سلام عزیز یه مدل هست برایتان پیغام خصوصی میکنمسلام . اقا وحید کابل اچ دی ام ای خوب و باکیفیت واس ps4 داری ؟ جنس خوب و با کیفیت و تر و تمیز باشه با قیمت مناسب البته :دی
سلام بله تایید میشه برایتان میفرستم میادبا سلام
بازی The Evil Within دسته دو برای ایکسباکس وان از وحید گل خریداری شد.
آدرس هم برات اس ام اس کردم وحید جان
سلام عزیز بله میفرستم فقط قبلش باید تماس بگیری یا پیغام خصوصی بفرستی تا شرایط خرید را بهتان بدمسلام اقا وحید من الان اگه یه ps4 ریجن 3 بخوام میتو نی برام بفرستی یا باید لیست خرید پر کنم ؟؟
برای ادرس حتما باید تماس بگیریدآقا آدرس مغازه رو لطف میکنید برا بازی ps4?
پست اول را چک کنید قیمتها همگی انجا هستقیمت نهایی و بروز کنسول پلی 4رجین 1 و 2سفیدو 3 رو برام بفرستید بیزحمت،ممنون
سلام بله 170 تومنسلام اقا وحید
call of duty advanced warfare ریجن 2اروپا برای ps4 موجود دارید ؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام فعلا موجود ندارمسلام و درود بر اقا وحید
just dance 2015 برای x1 موجود دارین ؟
سلام والا بارش نیست اگر دوباره موجد شد حتما میارمسلام اقا وحید ببخشید کی از این دوباره موجود میکنید؟
کنترلر دسنه XBOX ONE همراه با شارژ اورجینال
سلام اقا وحیدسلام بله 170 تومن
سلام فعلا موجود ندارم
سلام والا بارش نیست اگر دوباره موجد شد حتما میارم
سلام دوست عزیز اون تمام کردم ریجن 2 خاورمیانه دارم 170 فرقی نمیکنه ریجن 2 خاورمیانه هم به اکانتهای اورپا هم میخوره و بلاعکس برای اورپا هم به خاورمیانه هم میخوره
سلام رسیدن بخیر وحید جاندوستان و سروان عزیز من امروز برگشتم از ان دوستانی که زنگ یا sms دادن و نشد پاسخ بدم عذرخواهی میکنم و امیدوارم به بزرگواریشان من را ببخشن
فردا یا پس فردا پست اول را با اجناس جدید ابدیت میکنم
با تشکر
کوچیک شما وحید
سلام معین جان قربانت دوست عزیزسلام رسیدن بخیر وحید جان
فردا تو پست اول هست 200 تومن ریجن 2رسیدن به خیر وحید جان.
آقا منتظر project Cars PS4 هستم. رجیون 2
هنوز ریجن 1 این بازی پخش نشدهرسیدن بخیر داداش وحید گل.
عزیز منم منتظر پراجکت کارز هستم ریجن ۱ یا آل پی اس۴...
تو هیچ جای دنیا دستگاه تولید 2015 نیامده عزیز جدیدترین باندل که باندل بلدبورن هم دستگاه ساخت 2014 هستداداش 2015 کی میاری؟
سلام اگر نمیخوای زیاد هزینه کنی ریجن 3 بگیر 1300سلام بر جناب وحید، آقا ما یه کنسول برا پسرمون می خواییم بگیریم تو بند ریجن و این جور چیزها هم نیستیم خودتون چه کنسولی به من می تونید پیشنهاد بدید، فقط بازیهاش رو هم راحت بشه پیدا کرد
با تشکر