فعلا قیمت نمیتونم بگم تا ساعت 4 الی 5 برای ایکس باکس وان راوحید جان قیمت Fifa 15 ایکس باکس وان رو اگه میشه بگید
عزیز جان این بازی فقط برای ریجن 2 پخش شده {اورپا و خاورمیانه} و ریجن 1 باید از استور بخریوحید جان first light ریجن یک نمیاری؟
حدود قیمت چند داش وحید؟بازی فیفا برای ساعت 4 الی 5 میرسه و فردا یا پس فردا FIFA ULTIMATE TEAM میرسه
با چه منطقی حساب کردی که بازیه 60 دلاری با قیمت 230 "فوق العاده عالی" دراومد؟؟؟!!!فیفا 15 رو وحید واسه ps4 اورده دوستان ریجن 1 با قیمت فوق العاده عالی 230 تومن.
برای خرید تماس بگیرید با شمارش.
عزیز دل من از صبح به 5 جا زنگ زدم همه دارن 280 قیمت میدن!با چه منطقی حساب کردی که بازیه 60 دلاری با قیمت 230 "فوق العاده عالی" دراومد؟؟؟!!!
میشد بگی قیمت نسبتا منطقی نسبت به بازار ولی آخه فوق العاده عالی....
آدم میمونه چی بگه بعضی وقتا...
اگه کسی ازشون با این قیمتا نخره دیگه نمیان بازی 190 تومنی رو بالای 200 بفروشن.عزیز دل من از صبح به 5 جا زنگ زدم همه دارن 280 قیمت میدن!
50 تومن اختلاف عالی نیست؟!!!!
شما برو ارزونتر گیر بیار.
قیمت ها رو طوری بردن بالا رو 280 که 230 تومن میشه قیمت عالی علاوه بر اینکه سر همون 230 ت هم کلی دارن سود میکنن !!فیفا 15 رو وحید واسه ps4 اورده دوستان ریجن 1 با قیمت فوق العاده عالی 230 تومن.
برای خرید تماس بگیرید با شمارش.
سلام بله موجود هست با شماره هایی پست اول تماس بگیریدبازی the last of us remastered ریجن 1 برای ps4 موجود دارید در حال حاضر ؟
لطفا شرایط خرید رو در صورت موجود بودن پ.خ کنید
بله موجود هست 220داداش گلم بازی Destiny ریجن یک موجود داری ؟؟
قیمت ؟؟
قیمت اون کالا 50 تومن هست عزیز جاناقا وحید تبدیل دسته ایکس باکس چقدره به پی سی
خیلی ها مثل شما فکر میکنن و احساساتی نظر میدن من برای شما و دوستان عزیزی که فکر میکنن برای ما 190 تمام میشه یه توضیح بدماگه کسی ازشون با این قیمتا نخره دیگه نمیان بازی 190 تومنی رو بالای 200 بفروشن.
ولی اینجوری که شما تعریف میدی انگار آتیش زدن به مالشون دارن زیر قیمت خرید میدن...
البته منظور بد برداشت نشه منظورم با شخص خاصی نیست کلی گفتم.
پست بالا توضیح دادم عزیزقیمت ها رو طوری بردن بالا رو 280 که 230 تومن میشه قیمت عالی علاوه بر اینکه سر همون 230 ت هم کلی دارن سود میکنن !!
بله موجود هست 230 ریجن 1 یا همان allقیمت فیفا 15برایPS4لطفا؟
پست بالا توضیح دادم عزیزمن كه پري اوردر كرده بودم آلتيميت تيم رو، كاسبم نيستم. ولي الان قيمت اين بازي ١٩٠ هست. با احتساب پست، اجاره مغازه و ... ، ٤٠ تومان بيشتر زياده؟