون فرق میکنهبه خاطر همین یه تفاوت ، قیمتشون فرق میکنه ؟!
عزیز فعلا برام مقدور نیست بیارم بازیهای جدید در راه هستن اونها الویت بیشتری دارن بعدوحید خان مبدل موس و کیبورد شما بیار مشتری هم پیدا میشه یکیش من
سلام فقط ریجن 1 دارم قیمت من همیشه زیر قیمت هست بخصوص بازیهاسلام.بازی dying light رو برای وان میخوام البته برای رجین 2، موجودی داری؟اگه ممکنه قیمتو هم پایینتر بیار
سلام احتمال سال ایندهسلام
دسته xbox one for PC هنوز نمیصرفه بیارید؟
فرق با Charge Kit چیه؟اگه فرقی نداره اینو بگیرم
جواب دادموحید جان پیام خصوصی ما یادت نره :دی
فعلا عزیز جان مقدور نیستسلام اگر طرفدار داشته باشه بالای 20 تا میتونم بیارم ولی کمتر اصلان به صرفه شما و من نیست
------------------------------------
دوست عزیز میشه فراخوان بزنید هر که نیاز داره ثبت نام کنه و یه بیعانه بدهد
تبلیغشم میتونه این باشه که مبدل برای اسفتاده از موس و کیبورد بجای گیم پد برای ps3 ، ps4 ، xbox360 ،xbox one (تجربه بازیهای کنسولی با موس و کیبورد با ......)
البته خودتونم اطلاع دارید که موس و کیبورد بصورت عادی در کنسول ها فقط برای وبگردی استفاده میشه و نمیشه از اونها در گیم ها استفاده کرد
فقط اگه بتونید یه قیمت حدودی که مناسب هم باشه اعلام کنید عالی میشه
سلام جواب دادمسلام لطفا جواب سوالمو زودتر بده اگه نشد بگردم دنبالش
09375684062
اگه تونستی تو وایبر ج بده
سلام برات پیغام خصوصی دادمسلام وحید جان psvita داری؟؟؟؟؟
قیمتش ؟؟؟؟
هیچ فرقی با هم نمیکن فقط جای دکمه های ضربدر و دایره فرق میکنهتفاوت Region 2 ژاپن با Region 2 اروپا در چی هست ؟ اصلا مخصوص ژاپن یعنی چی ؟ ویژگی خاصی داره ؟
توی بازی یا منو ها ؟هیچ فرقی با هم نمیکن فقط جای دکمه های ضربدر و دایره فرق میکنه
با اجازه ی آقا وحیدتوی بازی یا منو ها ؟