سلام عزیز برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام وحید جان، یه سری لوازم جانبی PS4 میخواستم برام بفرستین ارومیه اگه موجود دارید :
کیف PS4 با قابلیت جا به جا کردن کنسول قیمت 55 ===> یک عدد
اسکین مدل 2 BATMAN با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 35 ===> یک عدد
محافظ کنارهای دستگاه PS4 که مانع عبور گرد و خاک میشود قیمت 40 ===> یک عدد
سر انلوگ برای محافظت انلوگ PS4 در یک بسته 4 تایی قیمت 7 ===> یک عدد
جمع کل این قیمتها میشه 137 تومن. با هزینه ارسال لطفا بگین چقدر باید واریز کنم تا بفرستید. اگه همین امروز قبل از ظهر واریز کنم کی به دستم میرسه؟ میمونه بعد عید؟
اگه بعد عید میرسه دستم پس فعلا بیخیال ... بعد عید همراه با چندتا بازی و دسته میخرم ازتون این لوازم جانبی رو... ممنون بابت راهنمایی شما و زحماتی که میکشید.
سلام فعلا چیزی خاصی نیست و جمع نشده هنوز به مقدار لازمسلام خبري از بازي هاي دسته دوم ps4 نيست؟
بله انجام هم میدیم فقط باید حتما تماس بگیراقا وحید تعمیرات دسته ps4 هم انجام میدین؟
خواهش میکنم مبارکت باشه دوست عزیزسفارش ما هم رسید.
مرسی وحید.
خواهش میکنم مبارکت باشه دوست عزیزآقا بتلفيلد ما هم رسيد، دست شما درد نكنه
سلام بله موجود هست تو پست اول هم شماره هست و هم عکس بازیسلام
FINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY ONE EDITION رو اگر موجود هست خریدارم
شماره رو پ.خ کنین
ممنون
خواهش میکنم مبارکتان باشه دوست عزیزاقا وحید بازی Final Fantasy من هم رسید.برای Bloodborne باز خدمت میرسم
خواهش میکنم مبارکتان باشهسلام آقا وحید بازی امروز دستم رسید بسته بندیتون عالی بود. ممنون
سلام اویل عرضه داشتم و خیلی سریع بارش تمام شد دیگه هم موجود نشدحاج وحید سلام خوبی ؟ داداش این دسته رو موجود داری ؟ با همین رنگ
http://www.google.com/imgres?imgurl...63YJVZXHL5bZasOagBA&tbm=isch&ved=0CGEQMyg9MD0
نه عزیز هیچ مشکلی ندارد و براحتی میتونی انلاین بازی کنیآقا وحید من کنسول ریجن 1 دارم اکانتم هم آمریکاس ولی battlefield رو ریجن 2 گرفتم
الان برای آنلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد ؟!
قربانت فرشاد جان40 دلار PSN از آقا وحید خریداری شد
سلام بله تماس بگیریدسلام اقا وحيد تو عيد هم باز هستيد؟؟
سلام بله هستم اگر چیزی خواستید تماس بگیرید برایتان میفرستمسلام آقا وحید من ساکن تهران هستم اگر فردا یا روزهای عید بازی سفارش بدم میتونی برام بفرستی ؟
خواهش میکنم مبارکتان باشه دوست عزیزامروز از وحید جان بتلفیلد خریدم.
دمت گرم.
خداوکیلی اخلاق و مشتری مداری ۲۰.
من فیبک دادم شمام فیدبک مارو بده
سلام بله موجود هست و هر 2 بازی هم بصورت دیجیتال در داخل دستگاه هست بدون احتیاج به دانلود"کنسول WIIU
WIIU باندل MARIO 3D WORLD ریجن 1 امریکا قیمت 1320"
سلام
خسته نباشید
کنسول موجوده ؟
بازی براش چی موجوده ؟
خیلی ممنون
سلام.
من میخام برای اختصاصی های قوطی ها یک کنسول بگیرم.
نظر خودم روی PS4 هست. به نظرتون کدون ریجن رو بگیرم که بعدا به مشکل بر نخورم؟ و بیشترین گیم هاتون روی کدوم ریجن هست؟ یک توضیح کوچیک بده. با تشکر.
از آقا وحید گل یدونه کیف PS4 ، یدونه اسکین Batman: The Dark Night Rises و چهارتا سر آنالوگ دسته خریداری کرده بودم که همگی صحیح و سالم و با بسته بندی عالی رسید دستم.