• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شغل شریفتون چی هست ؟؟؟؟

چه شغلی دوست دارین ؟؟

• Total voters
    202

alirenger

Registered User
لایک‌ها
104
اره ولی خوب وقتی اونا از رو نمیرند ..... پدر بازنشسته کارمند من با ماهیانه 500 تومن دریافتی چه گناهی کرده ؟
اخه اگه همه بیکار بودند ادم دردی نداشت .
یه عده پدراشون سرمایه دارند و شغل پدر رو ادامه میدند یا سرمایه اولیه یه کار رو ازشون میگیرند .
یه عده اشنا و پارتی دارند مثل اب خوردن کار واسشون جور میشه
یه عده که هیچکدوم از اینا رو ندارند لااقل سر و زبون دارند ، زرنگند میتونند گلیم خودشونو از اب بکشند بیرون . خجالت بیشتر من اینه که حتی مورد سوم رو هم خداوند متعال بهمون نداده :rolleyes:
غصه نخور داداش بقيه هم مثل تو هستن الان١،٥ ساله بيكارم ميخورم و ميخوابم البته خدا رو شكر دارم كم كم استخدام ميشم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
اره ولی خوب وقتی اونا از رو نمیرند ..... پدر بازنشسته کارمند من با ماهیانه 500 تومن دریافتی چه گناهی کرده ؟
یه عده پدراشون سرمایه دارند و شغل پدر رو ادامه میدند یا سرمایه اولیه یه کار رو ازشون میگیرند .
یه عده که هیچکدوم از اینا رو ندارند لااقل سر و زبون دارند ، زرنگند میتونند گلیم خودشونو از اب بکشند بیرون . خجالت بیشتر من اینه که حتی مورد سوم رو هم خداوند متعال بهمون نداده :rolleyes:
داداش هر وقت تو از وضعیتت میگی اشکم در میاد:(
بذار وضعم خوب شه دستتو میگیرم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اولین باری که در زندگیم کار کردم 18 سالم بود و توی یه کانون تبلیغاتی به عنوان طراح مشغول کار شدم
بعد از سربازی زدم تو کار کشاورزی ولی خیلی زود فهمیدم که راه من این نیست. بعد رفتم سراغ سوپرمارکت، ولی با اون هم نتونستم سازگار بشم
همینک خودم کانون تبلیغاتی دارم. ما که راضی هستیم، ایشالا خدا هم راضی باشه :دی

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353

پدر شما گناهش رو حدود سه دهه پیش کرده ، شرمنده ها ! پدرای هممون البته .

و به همون یه گناه کبیره هم راضی نشدند ، از همون موقع تا حالا باز هم ادامه دادن ، اوایل که با وجود اون همه جنایت سرشون رو مثل کبک کردن زیر برف ، بعدا هم که هر کاری باهاشون کردن صداشون درنیومد . فقط و فقط زورشون به نسل بعدی که من و شما باشیم رسید ، نگاه کنی میبینی که چقدر از این نسل سوخته حتی زندگی زناشویی شون به خاطر حرفای پدر و مادراشون نابود شده .

Last edited:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سربازیم :دی
نه ولی شیفتم ثابت شه یه کاری دست خودم میدم :دی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
اولین باری که در زندگیم کار کردم 18 سالم بود و توی یه کانون تبلیغاتی به عنوان طراح مشغول کار شدم
بعد از سربازی زدم تو کار کشاورزی ولی خیلی زود فهمیدم که راه من این نیست. بعد رفتم سراغ سوپرمارکت، ولی با اون هم نتونستم سازگار بشم
همینک خودم کانون تبلیغاتی دارم. ما که راضی هستیم، ایشالا خدا هم راضی باشه :دی
دقیقا چیکار میکنید تو کانون؟ مشتری هات کیان؟:rolleyes:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دقیقا چیکار میکنید تو کانون؟ مشتری هات کیان؟:rolleyes:
پیک برترو دیدی؟ یه چیزی مث اون داریم منتها با مقیاس کوچکتر، در شهری کوچکتر
برای مشتریا توی آگهی نامه (پیک) تبلیغ چاپ میکنیم
مشتریامون شرکتا و فروشگاه های شهرمون هستن

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
صحافي ميكنم از بيكاري بهتره شكر خدا به بيممونم رد ميشه خودش كليه.

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
شرکت پخش تجهیزات پزشکی دارم
والا 20 سالگی بعد از 1سال درس خوندن انصراف دادم .... رفتیم توی این صنف .... بعد 6 سال به ثبات رسیدم یه 2 سالی هم هست دوباره دانشجو شدم :دی

Last edited:

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
منم مثل خیلی ها بیکارم ، خدارو شکر از این بیکاری راضی بودم !
اما الان دیگر خیر ، و خدا لعنت کنه اون خری که هی مجوز دانشگاه میده رو ... که همه دارن دردشو میکشن .
الان که شدیدا به کار نیاز دارم متاسفانه اصلا هیچ کاری موجود نیست ، قبلا که نیاز به کار و پول نداشتم توی کار ام دی اف بودم و بعد توی یک اداره نیمه وقت کار میکردم .
که خدارو 100 هزار مرتبه شکر که الان دیگه همون شغل هایی هم که داشتم ندارم !!!!
زدم تو کار طراحی سایت که خدارو شکر درامدش خوبه بد نیست اما دیگه هر جوونی مجبور میشه یه روزی تشکیل خونواده بده ، که مقدمه اش خواستگاری رفتنه ،
از وقتی رفتم خواستگاری بهم ازم سوال کردن شغل ؟ گفتم برنامه نویس نرم افزار های تحت وب و ویندوز ، گفتن دولتی ؟ گفتم نه آزاد کار میکنم
که بقول معروف آب پاکی رو رو دستمون ریختن ، الانم به دنبال فروش سایت هستم که برم یه دفتری چیزی بزنم و خارج از نت بچسبم به کار .
------
خلاصه زندگی من !!!!
لعنت بر اون دسته از افرادی که جوانان وتوانایی های اونهارو نادیده گرفتن .

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
۲۸ رو دارم تموم میکنم
تا سیکل خوندم
از ۱۵ سالگی کارگری میکردم.سال ۸۴ ۳ ماه شاگرد باطریساز بودم تو ایران خودرو بعدش شدم همکارش
بعد ۴ سال بخاطر خوردن پولم اومدم بیرون
مدتی میرفتم نصب انتن!
الانم ۲ سال بیکارم!
تو کار تعمیرات صادق باشی میگن کار بلد نیست ولی دزد و عوضی باشی میگن خداست...بلانسبت تعمیرکارها
امضام حرف دلمو میزنه!

جالبه برای گرفتن گذرنامه رفته بودم پلیس-۱۰ همشون بازنشسته های نیروی انتظامی بودن!

Sent from my ZP980 using Tapatalk

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
تدوین - سینما - طراحی سایت و گرافیک - یه سر رشته هایی هم توی کارای دیگه دارم که بماند :rolleyes:
الان هم شغل شریف MBI (مهندسین - بیکار - ایران ) :D و دانشجو
اگه دانشگاه نبود سر فیلم برداری سریال شاهگوش بودم :) ایشالا بعد دانشگاه پروژه های بعدی ;) البته اگه سربازی بعدش اجازه بده :confused:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سه سال رو ماشین خودم اژانس کار میکنم قبلش هم به صورت مقطعی با ماشین بابا باز هم اژانس کار میکردم و قبل از اون هم دو-سه سال کلوپ بازیهای کامپیوتری داشتم تا حالا کار دولتی نداشتم به طرز عجیبی نمیتونم یه شغل رو تا اخر ادامه بدم . سالها با خودم دارم کلنجار میرم که وارد بازار بشم حداقل با یه مغازه کوچولو اما وقتی دوستام و بقیه مردم رو میبینم که چطور جنس قالب میکنن به ملت حالم از بازار به هم میخوره اصلا جای تمیزی نیست . سالهای ساله دوست دارم یه سالن پرورش ماهی زینتی بزنم ولی نمیشه . به علت مشکلات روحی 4 ماهه بیکارم دل و دماغ کارو ندارم

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
سه سال رو ماشین خودم اژانس کار میکنم قبلش هم به صورت مقطعی با ماشین بابا باز هم اژانس کار میکردم و قبل از اون هم دو-سه سال کلوپ بازیهای کامپیوتری داشتم تا حالا کار دولتی نداشتم به طرز عجیبی نمیتونم یه شغل رو تا اخر ادامه بدم . سالها با خودم دارم کلنجار میرم که وارد بازار بشم حداقل با یه مغازه کوچولو اما وقتی دوستام و بقیه مردم رو میبینم که چطور جنس قالب میکنن به ملت حالم از بازار به هم میخوره اصلا جای تمیزی نیست . سالهای ساله دوست دارم یه سالن پرورش ماهی زینتی بزنم ولی نمیشه . به علت مشکلات روحی 4 ماهه بیکارم دل و دماغ کارو ندارم
بازم خوبه یه ماشین دارید :)
از هیچی بهتره ، با این حال از ما خیلی جلوترین :)
راستی آژانس یا کلا خطی درامدش چطوره ؟ کدوم شهر هستید ؟
شاید زدم توی این خط دیگه از بیکاری مردم :(

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دانشججوی دکتری مکانیک-استاد دانشگاه و کلا تو همه کار هستم و هیچ کاری نیستم

بالا