• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما بگید من چیکار کنم؟

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
به نام خدا
سلام به همگی عزیزان
بنده دانش اموزش هستم و 18 سالمه سه سال پیش به زور خانواده رفتم رشته تجربی درحالی که بدم می اومد ادامه دادم به سختی فارغ شدم رسیدم به کنکور تقریبا دوملیون خرج کلاس ها کردم ولی الان که باید اماده باشم انگار نه انگار نه حسی به دردس دارم نه میتونم بخونم؟عذاب وجدان گرفتم حالمم از خودم بهم میخوره؟
افسوس میخورم که چرا با وجدو علاقه ام به کامپیوتر به خانواهد گوش دادم وامدم چیزی که مثل خر توش موندم حتی نمیتونم حرفی بزنم چون 5تا رئیس تو خونه دارم که اونا تصمیم میگرن و منم باید اجرا کنم
باور کنید خسته شدم
با این 18 سالمه پول توجیبیمی خودم در میارم پولی که خرج میکنم پول خودمه زحمت خودمه فقط پول کلاس هامو از خانواهد گرفتم چون حقشون بود بدن
من میتونم توی گرافیک (افتر افکت میکس عکاسی)به موفقیت برسم و برام عشقه ولی توی تجربی نه میتونم درس خبونم نه فکرم ازاده که زندگی کنم
شما کمکم کنید ؟ی راهی جلوم بزارین چیکار کنم؟

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
به نام خدا
سلام به همگی عزیزان
بنده دانش اموزش هستم و 18 سالمه سه سال پیش به زور خانواده رفتم رشته تجربی درحالی که بدم می اومد ادامه دادم به سختی فارغ شدم رسیدم به کنکور تقریبا دوملیون خرج کلاس ها کردم ولی الان که باید اماده باشم انگار نه انگار نه حسی به دردس دارم نه میتونم بخونم؟عذاب وجدان گرفتم حالمم از خودم بهم میخوره؟
افسوس میخورم که چرا با وجدو علاقه ام به کامپیوتر به خانواهد گوش دادم وامدم چیزی که مثل خر توش موندم حتی نمیتونم حرفی بزنم چون 5تا رئیس تو خونه دارم که اونا تصمیم میگرن و منم باید اجرا کنم
باور کنید خسته شدم
با این 18 سالمه پول توجیبیمی خودم در میارم پولی که خرج میکنم پول خودمه زحمت خودمه فقط پول کلاس هامو از خانواهد گرفتم چون حقشون بود بدن
من میتونم توی گرافیک (افتر افکت میکس عکاسی)به موفقیت برسم و برام عشقه ولی توی تجربی نه میتونم درس خبونم نه فکرم ازاده که زندگی کنم
شما کمکم کنید ؟ی راهی جلوم بزارین چیکار کنم؟
مهندسی دو ریال نمی ارزه
یا تو یکی از همین زیر شاخه های تجری مثل داروسازی یا حتی دستیاری و پرستاری ادامه تحصیل بده چون شغلشون تضمین شده ست یا برو تو بازار کار کن وقتتو دانشگاه حروم نکن

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
مهندسی دو ریال نمی ارزه
یا تو یکی از همین زیر شاخه های تجری مثل داروسازی یا حتی دستیاری و پرستاری ادامه تحصیل بده چون شغلشون تضمین شده ست یا برو تو بازار کار کن وقتتو دانشگاه حروم نکن
داداش با دو ملیون خرج هرچی تلاش میکنم نمیتونم درس بخونم انگاری افسرده شدم حالم از درس خوندن در تجربی بهم میخوره

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
برو تو رشته ای که دوست داری حتی بیکار بشی با ز میدونی الکی نخوندی
بهخدا موندم توش داداش از ی طرف 5تا رئیس تو خونه هست که اجازه تصمیم گیری نمیدن از ی طرف نمیتونم درس بخونم اونم تجربی کلا کم اوردم

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
کامپیوترو که هر وقت بخوای میتونی خوداموز یاد بگیری . همون تجربی رو بچست تو مهندسی خبری نیست . تو کامپیوتر هم بری افتر افکت که درس نمیدن تو دانشگاه همش ریاضیه مخت میگوزه:D

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
تو این مملکت که هیچکس استعداد یابی نمیشه. اکثریت بسته به فاز اون سن و سال و اطرافیانشون میرن یه چیزی میخونن صرفا مثل همه و مدرکو بگیرن بعدشم میان بیرون باز میگن چیکار کنیم. حالا ادم خوش شانس و باهوشی باشن که تو مسیر درست بیوفتن.

یه چیز کلی هم بگم اون چیزی که از رشته کامپیوتر تو سرت هست هیچ شباهتی به اونی که تو دانشگاه هست نداره. مدرک اکادمیکش برای کار بدرد نمیخوره صرفا برای رفتن از ایران یا پر کردن رزومه. یعنی با لیسانسش برای شروع میتونی بری مودم نصب کنی یا بری جایی کار اموزی یا ماهی خیلی کم بهت بدن کد بزنی تازه سابقه بشه برات.

هر شاخه ایش رو بخوای ادامه بدی خودت باید بری دنبال کلاس هاش و منابعش.

اگر فکر پول هستی هیچکس اندازه پزشک در نمیاره. دوست نداری بخونی تغییر رشته بده تو چند ماه یه دانشگاه ازاد راحت قبولی. دانشگاه رو الکی برو ، کنارش بیوفت دنبال چیزی که دوست داری.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
مهندسی دو ریال نمی ارزه
داروسازی چیش دیگ خوبه؟ خودت باید داروخونه بزنی وگرنه پشمم ارزش نداره
پرستاری هم مگه راحته ؟ پدر آدم در میارن.از پرستاری خیلی بهتر پزشکیه.پرستاری زحمت میکشه ولی زیر دسته فقط
چرا آخه وقتی یکی یه چیزیو با اطمینان دوس نداره به خودش میبینه تو شاخه مورد علاقش میتونه رشد کته این پیشنهادا میدین؟؟
من خودم رفتم عمران رشته ای که دوس نداشتم صد درصد پشیمونم.ادم وقتی رشته ایو که دوس نداره بره پس میزنه درسش نمیتونه بخونه اون استعدادی که داره هدر میره فقط میگذرونه تا تموم شه
بقران دانشگاه و شغل آدم یه چیز الکی نیستش که بگیم فقط برو این برای پولش.کسی که برای پول بره هیچ جایی نمیرسه.فقط دهن خودت صاف میشه تو درس خوندنا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بهخدا موندم توش داداش از ی طرف 5تا رئیس تو خونه هست که اجازه تصمیم گیری نمیدن از ی طرف نمیتونم درس بخونم اونم تجربی کلا کم اوردم
شما با مدرک تجربی میتونی ریاضی هم کنکور شرکت کنی ؟‌شرکت کن برو کامپیوتر الان راحت هر مهندسی میشه رفت.جلو خونوادت هرجور شده واستا وگرنه بعدا پشیمون میشی و سرخورده

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
کامپیوترو که هر وقت بخوای میتونی خوداموز یاد بگیری . همون تجربی رو بچست تو مهندسی خبری نیست . تو کامپیوتر هم بری افتر افکت که درس نمیدن تو دانشگاه همش ریاضیه مخت میگوزه:D
گول همین حرف رو خوردم که میشه درکنار تجربی کامپیوترم یاد بگیری چه ربطی داره ؟شما ی چزو تخصیصی یاد بگیری خوبه یا در حد رفع نیاز؟
پرستاریم میتوی ی دوره هلال احمر بری خیالتو راحت کنی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
گول همین حرف رو خوردم که میشه درکنار تجربی کامپیوترم یاد بگیری چه ربطی داره ؟شما ی چزو تخصیصی یاد بگیری خوبه یا در حد رفع نیاز؟
پرستاریم میتوی ی دوره هلال احمر بری خیالتو راحت کنی
واقعا هم گول نخور.با یه رشته دیگ هیچ وقت آدم وقت نمیکنه بشینه کامپیوتر بخونه اصلا خنده داره.من الان دارم یه مهندسی دیگ میخونم هیچ وقت درست وقت نمیکنم یه شاخه ای از کامپیوتر دنبال کنم.نهایتا هم نتیجه گرفتم باید کامپیوتر میرفتم همون ادامه میدادم چیز لق همه حرفایی که در موردش میزنن که کار نیست فلان.آدم اینجاها باید ریسک بپذیره
تو دانشگاه هم قرار نیست چیز خاصی یادت بدن خصوصا رشته کامپیوتر ولی راه رو برات هموار تر میکنه اینو همه میدونن ولی دلیل نمیشه مدرک مهندسی کامپیوتر گرفتن بی ارزش باشه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
شما جوونیای من هستی که در رشته تجربی سوختم بدون هیچ علاقه ای

وقت رو هدر نده برو صنعت یاد بگیر
نجاری . برق و تعمیرات

یا ب نامه نویسی اندروید

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
تو این مملکت که هیچکس استعداد یابی نمیشه. اکثریت بسته به فاز اون سن و سال و اطرافیانشون میرن یه چیزی میخونن صرفا مثل همه و مدرکو بگیرن بعدشم میان بیرون باز میگن چیکار کنیم. حالا ادم خوش شانس و باهوشی باشن که تو مسیر درست بیوفتن.دقیقا توی این مملکت یاد گرفتیم واسه بقیه تصمیم بگیریم خانواده من به جای من

یه چیز کلی هم بگم اون چیزی که از رشته کامپیوتر تو سرت هست هیچ شباهتی به اونی که تو دانشگاه هست نداره. مدرک اکادمیکش برای کار بدرد نمیخوره صرفا برای رفتن از ایران یا پر کردن رزومه. یعنی با لیسانسش برای شروع میتونی بری مودم نصب کنی یا بری جایی کار اموزی یا ماهی خیلی کم بهت بدن کد بزنی تازه سابقه بشه برات.باور کن ذره ای برام مهم نیست چی هست فقط این برام مهمه که با دل خوش و با علاقه ادامه بدم نه الان که موندم توی تجربی با کلی خرج رومم نمیشه بگم دیونه شدم از بس درس خوندم

هر شاخه ایش رو بخوای ادامه بدی خودت باید بری دنبال کلاس هاش و منابعش. همه رشته ها همینه ی راه رو بهت نشون میدن زرنگ بودی توش موفق میشی

اگر فکر پول هستی هیچکس اندازه پزشک در نمیاره. دوست نداری بخونی تغییر رشته بده تو چند ماه یه دانشگاه ازاد راحت قبولی. دانشگاه رو الکی برو ، کنارش بیوفت دنبال چیزی که دوست داری.پول مهمه ولی واسه کسی که بتونه من نمیتونم تجربی بخونم چون سختمه چون اذیتم دارم میترکم از غم و غصه /دیگه واهس تغیر رشته ام دیر شده هفته بعد کنکوره /مطمئنم میتونم در کنار کامپیوتر به درامد برسم چون چند ساله روش فکر کردم زحمت کشیدم زندگی کردم ولی نمیشه یک سال از عمر الکی گذشت

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
داروسازی چیش دیگ خوبه؟ خودت باید داروخونه بزنی وگرنه پشمم ارزش نداره
پرستاری هم مگه راحته ؟ پدر آدم در میارن.از پرستاری خیلی بهتر پزشکیه.پرستاری زحمت میکشه ولی زیر دسته فقط
چرا آخه وقتی یکی یه چیزیو با اطمینان دوس نداره به خودش میبینه تو شاخه مورد علاقش میتونه رشد کته این پیشنهادا میدین؟؟
من خودم رفتم عمران رشته ای که دوس نداشتم صد درصد پشیمونم.ادم وقتی رشته ایو که دوس نداره بره پس میزنه درسش نمیتونه بخونه اون استعدادی که داره هدر میره فقط میگذرونه تا تموم شه
بقران دانشگاه و شغل آدم یه چیز الکی نیستش که بگیم فقط برو این برای پولش.کسی که برای پول بره هیچ جایی نمیرسه.فقط دهن خودت صاف میشه تو درس خوندنا
اره بهخدا دهنم صاف شد با این همه خرج اخرشم هفته ای کنکور کم اوردم و دارم دیونه میشم نه میتونم به کسی بگم نه میتونم اعتراضی بکنم مثل خر باید پیش برم بعد کنکورم سرکوفت خرجی رو که برام کردن رو بخورم

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
شما با مدرک تجربی میتونی ریاضی هم کنکور شرکت کنی ؟‌شرکت کن برو کامپیوتر الان راحت هر مهندسی میشه رفت.جلو خونوادت هرجور شده واستا وگرنه بعدا پشیمون میشی و سرخورده
نمیشه دیگه واسه هر گونه جلو واسادن دیر شده هرچی مثل سگ گفتم من مال تجربی نیستم گفتن نه تو برو سه سال پشت کنکور بمون الان کنکور نرسیده همه انتطار پرستاری و پزشکی ازم دارن و هنوز چیزی نشده دو ملیون خرجشون جلو چشمه بهخدا کم اوردم

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
واقعا هم گول نخور.با یه رشته دیگ هیچ وقت آدم وقت نمیکنه بشینه کامپیوتر بخونه اصلا خنده داره.من الان دارم یه مهندسی دیگ میخونم هیچ وقت درست وقت نمیکنم یه شاخه ای از کامپیوتر دنبال کنم.نهایتا هم نتیجه گرفتم باید کامپیوتر میرفتم همون ادامه میدادم چیز لق همه حرفایی که در موردش میزنن که کار نیست فلان.آدم اینجاها باید ریسک بپذیره
تو دانشگاه هم قرار نیست چیز خاصی یادت بدن خصوصا رشته کامپیوتر ولی راه رو برات هموار تر میکنه اینو همه میدونن ولی دلیل نمیشه مدرک مهندسی کامپیوتر گرفتن بی ارزش باشه.
دانشگاهش برام مهم نیست اصلا فقط برام مهمه علاقه امو دنبال کنم برم دنبال چیزی که میخوام عکاسی گرافیک طراحی سایت موشن گرافیک .الان حس میکنم ی رباتم که دارن بهم دستور میدن دارن میگن اگر تجربی قبول نشی سر بزار بمیر .سرکوفت بقیه که طرف خانواده اش روستایین قبول میشن تو چیت کمه هعی خدا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
در مورد دانشگاهی هم که قراره بری یک نکته بگم در مورد رشنه کامپیوتر
اگر میتونی دانشگاهای تاپ تهران برو اگه نمیتونی دیگ دنبال دانشگاه خوب نباش برو یه موسسه غیر انتفاعی ساده ای جیزی که سخت نگیرن بتونی خودت بشینی یه شاخه ای از کامپیوتر دنبال کنی چون تو دانشگاه درسایی که میدن به هیچ دردت هم نمیخوره فقط ی سری دانشگاها بیشتر اذییتت میکنن از آخرم که میای بیرون میبینی ا من که کاری بلد نیستم بکنم.ضمن اینکه معدلتم کمتر میشه بعد وقتی سخت بگیرن.
این فقط حرف من نیست حرف خود استاد دانشگاهه داره میگه غیر از اون چند مورد بقیه همه یکین به تلاش دانشجو بستگی داره.

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
شما جوونیای من هستی که در رشته تجربی سوختم بدون هیچ علاقه ای

وقت رو هدر نده برو صنعت یاد بگیر
نجاری . برق و تعمیرات

یا ب نامه نویسی اندروید
بهخدا داداش نمیدونم چیکار کنم
وقتمو گذاشتم طراحی سایت یاد گرفتم جدیدانم افتر افکت یاد گرفتم اندکی هم عکاسی یاد بگیرم راحت میشه زد تو کار عکاسی از مجالس مختلف میکس فوق حرفه ایه و به درامد رسید ولی کیه که بزاره من این کاررو بکنم یک هفته مونده به کنکور دارم دیونه میشم نه درس میخونم نه کار میکنم باختم زندگی رو

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
در مورد دانشگاهی هم که قراره بری یک نکته بگم در مورد رشنه کامپیوتر
اگر میتونی دانشگاهای تاپ تهران برو اگه نمیتونی دیگ دنبال دانشگاه خوب نباش برو یه موسسه غیر انتفاعی ساده ای جیزی که سخت نگیرن بتونی خودت بشینی یه شاخه ای از کامپیوتر دنبال کنی چون تو دانشگاه درسایی که میدن به هیچ دردت هم نمیخوره فقط ی سری دانشگاها بیشتر اذییتت میکنن از آخرم که میای بیرون میبینی ا من که کاری بلد نیستم بکنم.ضمن اینکه معدلتم کمتر میشه بعد وقتی سخت بگیرن.
این فقط حرف من نیست حرف خود استاد دانشگاهه داره میگه غیر از اون چند مورد بقیه همه یکین به تلاش دانشجو بستگی داره.
دانشگاه فقط واسه من ی مدرکه بیخوده چون از همین الان راهمو میدونم که چطوری به درامد برسم /برنامه هام ایده هام همه میگیرن /دانشگاهم هدفم از رفتنش اینه 8سال طول بکشه بشه سربازی رو خرید ورگنه گور بابای چیزی که میدونم هیچی تهش نیست/
فعلا که هفته بعد کنکوره و بنده از الان هول بعدش برداشتتم یک سال وقتمو گذاشتم واسه کنکور 2ملیون خرج خداشاهده این هزینه و این وقتو روی برنامه نویسی یا همین افتر افکت میزاشتم الان روزی بالای 100تومن درامد داشتم حتی بیشتر از حقوق ماهانه ی پرستار که باید کهنه مریضا عوض کنه

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
در مورد اینکه رشته های پزشکی و زیرشاخه هاش رشته های پولساز و آینده داری بودن و هستند که خانوادتون تشخیصشون کاملا درسته ولی اینکه شما علاقتون چیز دیگه ای هست و از پس اون رشته ها برمیاین رو نمیدونم، فقط چیزی که میدونم اینه که به فرض هم برید سمت علاقتون، وقتی 7 8 سال بعد دیدین که از اون رشته ای که علاقتون بوده به نسبت رشته های پزشکی پولی در نمیاد دیگه علاقه ای هم وجود نخواهد داشت و تبدیل به یاس و سرخوردگی میشه!
اگر هم به این نتیجه رسیدین که ویژگی ها و توانایی هایی دارید که میتونید یا تونستید تو همون زمینه علاقتون ماهی 10 15 میلیون حداقل دربیارید که خب سفت و محکم جلوی خانواده وایسین!!

بالا