اوکی.دزدی ک برو سایت همتا سریال پشت کارتن و برد و ببین .تعمیر نمیشن معمولا احتمالا یه برد خراب بوده گذاشته داخل قاب و کارتن یکی دیگ(دکمه ریسرت 15 ثانیه بزن )
با این تفاسیر اگر ریست کردم و درست نشد بندازم سطل آشغال؟برا اینک برد خراب کارتن نداشته. اینکارو کردن ک اعتماد کنه خریدار
معمولا تعمیر نمیشن -اینجور که شما توضیح دادی به نظرم مودم شما تعمیری هستشبا این تفاسیر اگر ریست کردم و درست نشد بندازم سطل آشغال؟
پس مثلث زرد میاد حله این میتونه وارد تنضیمات مودم بشه اگر درست مراحلش رو انجام بدی نتونستی ریموت بده یه نگاه بندازمالان چه طور با کابل لن به لب تاپ وصل کنمش؟! وصل که میکنم ارتباط بین این دو رو با یه مثلث زرد نشون میده. بعد اگر وصل هم بشه برای کانکت به صفحه مدیریت مودم که ۱۹۸.۱۶۸.۱.۱ هست رو تو مرورگر بزنم احتمالا یوزر و پسورد بخواد که اونم شاید تغییر داده باشن و فابریکی خود مودم نباشه.
الان چه طور ارتباط بین کامپیوتر و مودم رو برقرار کنم؟ اون مثلث زرد که ایراد میگیره برای چیه؟
آقا این تنظیمات رو من بلد نیستم خیلی. اگر تصویری بگی بهترهتو قسمت تنضیمات شبکه رو لن لپ تاپ یه ای پی هم رنج 192.168.1.5 بزار بعد برو اگر نرفت فایروال ویندوز رو ببند و با مرورگر کروم یا اکسپرورلر یا ادج و دیگر مرورگرها تست کن برو 192.168.1.1 اگر نرفت ریست کن اسم وای فای دیفالت داره بدون رمز یا رمزی که پشت مودمه وصل شو به صورت وایرلس بعد برو داخل تنضیمات اگر نرفت اونوقت مشکل داره سریال رو مودم و کارتن یکی باشه مشکلی نداره حتی دزدی باشه الان مشکل اصلیت وارد نشدن به تنضیمات مودمه
سلام میشه راجع به سایت همتا بیشتر توضیح بدی چون من رفتم هر دو سریال رو زدم. هر دو سریال رو مشخصات مثل هم میاره میزنه و اسم مودم رو میزنه green packet dt-360 و میگه قبلا با یه سیم کارت روشن شده. دیگه اطلاعات دیگه ای نمیدهدزدی ک برو سایت همتا سریال پشت کارتن و برد و ببین .تعمیر نمیشن معمولا احتمالا یه برد خراب بوده گذاشته داخل قاب و کارتن یکی دیگ(دکمه ریسرت 15 ثانیه بزن )