demo13621362
Registered User
- نوشتهها
- 718
- لایکها
- 2,868
تاریخ رو خوب ورق زدی
حوصلت هم قابل تحسینه
تازه این وسط یک مصیبت بزرگ یعنی جنگ جهانی رو هم نگفتی
بیش از 70 میلیون کشته
برای پیشرفت یک جامعه لازمه نسلهایی فدایی بشن
کلا به هیچ کدوم از جنگ های اروپایی بعد از رنسانس اشاره ای نکردم چون جنگ ها رو به صورت یه وقفه توی سیر اجتماع شون در نظر گرفتم ! جنگ ها رو به عنوان یه موقعیت خاص ازشون صرف نظر کردم ! تازه به یه سری از کشتارهای فجیعی که توی همین دوره توی اروپا انجام شد هم اشاره نکردم برای نمونه اش کشتار سن بارتلمی که کاتولیک های متعصب ریختند حدودا 300 هزار تا پروتستان ( اعم زن و بچه و پیر و جوون ) قتل عام کردند ! من واقعا متاسف میشم وقتی به سیر تفکر خودمون توی این 150 ساله ی گذشته نگاه میکنم ! این 150 ساله ای که ما با پیشرفت و تمدن غربی آشنا شدیم همش اشتباه پشت اشتباه انجام میدیم اونوقت انتظار هم داریم اوضاع تغییر کنه ! ماها باد میکاریم خوب طوفان هم برداشت میکنیم دیگه ! من نمیدونم با خطاب کردن مردم کشور با اسامی حیون و احشام و چهارپا و دهاتی و ...... چه مشکلی از مملکت حل میشه ! تمدن اروپایی از بین همون احشام اروپایی رشد کرد ! همون احشام اروپایی کم کم تبدیل شدن به ملت متمدن و با فرهنگ امروزی غربی ! یه متفکر باید تحلیل ارائه کنه باید بتونه یه پروسه رو توضیح بده نه اینکه وقتی ازش میپرسی چرا ایران این صد ساله ی اخیر هی در جا میزنه ؟ فقط بگه چون این جا همه احشام هستند ! راه حلش هم تنها این باشه که همه ی 75 میلیون جمعیت ایران از این جا بزنن برن خارج از کشور ! آخه اینم شد تحلیل ! اینم شد راهکار و راه حل ! البته منظورم دوست گلم Tidus یا حتی Armadillo نیست چون میدونم این خشم و نفرت این دوستامون از سر درده از سر دلسوزیه ! ولی من یه سوال از دوستان دارم ( خصوصا افتک کبیر ) تویی که دغدغه پیشرفت داری ! تویی که دلت میخواد مملکت گل و بلبل بشه درست مثل غرب چقدر نشستی سیر فرهنگ غرب مطالعه کردی ؟ چقدر از فلسفه غرب خوندی ؟ چقدر از فلسفه ی علم و تاریخ علم غرب میدونی ؟ چقدر از جامعه شناسی و روانشناسی و علوم سیاسی و تاریخ غرب خوندی ؟ نیا به من بگو که فوق لیسانس مهندسی متالوژی از دانشگاه آزاد واحد ممسنی هستی که این مطالعه نیست یا حداقل فاز اول و ابتدایی مطالعه است ! این یاد گرفتن یه فن و تکنیکه برای ارتزاق و نون درآوردن ! 50 سال پیش طرف میرفت تو آهنگری و عطاری و ... تجربی کار یاد میگرفت الان میره دانشگاه رشته مهندسی مکانیک و داروسازی میخونه ! نمیگم این بده این بسیار عالیه که اطلاعات در شکل کلیش طبقه بندی و منظم و آکادمیک شده ولی تفکر یه فرآیندیه بعد از این مراحل ! من خوندم دیوانه ی فیزیک بودم ! کارشناسی هم فیزیک خوندم ولی به یه جایی رسیدم دیدم لازمه که از شاخه های دیگه هم بدونم تا یه دید جامعی از کل پروسه دستم بیاد ! تحصیلات خیلی از دوستان امروزی درست عین یه تیم مهندسیه که هر کدوم یه بخش از یه خودرو رو میسازن ولی هیچ کدوم شکل کلی و تمام شده اون خودرو نمیدونن و ندیدن و اصلا شاید ندونن که این قطعه ای که دارند میسازند قراره کجا به کار بره یا اصلا مال چه سیستمی هستش ! مشکلات کشاورزی مملکت ما از این نیست که دکترای کشاورزی کم داریم مشکل اینه که تعداد زیادی دکترای بیسواد و بی علاقه کشاورزی داریم ! مشکل اینه که طرف با رتبه زیر 100 نمیره کشاورزی طرف با رتبه 20 هزار میره کشاورزی و این رشته ی کشاورزی شده مخزنی از افراد با سطح علمی پایین و متوسط ! حالا ادامه بحثمون بماند چون باز خسته شدم ........ :general107: ! فعلا لینک زیر درباره ی همین موضوع بخون :
دکترا نمیخوانم: ساعت رولکس برای شکم گرسنه
Last edited: