سلام اون هم دارم 160 ریجن 1 بزودی عکس بازی هم تو پست اول قرار میگیرددادا تمام بازیهارو داری اما Trials نسخه فولش رو نداری!
نمیاری؟
من هنوز امتحان نکردم کارت اعتباری میخواد یا نهسلام خسته نباشید
من می خواستم از شما destiny ریجن 2 بگیرم می خواستم ببینم اون پلاس 1 ماهه که همراهش نیاز به کارت اعتباری داره یا نه راحت می شه استفاده کرد؟؟؟؟
ممنون
تعویض ندارم قیمت دستنی ریجن 2 هم 200 تومناستاد من یه بتلفیلد ۴ دارم میخوام با Destiny (حالا باز یا آکبند فرق نداره) عوض کنم چقدر هزینه ی اضافش میشه؟ اگه تعویض نمیتونید بکنید هم قیمت خود Destiny رو بی زحمت بگین.
سلام عرضه شده ولی تعداد بسیار کم که هنوز قیمتش نیامده پایینوحید جان شما xbox one ریجن 2 میارید؟
با توجه به عرضه ی رسمی کنسول تو دوبی از هفته ی پیش فکر میکنم دیگه از این به بعد فراوون پیدا بشه.
برای اتصال دسته ایکس باکس به pc باید حتما گیرنده باشه که اتصال پیدا کنه والا مستقیم وصل نمیشهمنظورم از گیرنده دسته ایکس باکس همون دسته ایکس باکس برای PC هستودارین؟
احتمالا تا یک ماه دیگه اگر زودتر هم امد خبرتان میدمکنسول پلی 4 سفید وحید جان کی میاری
خواهش میکنم محمد جان مبارکت باشهدوستان منم یه Ps4 و Headset Gold با یه کیلزون خریدم از آقا وحید .
چند سالی هست میشناسمش وحید رو تا الان 7-8 ملیونی ازش خرید کردم . واقعا آقاست و قابل اطمینان از هر نظر . تو بازیسنتر هم بالاترین امتیاز رو داره . از هر نظر تایید میشه .
سلام فعلا ندارمسلام برادر xbox one دست دوم نداری؟
ترجیحا با کینکت
اون فکر کنم 15 مهرماه میاد و ما همان تاریخ به امید خدا عرضه خواهیم کردبا تشکر از زحمت شما آقا وحید گل
آمار Driveclub رو داری؟ میدونی حدودا کی میاد و خودت کی بارشو تحویل میگیری؟
ممنون میشم جواب بدی
عزیز قیمت FIFA 15 Ultimate Team Edition چند هستش ؟؟فیفا 15 برای فردا نسخه ps4 و xbox one قابل عرضه میباشد قیمت احتمالا 250
کسانی که میخوان شماره تلفن همراه یا ثابتشان را لطف کنن که موقعه رسیدن با انها تماس گرفته شود
سلام رنگ قرمز موجود هستسلام.
محافظ ژله ای Xbox One رنگ صورتی نداری؟ یا قرمز؟
فعلا معلوم نیست FIFA 15 Ultimate Team Edition میاد یا نهعزیز قیمت FIFA 15 Ultimate Team Edition چند هستش ؟؟
سلام قیمت اون بازی را به 110 کاهش پیدا کرد باور کنید ما اون بازی 30 دلار بیشتر خرید کردیم اون نسخه دانلودی هست که تو اکانت امریکا 15 دلار هستوحید خان من میخواستم یه infamous first light بگیرم ازتون ولی قیمتش یه مقدار برق از سه فازمون پروند
مگه نسخه فیزیکش مثل دیجیتالیش 15 دلار نیست؟
دست دومش رو ندارین؟
خواهش میکنم احسان جان مبارکتان باشهسلام من هم یه کنسول ریجن 1 از ایشون خریدم.بسیار هم راضی هستم.نتونستم امتیاز بازارچه بدم.گفتم اینجا تشکر کنم
مرسی ، بعد خبر دارین که دانلود اضافه هم داره یا نه؟سلام قیمت اون بازی را به 110 کاهش پیدا کرد باور کنید ما اون بازی 30 دلار بیشتر خرید کردیم اون نسخه دانلودی هست که تو اکانت امریکا 15 دلار هست
شما تونستید یه تماس بگیریدسلام، نمیشه قیمت INFAMOUS SECOND SON رو کمتر کنید؟ بخدا با پول پست نمی ارزه یک بازی کارکرده با این قیمت.
مرسی.
نه هیچ دانلود اضافی نداره و همه چیز داخل دیسک میباشدمرسی ، بعد خبر دارین که دانلود اضافه هم داره یا نه؟