912
Registered User
داش فرق مدلا که به این صورت CUH-............. مشخص کردی چیه؟
سری جدید دستگاه ها با این کد شروع میشهداش فرق مدلا که به این صورت CUH-............. مشخص کردی چیه؟
سلام
ینی ازین کیفا نمیارین؟
بعد بازی ها تو مثلن بازی ریجن ۲ باشه از dlc اون تو کنسول ریجن یک میشه استفاده کرد
نه عزیز اون کیفها را نمیشه اوردسلام جواب منو ندادین
ممنون امین جانبابت خرید بازی ازت ممنونم وحید جون.
حال دادی رفیق.
در کل وحید جز بهترین هاست و خرید ازش همیشه راضی کنندس.
:general601:
بازی دانلودی خیلی کمه البته میشه دوباره جور کرد ولی قیمتش میره بالا که فیزیکی بخری خیلی به صرفه ترهآقا وحید دوتا سوال
اولیش اینکه فیفا دانلودی برای ایکس باکس موجود میشه ؟
بعدشم اینکه اگه بخوام یه بازی رو از فروشگاه خود مایکروسافت بگیرم ودانلود کنم چقدر باید بشتر از اون مبلغ تو حسابم باشه ؟ منظورم مالیاتشو ایناست مثلا بازی که نوشته 50$ میشه با یه گیفت کارت 50 دلاری خردید ؟ ممنون
باز هم میارم چند تا اورده بودم که تمام شد دوست عزیزوااااااي آقا داغونم كردي با اين كالكتور مورتال كمبت، منه بدبخت يه ماه كنكورم مونده ميخواستم بعدش بگيرم ps٤ اينو ديدم نابود شدم
آقا نخرين اين كالكتوررو به من بدبخت رحم كنيد بذاريد برسه به من ((((((
سلام هنوز پخش عمده نشدهسلام
بازی Wolfenstein: The Old Blood رو ندارین؟
ستمه بخوام 35 گیگ دانلود کنم.
سلام عزیز من کار دیتا انجام نمیدم دوستان و همکاران گرامی تو همین انجمن از این کارها انجام میدن فکر کنم دوست عزیز اقای مذکوری انجام بدهسلام..
داداش میتونم برات پول واریز کنم,شما یک هارد بخری بعد دیتا بازی ها رو برام بفرستی؟
بله ارسال با ترمینال هم داریم ولی هزینه اش خیلی بالاست که حداقل 30 تومن میشه چون یه خورده هم خطرناک از جهت گم شدن بار از این قبیل کارها زیاد با ترمینال نمیفرستم مگر اینکه مشتری از همه جهت قبول کنه شرایط ترمینال راارسال با ترمینال هم دارید که یروزه برسه؟؟؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام دستتون درد نکنه دسته ویندوز رو اوردید شماره حساب پ.خ بدید
سلام عزیز تو همین مایه ها هستن سر انلوگها دوست عزیز و تفاوت خاصی ندارنسلام وحید جان
اقا دو مورد زیر رو خریدارم :
سر انلوگ مدل ONE PIECE برای محافظت انلوگ جهت جلوگیری از پوسیدگی با قابلیت اتصال به تمام کنترلرهای موجود از قبیل PS1 PS2 PS3 PS4 XBOX ONE و کنترلرهای PC در یک بسته 4 تایی با کیفیت و جنس عالی قیمت 15
همچنین این یکی :
1 ساله پلاس امریکا قیمت 175
سر آنالوگ one piece طرح های مختلف داره یا همه مثه هم هستن؟ و آیا رنگی هم داره؟
نحوه خرید و واریز وچه به چه صورت هستش؟
این کارت پلاس رو همراه با سر آنالوگ میفرستید؟
با تشکر