من کاملا از سیستم رتبه ای سال های اخیر بی اطلاعم... اما به نظرم حتی اگر اطلاعات این دوستمون صفر هم باشه، با برنامه ریزی درست، سال آینده میتونه رتبه 1 تا 100 کنکور بشه ( بین یک تا صدش واقعا شانسیه و نتیجه تولرانس شرایط محیطیه
)
برای امسال هم میتونه روی بورسیه ها و غیره حساب باز کنه. 100 سال قبل که ما کنکور دادیم، رتبه مورد نیاز قبولی یک رشته بورسیه بین 2 تا 3 برابر رتبه سهمیه آزاد بود... خوبی بورسیه اینه که از روز اول حقوق هم دارند، عیبش هم که واضحه:general406:
پ.ن: بطور کلی، مسیر موفقیت در زندگی خیلی طولانی و با فراز و نشیبه. نمیشه به راحتی گفت، اگر این رشته قبول بشی آینده ات تضمینه و اگر اون رشته قبول بشی، آینده ات تباهه !
انتخاب رشته، به انتخاب نوع زندگی هم خیلی ربط داره.
پزشکی و دندون پزشکی روزانه رو که مطمئن هستم نمیاره ولی شاید بتونه آزاد یا بین الملل رو بیاره. ولی نمیدونم آیا 100 میلیون دادن و مثلا واحد بین الملل فلان دانشگاه علوم پزشکی درس خوندن ارزش داره یا نه :general710: خیلی ها میگن داره، منم حس می کنم داره ولی آدم واقعا مردد هست
من به نظرم اگه یکم تنبلی نکنه با رتبه های حدود 4 - 5 هزار می تونه واحد بین الملل دندون پزشکی بخونه چون دندون پزشکی زود بازده هم هست و خیلی هم پیچیده نیست، فقط کافیه یکم تجربت بره بالا. ولی آخه فرق رتبه 4 - 5 هزار با رتبه های هزار و دو هزار از نظر درصدی خیلی نیست و برای قبولی تو همون واحد بین المللش هم باید درصد های نزدیک 50 رو بزنه :general410: (بازم خوب فکر می کنم می بینم واحد بین الملل هم نمی تونی
)
در مورد داروسازی من نظری ندارم یکی از دوستان اینجا داروسازی می خونه، می تونی از نظر وضعیت شغلی و درآمد ازش سوال بپرسی. ولی بازم فکر می کنم همون داروسازیش هم قبول نمیشی چون اونم درصد های بالایی رو میخواد.
پرستاری و این چیزا رو نمیدونم واقعا، فکر نکنم خیلی جالب باشه. بازم خودت میدونی.
افتک داداشش فوق تخصص هست
می تونی ازش در مورد بازار کار پرستاری و شنوایی سنج و ارتوپد و دامپزشک و اینا سوال کنی.
-------------------------------------
اگه بخوای بری تو رشته ریاضی شانست خیلی زیاده برای اینکه تو یه دانشگاه سراسری حتی با درصدهای زیر 10 درصد مهندسی بخونی :general509: به نظر من هم تنها مهندسی کامپیوتر بخون چون می تونی هم مستقل کار کنی و هم جایی استخدام شی. اگه هم به مباحث آکادمیک علاقه داری تو رشته های مهندسی خیلی فاندهای خوبی میدن و با یکم تلاش می تونی حول و حوش 30 سالگی بری خارج از کشور و اونجا یه عمر راحت زندگی کنی.
--------------------------------------
رشته های علوم انسانی هم بد نیستن خصوصا مدیریت که این روزها خیلی از جاها از دانش آموخته های رشته مدیریت استخدام می کنن. حسابداری و زبان هم رشته هایی هستن که حقوق زیادی دریافت نمی کنی ولی خب دائما برات کار هست. ولی نکته بدی که در مورد انسانی وجود داره این هست که فکر اپلای رفتن رو از مغزت باس بیرون کنی چون به شدت سخت فاند میدن و کلا شرایط جالب نیست برای رفتن به خارج در این رشته.
----------------------------------
رشته های بورسیه اگه قبول شی نونت تو روغن هست ولی اونم نیازمند رتبه های خوبی هست. مثلا همین **** خیلی از پزشک های عمومی رو استخدام می کنه (بورس) یا قوه قضاییه خودش دانشگاه مستقل داره برای استخدام قضات یا آموزش پرورش ولی برای قبولی تو این کد رشته محل ها باید رتبه خوبی رو کسب کنی.
تنها رشته هایی که رتبه خوبی نمی خوان و بورس هم میشی ارگان های نظامی هست که اونجا به جای رتبه باید سوابق بسیج زیادی داشته باشی