• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شروع کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام بنده خودم حدود سه هفتست شروع کردم سرمایه اولیم 40 تومن قرضی بود الان بعد سه هفته روزی تا 100 تومن هم درامد دارم بستگی داره به خودتون

بیا دست مارو هم بگیر :p

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام دوستان

با سرمایه کم مثلا 2 میلیون تومان آیا میشه یه کسب و کار اینترنتی , سرمایه گذاری اینترنتی و ........ شروع کرد
کاری که سودش مناسب باشه اما تضمینی باشه
پول از بین نره
خوب من اگر سر در میاوردم که تاپیک نمیزدم و راهنمایی نمیخواستم , وارد نیستم
نیاز به باز شدن ذهنم دارم
بلاخره باید از جایی شروع کرد

سلام
پیشنهاد می کنم شما اول ببینی از چه کاری خوشت میاد.
به عبارت دیگه وقت بذاری فکر کنی ببینی چه کاری رو اگه هیچ پولی هم بهت نمی دادن باز هم از انجام دادنش لذت می بردی؟
وقتی کاملا برات مشخص شد، باید زمان و پولت رو بذاری توی حرفه ای شدن توی اون کار و کم کم برسونیش به درآمد زایی.
الآن خیلی از افراد وارد کسب و کار اینترنتی می شن به این امید که سریعا به درآمد های بالا برسن ولی همونطور که احتمالا دیدین، این افراد تو همین انجمن هم کم نیستن و اکثرا می گن : طراح بد بود، مملکت مشکل داره، فیلتر شدم و غیره که خلاصه همه بدن و من هیچ مشکلی نداشتم.(در حالی که خیلی افراد تو همین مملکت و با همه این شرایط، الآن درآمد های خیلی بالا دارن.)
ولی مشکل دقیقا همینجاست که بدون علاقه، علم و آگاهی از فضای وب واردش می شن و بعد از اولین شکست، تقسیم تقصیر می کنن و بعد هم می رن دنبال کارای دیگه و به همه هم پیشنهاد می کنن سمت وب نرن.
------------------------------------------------------------
شما هم اگه واقعا عشق و علاقه ای به وب نداری و صرفا برای درآمد زایی می خوای واردش بشی پیشنهاد می کنم چنین کاری نکنی.
ولی اگه کاری که دوست داری رو پیدا کنی و سعی کنی با مشورت با افراد خبره تو اون کار خودت رو توی اون کار حرفه ای کنی و ضمنا از شکست هم نترسی، مطمئن باش به درآمد بالا هم می رسی.
ضمنا تا وقتی شما حرفه خاصی رو بلد نباشی هیچ کاری سودش تضمینی نیست.
شما اگه پولت رو هم بدی دیگران کار کنن و خودت بشینی منتظر سود، مطمئن باش بعد از یه مدت از اینکه حرفه خاصی بلد نیستی و کار مفیدی تو جامعه انجام نمی دی افسرده می شی.

M0jtaba77

Registered User
لایک‌ها
35
بنظرمیه کانال بزن تو تل ولی ن تفریحی و... تخصصی باشع یه چیزی که کمتر کسی یاد داره خیلی زود بالا میاد

بالا