سلام نه عزیز موجود ندارم فقط اکبندسلام داداش
ps4 کارکرده در حد اک موجود دارید؟
سلام بروی چشمسلام
این بازی رو بیار وحیدجان Final Fantasy Type 0 HD
سلام عزیز اوردم تو پست اول هستسلام هدست گلد تا قبل عید میارید؟
بله تایید میشه مبارکتان باشه دوست عزیز1 دستگاه xbox one خریداری شد
ارسال و بسته بندی سریع و به بهترین شکل
اخلاقشون هم عالی بود
ممنونم
احتمال زیاد میارم دوست عزیز ولی بعد از عیداقا وحید
این data bank ps4 موجود دارید؟قابل تهیه هست اصلا ؟چون چندین جا پرسیدم نداشتن واقعا لازمش دارم(هارد 3.5 اینچی رو اضافه میکنه)
سلام احتمال زیاد میارم دوست عزیز ولی بعد از عیدسلام و ارادت وحیدجان
شما دیتا بانک Nyko هم دارید؟؟؟ همون هارد اضافه ای که روی قسمت براق کنسول ps4 نصب میشه و هارد کنسول را ارتقا میده؟؟؟
اگه میشه برام سفارش بدید تموم هزینش را هم پرداخت میکنم.
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام اینو خریدارم
WOLFENSTEIN {ریجن 2 قیمت 90 }
دسته دوم هست
شماره کارت بدین واریز کنم
بله تایید میشه مبارکتان باشه دوست عزیزیک عدد کنسول PS4 سفید حضوری گرفتم ازشون + LAST OF US + FAR CRY4
بله عزیز جان هستم در خدمت شماوحیدجان ایام عید هم هستین که بتونیم خرید کنیم؟
سلام دوست عزیز فرقی نمیکنه فقط برای امریکا باید یه ترانس برق یا ادبتور 220 ولت بگیری و برای انلاین هم همه دستگاها به یه صورت عمل میکنن و فرقی نداره کدام را بگیری بله تمام بازیها با هر ریجنی به تمام دستگلها اون هم با هر ریجنی به راحتی اجرا میکنه و تمام دستگاها FREE REGEN هستن یعنی هر بازی را اجرا میکننسلام آقا وحید.
X1 ریجن ۲ از ریجن ۱ بهتره؟ منظورم واسه آنلاین بازی کردن هست چون ریجن ۲ مال خاورمیانه و اروپا هست میگم شاید پینگش از ریجن های دیگه بهتر باشه.
بازی های ریجن ۱ به ریجن ۲ میخوره ؟
با توجه به اینکه مایکروسافت آی پی های ایران رو تحریم کرده ، کدوم ریجن واسه ما ایرانیا بهتره ؟
بستگی به جای شما داره که کدام طرفدارش بیشتر هستبه نظر شما واسه استفاده توی گیم نت ps4 بهتره یا x1 ؟
من خودم بیشتر x1 رو ترجیح میدم و به نظرم کینکت توی گیم نت بلااستفاده میمنوه ( به خاطر فضا و محیط و ..... )
حتما عزیز بعد از عید میارمسلام آقا وحید از این کاور ها اگه تونستید بیارید من حتما می خوام
بازیش اکبندش 215 هست و کارکرده را ندارم اون کاورها حتما بعد از عید میارماقا وحید 2 تا سوال :
دایینگ لایت دست دوم یا نو قیمت 200 به پایین ندارید ؟ نسخه ps4 ؟ بقیه جاها داشتن ولی میخوام از شما بخرم
این کاور های ضد اب و خاک برای PS4 نمیارید ؟ خوب فروش میره ها ؟ بیعانه هم بخواید میدم
بله عزیز تعمیرات هم انجام میدیم فقط باید حتما تماس بگیریدمن دی وی دی رام ایکس باکس 360 تم دیگه دیسک ها رو نمیخونه
تعمیرات هم انجام میدید؟
با اجازه آقا وحیدX1 هایی که به صورت دست دوم توی همین فروم یا جا های دیگه فروخته میشن امکان اینکه از توی لایو بن شده باشن یا مسائل دیگه هست یا خیر ؟
کلا خرید X1 دست دوم یا ps4 دست دوم با توجه به اینکه این کنسول ها اریجینال هستند و امکان بن یا فلگ شدن یا .... دارند به صرفه هست یا نه ؟
رسیور دسته x1 واسه pc هم بیارید چون مثل اینکه مایکرو به تازگی همچین چیزی داده بیرون.