Pars207
Registered User
دانشجو ام و طراح وب
غصه نخور داداش بقيه هم مثل تو هستن الان١،٥ ساله بيكارم ميخورم و ميخوابم البته خدا رو شكر دارم كم كم استخدام ميشماره ولی خوب وقتی اونا از رو نمیرند ..... پدر بازنشسته کارمند من با ماهیانه 500 تومن دریافتی چه گناهی کرده ؟
اخه اگه همه بیکار بودند ادم دردی نداشت .
یه عده پدراشون سرمایه دارند و شغل پدر رو ادامه میدند یا سرمایه اولیه یه کار رو ازشون میگیرند .
یه عده اشنا و پارتی دارند مثل اب خوردن کار واسشون جور میشه
یه عده که هیچکدوم از اینا رو ندارند لااقل سر و زبون دارند ، زرنگند میتونند گلیم خودشونو از اب بکشند بیرون . خجالت بیشتر من اینه که حتی مورد سوم رو هم خداوند متعال بهمون نداده![]()
داداش هر وقت تو از وضعیتت میگی اشکم در میاداره ولی خوب وقتی اونا از رو نمیرند ..... پدر بازنشسته کارمند من با ماهیانه 500 تومن دریافتی چه گناهی کرده ؟
یه عده پدراشون سرمایه دارند و شغل پدر رو ادامه میدند یا سرمایه اولیه یه کار رو ازشون میگیرند .
یه عده که هیچکدوم از اینا رو ندارند لااقل سر و زبون دارند ، زرنگند میتونند گلیم خودشونو از اب بکشند بیرون . خجالت بیشتر من اینه که حتی مورد سوم رو هم خداوند متعال بهمون نداده![]()
اره ولی خوب وقتی اونا از رو نمیرند ..... پدر بازنشسته کارمند من با ماهیانه 500 تومن دریافتی چه گناهی کرده ؟
دقیقا چیکار میکنید تو کانون؟ مشتری هات کیان؟اولین باری که در زندگیم کار کردم 18 سالم بود و توی یه کانون تبلیغاتی به عنوان طراح مشغول کار شدم
بعد از سربازی زدم تو کار کشاورزی ولی خیلی زود فهمیدم که راه من این نیست. بعد رفتم سراغ سوپرمارکت، ولی با اون هم نتونستم سازگار بشم
همینک خودم کانون تبلیغاتی دارم. ما که راضی هستیم، ایشالا خدا هم راضی باشه :دی
پیک برترو دیدی؟ یه چیزی مث اون داریم منتها با مقیاس کوچکتر، در شهری کوچکتردقیقا چیکار میکنید تو کانون؟ مشتری هات کیان؟![]()
بازم خوبه یه ماشین داریدسه سال رو ماشین خودم اژانس کار میکنم قبلش هم به صورت مقطعی با ماشین بابا باز هم اژانس کار میکردم و قبل از اون هم دو-سه سال کلوپ بازیهای کامپیوتری داشتم تا حالا کار دولتی نداشتم به طرز عجیبی نمیتونم یه شغل رو تا اخر ادامه بدم . سالها با خودم دارم کلنجار میرم که وارد بازار بشم حداقل با یه مغازه کوچولو اما وقتی دوستام و بقیه مردم رو میبینم که چطور جنس قالب میکنن به ملت حالم از بازار به هم میخوره اصلا جای تمیزی نیست . سالهای ساله دوست دارم یه سالن پرورش ماهی زینتی بزنم ولی نمیشه . به علت مشکلات روحی 4 ماهه بیکارم دل و دماغ کارو ندارم