سلام موجود نیست دسته دوم ولی تو حراجی قیمت اکبندش 190 شدهسلام
دوست عزيز
ببخشيد gta v دسته دوم دارين؟
سلام موجود ندارم دوست عزیزسلام infamous first light دسته دو دارید ؟
سلام بله موجود دارم 130 برای ادرس هم زنگ بزنیدبا سلام
قیمت دسته ps3 اورجینال چنده؟
آدرس هم پ.خ کنید
سلام شرمنده جواب شما دیر شد پاسخ دادمبا سلام مجدد
دوست عزیز پاسخ من رو ندادید
بله تایید میشه مبارکتان باشهامروز از آقا وحید یه PS4 سفید با یه بازی Infamous حضوری خریدم ^~^
بله تایید میشه شنبه برایتان ارسال میشهیه x1 ازآقا وحید خریداری شد ، انشالله توی هفته آینده به دستم میرسه همین جا اطلاع میدم.
سلام برای ادرس زنگ بزنیدسلام آقا وحید عزیز
من بازیهای GRAND THEFT AUTO V و forza horizon2 برای xbox one رو با تخفیف میخوام لطفا آدرس فروشگاه رو برام پخ کن تا حضوری بیام؟
مبارکتان باشه دوست عزیز اون تخفیف هم اگر بعدا خرید کنید روی محصولات دیگر حتما برایتان اعمال میکنمکنسول صحیح و سلامت به دستم رسید با بهترین کیفیت و جنس اصلی تشکر میکنم از آقا وحید و چون نمیدونم چجوری میشه امتیاز داد همینجا مینویسم : فروشنده با شخصیت - مورد اطمینان - کاردرست بسیار هم راضی هستم :general307:
فقط این تخفیف نوروزی هم کاش شامل ما هم میشد ( به عنوان شوخی )
نه این بازی فعلا ریجن 2 پخش شده که احتمالا یکشنبه میارمType-0 ریجن ۱ نیومد؟
فعلا عزیز پخش نشده دوست عزیزوحید جان بتل هاردلاین چند ؟ ریجن 1 هم حتما میخوام باشه ،تحویلش هم بگو دقیق کی هست
GTA V برای PS3 دست دو دارید؟
ممنون دوست عزیزقیمت ها بسیار مناسبه دوست عزیز
تمام بازیهای که به عنوان باندل داخل دستگاه xbox one هستن فقط بصورت کد دانلود یا همان دیجیتالی هستن دوست عزیزایکس باکس وان باندل FIFA 15 به این طورت هست که بازی به صورت فیزیکی داخل کارتن دستگاه هست یا فقط کد دیجیتالی ؟ و باید دانلود کنیم بازی رو ؟
سلام به عوان هدست اره میخوره دوست عزیزسلام خسته نباشيد ببخشيد اين دسته ها جك 3.5 هم ميخوره يا نه (من يه هدست دارم نميدونم ميخوره يا نه)
سلام بله کد رهگیری هم برایتان ارسال کردم دوست عزیزسلام دوست عزیز سفارش ما رو ارسال کردین؟
سلام عزیز بله اوردم تا چند دقیقه دیگر تو پست اول قرار خواهد گرفتسلام اقا وحید.اگر final fantasy type 0 HD رو اوردی یک پ.خ بده که برات واریز کنم بفرستی
سلام فعلا برای مدت کوتاهی هیچ کارت مایکروسافت برای فروش ندارم چون منابع که ازش تهیه میکردم موجود نداره تا یک منبع جدید بتونم پیدا کنمسلام
وحید جان کارت 10 دلاری مایکروسافت موجود داری من هزینه رو واریز کنم؟
سلام احتمالا تا اخر امشب یا نهایت تا فردا دستم برسه که فردا میتونید سفارش بدیدسلام وحید جان. عزیز بتلفیلد هاردلاین رو اینور عید میاری؟ بخوای بقرستی مشهد میرسه اینور عید به نظرت؟ ریجن ۱ میاری؟؟ من اگر ریجن ۱ میاری میخوام پیش خرید کنمکه سریعا تا رسید برام بفرستی..
سلام جواب دادم دوست عزیزسلام اقا وحید پ خ دادم برای خرید هدست
منتظر پاسختون هستم ممنون
فعلا هست عزیز کنسول و لوازم جانبیداداش اون اجناسی که بمونه تخفیفش با قی میمونه دیگه؟
یا کنسولاتون خیلی هست؟که تا اون موقع هم تموم نمیشه؟
پست اول را چک کنیدآقا وحید Final Fantasy Type-0 HD نرسید؟