تو متخصص marketing هستي ، نه ؟؟به نقل از Ghazmar :به عنوان آخرين چاره ستوده جان. برو سراغ خود DVD و سعی کن فایل های VOB رو مستقیم کپی کنی روی هارد.
من برای چند تا DVD که مشکل داشتم نهایتاٌ این کار رو کردم.
می تونی تشخیص بدی که کدوم VOB ها مال فیلم اصلی هستن. بعدش برو خود اون ها رو عین فایل های معمولی کپی کن روی هارد.
به فایل info فیلم هم برای بیرون کشیدن زیرنویس هاش نیاز خواهی داشت.
اگه اینم جواب نده به نظرم باید بی خیالش بشی دیگه...و بیای سراغ خودم تا DivX اش رو بهت بدم!!!
به نقل از Ghazmar :به عنوان آخرين چاره ستوده جان. برو سراغ خود DVD و سعی کن فایل های VOB رو مستقیم کپی کنی روی هارد.
من برای چند تا DVD که مشکل داشتم نهایتاٌ این کار رو کردم.
می تونی تشخیص بدی که کدوم VOB ها مال فیلم اصلی هستن. بعدش برو خود اون ها رو عین فایل های معمولی کپی کن روی هارد.
به فایل info فیلم هم برای بیرون کشیدن زیرنویس هاش نیاز خواهی داشت.
اگه اینم جواب نده به نظرم باید بی خیالش بشی دیگه...و بیای سراغ خودم تا DivX اش رو بهت بدم!!!
نه بابا مثله سي دي هست كي كاريت داره !به نقل از aurora :وااااااااااااااااي من يه چند تا سوال دارم ميشه يكي كمك كنه؟؟؟؟؟
اول اينكه من هاردم جاي كافي نداره نميشه بريزم اينو روي سي دي به جاي اينكه بريزم رو هارد؟
دوم اينكه اين دي وي دي رو كه كپي ميكنم كسي ميفهمه؟؟؟ يعني ريخت و قيافه اش كه عوض نميشه ؟؟ چيزي توش عوض نميشه كه بيان بعدا خِرمون رو بگيرن؟؟