دوست عزیز اون 15 و 20 تومنی خیلی بهتر از اون 7 تومنی هست چون راحتر میشه بازی کرد و جنسشان خیلی بهتر میباشدداداش فرق اون محافظ انالوگا چیه؟
چرا میارماقا final fantasy type0 و battlefield hardline رو براي xone نمي اريد اينور سال؟ اگه هست كه بگيد مزاحمتون بشم
اشتباهی حذف شد ممنون از تذکرتان دوست عزیز بله سبک مبارزه ای هستیدونه بازی برای PS4 اخیرا تو لیست صفخه اول بود به عنوان Dead OR Alive ولی الان نمیبینمش ، کلا حذف شده یا تموم کردید؟
سبکش یه چیزی شبیه مورتال کومبات و تیکن بود.
تایید میشه مبارکتان باشهمن یک ریجن 2 و یک دسته و بازی fifa 15 را از آقا وحید خریدم که یک روزه به دستم رسید و همه چی عالی بود
ممنون جناب وحید
بتل هم امده 250 ریجن 1 برای xbox oneآقا ممنون از پاسخ، ولي تو ليست بازم فقط ps4 هاش هست، xone بتلفيلد كي موجود مي شه برادر؟
دیروز هم بود وقت نکردم تو سایت هم بزارم 245 هست که دوباره فردا دارمداداش وحید بتلفیلد هاردلاین ریجن ۱ نمیاری؟؟؟ قبل عید؟؟
جواب دادم دوست عزیزآقا وحید جواب پیام منو بدی ممنون میشم
خواهش میکنم مبارکتان باشهمشاهده پیوست 776588
با تشکر. همین الان بازی رسید دستم.
سلام نه عزیز فقط نقدسلام فروش اقساطي ps4 داريد؟
من همه بازیها را میارم اون هم سر موقعه میارموحید جان Bladestorm: Nightmare رو برا PS4 نمیاری؟
سلام پست اول را چک کنید تمام جواب های شما اونجاست بعد عزیز همه بازیها به تمام دستگاها میخورهبا سلام
آقا وحید چند تا سوال داشتم.
قیمت امروز PS4 چند شده؟ و ایکه بیشتر بازی ها برای کدوم ریجن میاد؟ کدوم رو بگیریم بهتره؟
همون مدلی که بهتره قیمتش هم بدید ممنون میشم.
با تشکر
سلام بله هست و من موجود هم دارم و دوستان هم ازش زیاد خریدن احتمالا فردا بار جدیدش بیاد 1500 بزارمسلام
وحید جان این کنسول های Made in Japon PS4 رو داری؟؟
تو بازار دروغیه یا واقعا هستش؟
قیمتش چنده؟
باتشکر
بله عزیز کامل با تمام dlc هاوحید خان این بازی resident evil revelation برای ps4 کامل کامل دیگه؟همه اپیزودها توشه دیگه؟سیزن پسی دانلود اضافه ای چیزی نداره که؟
بله عزیز نهایت سفارش شما 2 ساعت میباشدداداش الان خرید کنم یه روزه میرسه دستم (تهران) ؟
خرید حضوری نمیتونم متاسفانه