• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما بگید من چیکار کنم؟

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
من میگم نمیتونم پزشکی و ... قبول شم
دوستان میگن پزشکی درامدش خوبه
بله خوبه
عالیه
ولی واسه کسی که حداقل امیدی بهش باشه نه منی که به جای اینکه الان چند برابر بخونم بیخیال شدم و انگار نه انگار
مجبور نیستی دولتی بخونی
ازاد بخون راحتم قبول میشی
رفیق من رفت واحد بین الملل چابهار اون موقع بدون کنکور خوند الان 15 روز کار میکنه 15 میلیون

AM$IR

Registered User
لایک‌ها
80
داداش تو عین پارسال منی

منم کل خانواده شده بودن ریس انگار زندگی اونا بود . خودم از راهنمایی عاشق مهندسی بودم دوم دبیرستان مجبورم کردن برم تجربی .

دختر دایم که دانشجو پزشکی بود رو اوردن و هزار تا ریش سفید که برم وگرنه نمیرفتم . البته مادرم خیلی زن عصبانیه ادم جرعت نمیکنه نه بگه بیشتر بخاطر این رفتم .

تا سال 4 نشستم زیست خوندم و تست زدم .

2هفته مونده به ثبت نمام کنکور یعنی وسط سال 4 یه روز نشستم با خودم فکر کردم راستی من چقدر بدم از پزشکی میاد اصلا خون میبینم حالم بد میشه حتی یه ذره علاقه ندارم شده بودم مث روبات .

اینم اضافه کنم من تو تیزهوشان بودم درسمم خوب بود اگه میخواستم پزشکی بیارم راحت میاوردم چون تا سال 4 تجربی هم بودم . 1 هفته مونده به ثبت نام کنکور دیدم هر کاری کنم نمیتونم دلمو راضی کنم برم رشته پزشکی .

نشستم فکر هامو کردم دیدم 50 سال دیگه اگه ادم پولداری باشم و پزشک ولی اصلا از زندگیم لذت نبرم به چه دردی میخوره ؟ ؟

مسئله رو با خانواده مطرح کردم هر چند از مادرم خیلی میترسیدم . خلاصه بگم 3 ماه جنگ تو خونمون بود . با این اوصاف من موقع ثبت نام بازم کنکور ریاضی ثبت نام کردم با وصف این که هیچی از رشته ریاضی بلد نبودم چون رشتم نبود

اما فیزیکم خیلی قوی بود . هزار تا مشاور برام اوردن که اگه ریاضی برم چون رشتم نیست شکست میخورم و ...

من ضربه بدی خوردم چون اگه از همون سال 2 رفته بودم ریاضی خیلی قویتر کنکور میادم ولی میگن ماهی رو هرقت از اب بگیری تازه هست . درسته دیر شد ضرر کردم تاوان ترس از مادر و ... خودم رو دادم ولی بازم الان خیلی ارامش دارم

چون رفتم سراغ رشته ای که دوست دارم .

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
مشکل این تاپیک اینه بیشتر دوستان که راهنمایی میکنن سنشون فک نکنم به 30 رسیده باشه.برای همین احساسی راهنمایی میکنن.هرچی دوست داری بخون و دنبال علاقه ت برو........ و از این حرفا.خیلی معذرت میخوام ولی این حرفا توی دنیای واقعی پشیزی ارزش نداره بیشتر مال فیلماست.بله اگه یه کشور جهان اولی و پیشرفته بودیم منم میگفتم دنبال علاقه ت برو.شما هنوز خیلی معذرت میخوام کم سن و خام هستی.هنوز واقعا تصور ذهنی خوب و واضحی از علاقه و کار و زندگی نداری و به اقتضای سنتون هم سخته درک کردنش.شما وقتی 26 27 ساله شدی تازه میفهمی واقعا به چی علاقه داری و داشتی و برنامه ت واسه زندگی باید چی باشه.پس بهتره به نظر خونواده ت گوش کنی و امسال هم اگه نشد سال بعد کنکور رشته های پزشکی بخونی و اینم بدون با یک سال خوب خوندن راحت میتونی قبول بشی.کلی صندلی خالی توی دانشگاه ها هست.حتما لازم نیست که تهران قبول بشی.شما اگه کنکور سال 80 81 رو میدیدی فک کنم مخت سوت میکشید.به شدت سخت و تعداد شرکت کننده یک میلیون و 700 هزار نفر و پذیرش هم خیلی محدود.موفق باشی

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
چی بگم والا نظر همه عزیزان برام با ارزشه
با تمام وجود از همه عزیزانی که در تاپیک شرکت کردن سپاس گزارم

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
راست میگن وقتی پول و درامد نباشه شما عاشق کارت هم باشی زده میشی. حالا من نمیدونم میتونی به اون درامد برسی یا نه. از طرفی هم انجام کاری که علاقه نداری هم میتونه سخت باشه.

ولی یه چیزی بهت بگم ببین تدوین فیلم، افترافکت و اینا که گفتی هیچ ربطی به رشته کامپیوتر نداره.
مثلا یکی گفته بود برم رشته کامپیوتر کافی نت بزنم. من دید خودم متفاوت بود.
این فکر اشتباهو همه تو این سن و سال دارن. افکار سطحی. شاید رشته گرافیک نزدیک تر باشه به این چیزا نمیدونم سیلابسش چیه.
خلاصه هر کدوم اینا رو بخوای کار کنی بیرون کلاسش هست. این فکرم برای الان هست که روزی ۱۰۰ تومن در میارم.
بعضی تخصص های فیلد کامپیوتر برای تاپ شدن باید مدام به روز باشی، بری دوره ، کار کنی، مدام پشت سیستم باشی چشمتو + مغزتو بذاری + اینکه خیلی های دیگه هم تو صنفت میتونن دست ببرن و وارد شن. تا جایی که تو کارت تک بشی دست کمتر میشه.
همچین چیزی تو پزشکی نیست.
برای خیلی خوب شدن نیاز به تلاش زیاد داری.

من حتی بهت میگم برنامه نویس شدن هم نیاز نداره حتما دانشگاه بری، ولی خب یکی بره مثلا حسابدار بشه بعد بخواد تایم بذاره برنامه بنویسه نمیتونه تو ۲ تا فیلد به سطح خوب برسه. زده میشه از این جهت برای این ادم یه رشته مرتبط لازمه.

تنها توصیه ۱۰۰ درصدی که میتونم بهت بکنم اگر رفتی رشته مهندسی به فکر فقط پول نباید باشی
دوم اصلا اصلا به دانشگاه بسنده نکن. اگر میخوای معدلت بالا شه اپلای کنی اره درسارو جدی بگیر در غیر این صورت تخصص کسب کن کنارش نگاهی به دانشگاه داشته باش.

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
در مورد اینکه رشته های پزشکی و زیرشاخه هاش رشته های پولساز و آینده داری بودن و هستند که خانوادتون تشخیصشون کاملا درسته ولی اینکه شما علاقتون چیز دیگه ای هست و از پس اون رشته ها برمیاین رو نمیدونم، فقط چیزی که میدونم اینه که به فرض هم برید سمت علاقتون، وقتی 7 8 سال بعد دیدین که از اون رشته ای که علاقتون بوده به نسبت رشته های پزشکی پولی در نمیاد دیگه علاقه ای هم وجود نخواهد داشت و تبدیل به یاس و سرخوردگی میشه!
اگر هم به این نتیجه رسیدین که ویژگی ها و توانایی هایی دارید که میتونید یا تونستید تو همون زمینه علاقتون ماهی 10 15 میلیون حداقل دربیارید که خب سفت و محکم جلوی خانواده وایسین!!
با این اوصاف تو ایران همه باید پزشک بشن ..میترسم روزی برسه تو هرخانواده ای 3تا پزشک باشه

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
راست میگن وقتی پول و درامد نباشه شما عاشق کارت هم باشی زده میشی. حالا من نمیدونم میتونی به اون درامد برسی یا نه. از طرفی هم انجام کاری که علاقه نداری هم میتونه سخت باشه.

ولی یه چیزی بهت بگم ببین تدوین فیلم، افترافکت و اینا که گفتی هیچ ربطی به رشته کامپیوتر نداره.
مثلا یکی گفته بود برم رشته کامپیوتر کافی نت بزنم. من دید خودم متفاوت بود.
این فکر اشتباهو همه تو این سن و سال دارن. افکار سطحی. شاید رشته گرافیک نزدیک تر باشه به این چیزا نمیدونم سیلابسش چیه.
خلاصه هر کدوم اینا رو بخوای کار کنی بیرون کلاسش هست. این فکرم برای الان هست که روزی ۱۰۰ تومن در میارم.
بعضی تخصص های فیلد کامپیوتر برای تاپ شدن باید مدام به روز باشی، بری دوره ، کار کنی، مدام پشت سیستم باشی چشمتو + مغزتو بذاری + اینکه خیلی های دیگه هم تو صنفت میتونن دست ببرن و وارد شن. تا جایی که تو کارت تک بشی دست کمتر میشه.
همچین چیزی تو پزشکی نیست.
برای خیلی خوب شدن نیاز به تلاش زیاد داری.

من حتی بهت میگم برنامه نویس شدن هم نیاز نداره حتما دانشگاه بری، ولی خب یکی بره مثلا حسابدار بشه بعد بخواد تایم بذاره برنامه بنویسه نمیتونه تو ۲ تا فیلد به سطح خوب برسه. زده میشه از این جهت برای این ادم یه رشته مرتبط لازمه.

تنها توصیه ۱۰۰ درصدی که میتونم بهت بکنم اگر رفتی رشته مهندسی به فکر فقط پول نباید باشی
دوم اصلا اصلا به دانشگاه بسنده نکن. اگر میخوای معدلت بالا شه اپلای کنی اره درسارو جدی بگیر در غیر این صورت تخصص کسب کن کنارش نگاهی به دانشگاه داشته باش.
رشته کامپیوتر برای کاربرد کامپیوتر و استفاده از اون نیست..رشته کامپیوتر به عنوان طراح برنامه و نرم افزار و طراح ویندوز این بحث هاست یعنی رشته کامپیوتر فقط ریاضی و برنامه نویسیه...اگر علاقه به کدنویسی و برنامه نویسی داره رشته کامپیوتر برو اگه نه میخوای به کاربرد کامپیوتر مثل انیمیشن- میکس و تدوین - استفاده از برنامه های خاصی...برسی باید بری همون رشته مثلا گرافیک-انیمیشن و تدوین فیلم-تصویر برداری - و.... هرکدوم از اینا یه رشته جداست

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
رشته کامپیوتر برای کاربرد کامپیوتر و استفاده از اون نیست..رشته کامپیوتر به عنوان طراح برنامه و نرم افزار و طراح ویندوز این بحث هاست یعنی رشته کامپیوتر فقط ریاضی و برنامه نویسیه...اگر علاقه به کدنویسی و برنامه نویسی داره رشته کامپیوتر برو اگه نه میخوای به کاربرد کامپیوتر مثل انیمیشن- میکس و تدوین - استفاده از برنامه های خاصی...برسی باید بری همون رشته مثلا گرافیک-انیمیشن و تدوین فیلم-تصویر برداری - و.... هرکدوم از اینا یه رشته جداست

منم تقریبا همینو گفتم + اینکه همون برنامه نویسی هم یاد نمیگیرن کامل. نوشتن سیستم عامل که اغراقه . تازه غیر ریاضی و عمومی یه سری درس های تئوری داره که تو اینجا به هیچ دردی نمیخوره و برای زمان انقراض دایناسور هاست :)) باقی رشته هام باید هر کی رفته نظر بده‌

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
داداچ این تایپیکی که زدی بیشتر جنبه ی درد و دل داره
واقعیت زندگی اینه که یا به خانوادت میگی میخام برم دنبال علاقم یا هیچی نمیگی میری دنبال علاقشون
الان کامپیوتر بدرد هیچی نمیخوره من رفتم و اشتباه کردم اصلا لازم نیست برای کامپیوتر دانشگاه رفت چون کامپیوتر رشته شاخه ای هست
شبکه جدا گرافیک جدا برنامه نویسی جدا و..... دوباره همینا زیر شاخه دارن برنامه نویسی اندروید C++ جاوا و....
خب شما فقط به گرافیک علاقه داری خیلی راحت میری آموزشگاه معتبر ثبت نام میکنی 1 مدرک معتبر مثل فنی و حرفه ای میگیری حتی میتونی با مدرک فنی و حرفه ای تو دانشگاه ادامه بدی در کل تو دنشگاه ایران چیز شاخی نیست کامپیوتر
من که کامپیوتر خیلی دوست داشتم اما امدم تو بازار کار مطما باش خبری نیست.
اون پیشنهاد کاریم که گفتی زیاد جدی نگیر مگر اینکه 1 جای معتبر باشه که بیمه هم بشی.
به نظر من بهترین کاری که میتونی کنی همین پزشکی هست.پرستارم بشی حداقل خوبیش اینه که حقوق داری، اضافه کار وایسی اضافه کارتو میگیری بیمه دولتی میشی میتونی روی فیش حقوقی چیزی خواستی قسطی بخری و کلی مزایای دیگه که کارهای دولتی داره که بعد که رفتی میفهمی
بهترین رشته تو پزشکی رادیولوژی و سونگرافی هست راحت و بی دردسر با 1 درامد توپ
در کل اگر تو ایران بخوای دنبال علاقت بری با ارفاق 10 درصد شانس داری به جاییی برسی :rolleyes:
منم سن تو بودم تو سر خودم میزدم (واقعا) که چه رشته ای برم کسی نبود راهنماییم کنه و رفتم دنبال علاقه:)
نمیخوام پشیمونت کنم اما واقعیت زندگی همینه که گفتم;)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منم حرفم همینه الان
من و یکی از اشنایانمون با هم درس خوندیم یه اندازه درس خوندیم تازه درس من از اونم بهتر بود اون شد پزشک ماهی 15 تومن به محض ورود بهش میدن ما هم مدرکمون رو انداختیم تو کشو خودمون برا خودمون کار میکنیم تو این اوضاع برا ماکسش ماهی 2 تومن هیچ ربطیم به رشتمون نداره
علاقه ماله اروپا و امریکاست اینجا ایرانه باید وارد رشته ای بشی که کارش باشه وگرنه حسابت با کرام الکاتبینه مخصوصا ما مردا که باید خرج خونه هم بدیم این دوستمون داغه الان نمیفهمه پس فردا سنت که رفت بالا متوجه میشی

من میگم نمیتونم پزشکی و ... قبول شم
دوستان میگن پزشکی درامدش خوبه
بله خوبه
عالیه
ولی واسه کسی که حداقل امیدی بهش باشه نه منی که به جای اینکه الان چند برابر بخونم بیخیال شدم و انگار نه انگار

مجبور نیستی دولتی بخونی
ازاد بخون راحتم قبول میشی
رفیق من رفت واحد بین الملل چابهار اون موقع بدون کنکور خوند الان 15 روز کار میکنه 15 میلیون

پزشکی ادم رو از بین میبره
٧ سال درس خوندن فقط برای عمومی
تو دوره اموزش کشیک و سختی دارید
٢ سال طرح میرین که تو روستا باشین شاید ٧-٩ بدن
بعد اقدام برای تخصص که خودش ٤ سال هست با ماهی یک میلیون بعنوان کمک هزینه تحصیلی و کلی مسئولیت و حداقل ١٤ در هر ماه و بعدشم دوباره زرح لا یه حقوق ٤-٥ تومنی و اگر کارانه رو بدن شاید درامد بک متخصص بطور معمول ١٥-٢٠ بشه
با این کشیک نه مبشه زندگی کرد،نه ازدواح کرد،نه خانواده داشت
همه چیز پول نیست
اگر کسی نمیتونه نبابد سمت پزشکی بره
پزشکی اون درامد ها رو که فکر میکنین نداره

اون پزشکای پولدار مال دوره های قبل بودن که جا افتادن ،تو کار خصوصی براب خودشون حا پیدا کردن
الان وزارت خانه تا چند سال پزشکارو مجبور به کار دولتی میکنه

اونایی هم که میگن ١٥ دارن لطفا بگن کدام منطقه هستن و کجا کار میکنن تا ما هم بریم اونجاها کار کنیم از این وضع در بیایم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر فردا صبح به شما گفتند 2تا گزینه داری
1-تحصیل پزشکی در دانشگاه تهران
2-تحصیل دانشگاه آزاد کامپیوتر +شغل کامپیوتری با حقوق 800تومن +فعلا روی آینده درآمدی و امنیت شغلیت هیچ حسابی باز نکن

هیچ کاری هم به حرف هیچ کس نداشته باش و بازم تاکید می کنم به آینده شغلی کامپیوتر هیچ توجهی نداشته باش فرض کن کلا حقوقت روی 800باقی می مونه

اگر با شرایطی که گفتم شماره 1را انتخاب می کنی نتیجه اینکه علاقه و....کشک هستش و شما تنبل تشریف دارید و چون حال تلاش برای گرفتن نتیجه خوب را ندارید فعلا گزینه ساده تر یعنی پناه بردن به کاری که بلدید یا براتون تفریح است را انتخاب کردید
اگر 2را انتخاب می کنید با توجه به اینکه حتی اگر نهایت نهایت ماهی 800تومن درآمد داشته باشید و تا آخر عمرتون 800تومن هم باقی بمونه پس یعنی واقعا به کامپیوتر علاقه دارید و از امروز برید دنبال علاقه خودتون .حداقل مزیت دنبال کردن علاقه اینه که بعدا از خانواده و جامعه و....طلبکار نخواهید بود و می گویید خودم کردم که لعنت یا برکت به خودم باد .یک چیزی که در سن شما بسیار شایع است همینه که فکر می کنید بازار کار نشسته که شما با مهارتتون تشریف بیارید و این همه بیکار هیچی حالیشون نیست و فقط شما بلدید (البته حرفم را رک زدم) در حالی که این طور نیست بازار دنبال بهترینها یا ارزون ترینها است .همون جایی که مثلا شما فکر می کنید پیشنهاد کار دارید تا وقتی که حقوقتون کف باشه خیلی با شما خوب رفتار می کنه همین که درخواست افزایش حقوق داشتید رفتار طرف شما دیدن داره .

من حداقل 5مورد از دوستانم به رشته خودشون اصلا علاقه نداشتند حتی می خواستند انصراف بدهند و.....(رشته های مهندسی) اما الان که جذب بازار کار شدند و درآمد خوبی دارند گاهی اوقات اینکه به رشته خودشون علاقه نداشتند را حتی انکار می کنند:D.

اگر قصد شما زندگی در ایرانه اطمینان داشته باشید پرستیژ+امنیت شغلی+درآمد رشته های تاپ تجربی اصلا و ابدا قابل مقایسه با ریاضی نیست.
الان با بقالی مدرک دانشگاه آزاد و پیام نور و ....دیگه همه مهندس شدند.حتی پرستیژ دکترای رشته های ریاضی یک دهم دکتر عمومی نیست .این که پرستیژ مهم نیست و....همش کشکه از هر صد هزار نفری که میگند حرف مردم و پرستیژ و....مهم نیست شاید یک نفر واقعا براش این چیزها مهم نباشه بقیه پرستیژ و....جز مهمی از زندگیشونه فقط چون ندارند;) .نیازش را انکار می کنند.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
زدید کل رشته های مهندسی رو با خاک یکسان کردید:general304:

به نظر من، همه دوستان به نوعی صادقانه و درست، تجربیاتشون رو گفتند ... یک مطلبی که نباید فراموش کرد اینه که بازار کار 10 سال آینده رو نمیشه دقیقا پیش بینی کرد... همونطور که 20 سال قبل، اگر میگفتند بیکاری در بین فارغ التحصیلان مهندسی اینقدر زیاد خواهد شد، کسی باور نمی کرد.
الان با توجه به اینکه اخبار اعلام کرد، نزدیک به 70 درصد کل داوطلبین کنکور در کنکور تجربی شرکت میکنند، با کفایتی که من در مسئولین سراغ دارم:p و این حجم تقاضا، به نظر میاد که آینده شغلی رشته های علوم پرشکی هم بهتر از فنی و مهندسی نخواهد بود

اون چیزی که همیشه به عنوان یک اصل، وجود داره و در طول زمان هم تغییر نمیکنه، این واقعیته که اگر شما در رشته تحصیلی خودت جزو چند درصد تاپ باشی، در هر شرایطی موفق میشی... اگر شما کنکور سال 76 ( بیست سال قبل) را بعنوان ملاک سنجش در نظر بگیری و سرنوشت 200 نفر اول کنکور ریاضی و تجربی رو بررسی کنی، می بینی که از نظر موفقیت، فرق چندانی با هم ندارند ... اما وقتی مقایسه به تنبل ها میرسه:D، پزشک عمومی فارغ التحصیل از دانشگاه درجه 2 فلان شهر، موفق تر از لیسانس کامپیوتر فارغ التحصیل از همون دانشگاهه... پس اگر قصد تنبلی داری، در شرایط فعلی، پزشک تنبل وضعش بهتر از مهندس تنبله:D
ضمنا در نسل شما، زیر لیسانس بیسواد محسوب میشه. الان رقاص های اروپایی و امریکایی هم حداقل دیگه یه مستر رو دارند :D. فکر دانشگاه نرفتن رو از سرت بیرون کن، وگرنه در آینده تحقیر میشی

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
به نظر من، همه دوستان به نوعی صادقانه و درست، تجربیاتشون رو گفتند ... یک مطلبی که نباید فراموش کرد اینه که بازار کار 10 سال آینده رو نمیشه دقیقا پیش بینی کرد... همونطور که 20 سال قبل، اگر میگفتند بیکاری در بین فارغ التحصیلان مهندسی اینقدر زیاد خواهد شد، کسی باور نمی کرد.

اتفاقا دوستان دارند بد راهنمایی می کنن.

اکثر این دوستان سر کنکورشون 10 درصد ریاضی نزدن بعد میگن ما اگه یه بار دیگه کنکور بدیم فلان رشته میریم که توش نون بخوریم.

این دوستمون به احتمال 99 درصد سال آینده هم قبول نمیشه. شما رتبه 2000 کنکور بیاری معلوم نیست که پزشکی و دندان پزشکی روزانه قبول بشی. استارتر داره خودش میگه که نمی تونه به چنین رتبه ای دست پیدا کنه، رقابت بیش از حد زیاده و رشته تجربی هم فقط 2 تا رشته خوب به نام پزشکی و دندان پزشکی و 3 تا رشته دیگه به نام داروسازی و دام پزشکی و پرستاری داره که مثل دو رشته اولی نیستن.

کنکور ریاضی به مراتب راحت تر از تجربی هست و استارتر می تونه خیلی بهتر توش عمل کنه.

من نظرم اینه استارتر امسال اگه قصد رفتن به دانشگاه داره رشته های مدیریت رو مد نظر قرار بده. اگه هم سال بعد می خواد کنکور شرکت کنه می تونه با چند درصد از یه دانشگاه سراسری مهندسی کامپیوترش رو بگیره که این مدرک اگر بعدها بخواد ادامه تحصیل بده براش یه امتیاز مثبت به حساب میاد.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اتفاقا دوستان دارند بد راهنمایی می کنن.
نظر منم نزدیک به نظر شماست:D. به همین دلیل گفتم صادقانه، نه خوب:p
اکثر این دوستان سر کنکورشون 10 درصد ریاضی نزدن بعد میگن ما اگه یه بار دیگه کنکور بدیم فلان رشته میریم که توش نون بخوریم.

این دوستمون به احتمال 99 درصد سال آینده هم قبول نمیشه. شما رتبه 2000 کنکور بیاری معلوم نیست که پزشکی و دندان پزشکی روزانه قبول بشی. استارتر داره خودش میگه که نمی تونه به چنین رتبه ای دست پیدا کنه، رقابت بیش از حد زیاده و رشته تجربی هم فقط 2 تا رشته خوب به نام پزشکی و دندان پزشکی و 3 تا رشته دیگه به نام داروسازی و دام پزشکی و پرستاری داره که مثل دو رشته اولی نیستن.

کنکور ریاضی به مراتب راحت تر از تجربی هست و استارتر می تونه خیلی بهتر توش عمل کنه.

من نظرم اینه استارتر امسال اگه قصد رفتن به دانشگاه داره رشته های مدیریت رو مد نظر قرار بده. اگه هم سال بعد می خواد کنکور شرکت کنه می تونه با چند درصد از یه دانشگاه سراسری مهندسی کامپیوترش رو بگیره که این مدرک اگر بعدها بخواد ادامه تحصیل بده براش یه امتیاز مثبت به حساب میاد.
من کاملا از سیستم رتبه ای سال های اخیر بی اطلاعم... اما به نظرم حتی اگر اطلاعات این دوستمون صفر هم باشه، با برنامه ریزی درست، سال آینده میتونه رتبه 1 تا 100 کنکور بشه ( بین یک تا صدش واقعا شانسیه و نتیجه تولرانس شرایط محیطیه:D)
برای امسال هم میتونه روی بورسیه ها و غیره حساب باز کنه. 100 سال قبل که ما کنکور دادیم، رتبه مورد نیاز قبولی یک رشته بورسیه بین 2 تا 3 برابر رتبه سهمیه آزاد بود... خوبی بورسیه اینه که از روز اول حقوق هم دارند، عیبش هم که واضحه:general406:

پ.ن: بطور کلی، مسیر موفقیت در زندگی خیلی طولانی و با فراز و نشیبه. نمیشه به راحتی گفت، اگر این رشته قبول بشی آینده ات تضمینه و اگر اون رشته قبول بشی، آینده ات تباهه !
انتخاب رشته، به انتخاب نوع زندگی هم خیلی ربط داره.

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
من جای تو بودم حتما حتما میخوندم و با دقت تمام کنکورمو میدادم
حسرت میخورم اونموقع که میتونستم و باید میخوندم نخوندم. به سن من یعنی همون 28 - 30 سال که برسی میفهمی برخلاف صحبت های دوستان مدرک دانشگاهی معتبر تو بازار خیلی نیازه...
آدم بیسواد واقعا به درد هیچ کاری نمیخوره!

این ساعت موبایلی هم هر کدوم از دوستان لازم دارن در خدمتم
https://forum.persiantools.com/thre...ش-فوری-زیرقیمت-کل-بازار.874251/#post-12237012

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من کاملا از سیستم رتبه ای سال های اخیر بی اطلاعم... اما به نظرم حتی اگر اطلاعات این دوستمون صفر هم باشه، با برنامه ریزی درست، سال آینده میتونه رتبه 1 تا 100 کنکور بشه ( بین یک تا صدش واقعا شانسیه و نتیجه تولرانس شرایط محیطیه:D)
برای امسال هم میتونه روی بورسیه ها و غیره حساب باز کنه. 100 سال قبل که ما کنکور دادیم، رتبه مورد نیاز قبولی یک رشته بورسیه بین 2 تا 3 برابر رتبه سهمیه آزاد بود... خوبی بورسیه اینه که از روز اول حقوق هم دارند، عیبش هم که واضحه:general406:

پ.ن: بطور کلی، مسیر موفقیت در زندگی خیلی طولانی و با فراز و نشیبه. نمیشه به راحتی گفت، اگر این رشته قبول بشی آینده ات تضمینه و اگر اون رشته قبول بشی، آینده ات تباهه !
انتخاب رشته، به انتخاب نوع زندگی هم خیلی ربط داره.

پزشکی و دندون پزشکی روزانه رو که مطمئن هستم نمیاره ولی شاید بتونه آزاد یا بین الملل رو بیاره. ولی نمیدونم آیا 100 میلیون دادن و مثلا واحد بین الملل فلان دانشگاه علوم پزشکی درس خوندن ارزش داره یا نه :general710: خیلی ها میگن داره، منم حس می کنم داره ولی آدم واقعا مردد هست :D من به نظرم اگه یکم تنبلی نکنه با رتبه های حدود 4 - 5 هزار می تونه واحد بین الملل دندون پزشکی بخونه چون دندون پزشکی زود بازده هم هست و خیلی هم پیچیده نیست، فقط کافیه یکم تجربت بره بالا. ولی آخه فرق رتبه 4 - 5 هزار با رتبه های هزار و دو هزار از نظر درصدی خیلی نیست و برای قبولی تو همون واحد بین المللش هم باید درصد های نزدیک 50 رو بزنه :general410: (بازم خوب فکر می کنم می بینم واحد بین الملل هم نمی تونی :D )

در مورد داروسازی من نظری ندارم یکی از دوستان اینجا داروسازی می خونه،‌ می تونی از نظر وضعیت شغلی و درآمد ازش سوال بپرسی. ولی بازم فکر می کنم همون داروسازیش هم قبول نمیشی چون اونم درصد های بالایی رو میخواد.

پرستاری و این چیزا رو نمیدونم واقعا، فکر نکنم خیلی جالب باشه. بازم خودت میدونی.

افتک داداشش فوق تخصص هست :D می تونی ازش در مورد بازار کار پرستاری و شنوایی سنج و ارتوپد و دامپزشک و اینا سوال کنی.

-------------------------------------

اگه بخوای بری تو رشته ریاضی شانست خیلی زیاده برای اینکه تو یه دانشگاه سراسری حتی با درصدهای زیر 10 درصد مهندسی بخونی :general509: به نظر من هم تنها مهندسی کامپیوتر بخون چون می تونی هم مستقل کار کنی و هم جایی استخدام شی. اگه هم به مباحث آکادمیک علاقه داری تو رشته های مهندسی خیلی فاندهای خوبی میدن و با یکم تلاش می تونی حول و حوش 30 سالگی بری خارج از کشور و اونجا یه عمر راحت زندگی کنی.

--------------------------------------

رشته های علوم انسانی هم بد نیستن خصوصا مدیریت که این روزها خیلی از جاها از دانش آموخته های رشته مدیریت استخدام می کنن. حسابداری و زبان هم رشته هایی هستن که حقوق زیادی دریافت نمی کنی ولی خب دائما برات کار هست. ولی نکته بدی که در مورد انسانی وجود داره این هست که فکر اپلای رفتن رو از مغزت باس بیرون کنی چون به شدت سخت فاند میدن و کلا شرایط جالب نیست برای رفتن به خارج در این رشته.

----------------------------------

رشته های بورسیه اگه قبول شی نونت تو روغن هست ولی اونم نیازمند رتبه های خوبی هست. مثلا همین **** خیلی از پزشک های عمومی رو استخدام می کنه (بورس) یا قوه قضاییه خودش دانشگاه مستقل داره برای استخدام قضات یا آموزش پرورش ولی برای قبولی تو این کد رشته محل ها باید رتبه خوبی رو کسب کنی.

تنها رشته هایی که رتبه خوبی نمی خوان و بورس هم میشی ارگان های نظامی هست که اونجا به جای رتبه باید سوابق بسیج زیادی داشته باشی :D

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
من یک سال به اجبار تجربی خوندم بعد شهریور تغییر رشته دادم کامپیوتر
اگه رشتت ریاضی بود خوب بود میتونستی کنکور کامپیوتر بدی :(
بنظر من تو اگه به بدترین رشته هم علاقه داشته باشی باید همونو ادامه بدی حداقلش میفهمی که انتخاب خودت بوده

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
اول که ممنون از همه عزیزان که به هرشکلی راهنمایی کردن
خیلیا میگن علاقه سیری چند برو دنبال پول
خب من پولدار شدم
مولتی ملیاردر شدم
وقتی افسوس گذشته امو بخورم چه فایده؟
یا نه اصلا چرا درس بخونم میرم با ی دختر پولدار ازدواج میکنم دیگه هرجا برم بهم میگن جناب دکتر ؟
من مشکلم اینه این ظریفت رو در خودم نمیبینم که پزشکی پرستاری و. .. قبول شم
رسیدن به درصد ها میانگین 30برام مثل اب خوردنه
ولی وجدانم خیالم زندگیم برام مهمتره
من امسال خودمو باختم و کم کاری کردم و دیر شروع کردم و نشد درست پیش برم
ولی بخوام بمونم که 99درصد میمونم سال دیگه درصدام غیر ممکنه به 35 یا 40 نرسه و غیر ممکنه پزشکی یا پیرا پزشکی قبول نشم
من مشکلم روی اینه که هرچی فکر میکنم که انگیزه داشته باشم واسه پزشکی یا پرستاری و ... ندارم که ندارم که ندارم
حالا فکرم میره روی روانشناسی که باهاش وارد دانشگاه شدم بازم اونجا چندتا ریس دارم که اجازه نمیدن و عشق پزشکی کورشون کرده
بله منم میدونم همه زندگی پول /پولم فقط وفقط وفقط توی پزشکیه
ولی وقتی من نمیتونم
وقتی هرچی بخونم نمیفهمم
وقتی مثل سگ زحمت میکشم بعد اونقدر فکر و خیال میاد تو ذهنم هرچی خوندم یادم میره
اصلا پزشکی برام معنی میده؟
باور کنید میدونم که پول نداشتی باشی بهتم فحشم نمیدن
ولی خیالت راحت نباشه چی؟زندگیت پر از شادی نباشه چی؟
من میتونم در ازای پزشکی شادیمو بدم ؟بهخدا نمیتونم از همین میترسم من از وقتی یادم میاد افسرده بودم و زدن تو سرم فلان کار بکن فلان کار بکن ولی باز با این تونستم شاد زندگی کنم تونستم خودمو بالا بکشم
حالا باز هرچی ارزو و زندگی تو سرم بریزم بیرون؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اول که ممنون از همه عزیزان که به هرشکلی راهنمایی کردن
خیلیا میگن علاقه سیری چند برو دنبال پول
خب من پولدار شدم
مولتی ملیاردر شدم
وقتی افسوس گذشته امو بخورم چه فایده؟
یا نه اصلا چرا درس بخونم میرم با ی دختر پولدار ازدواج میکنم دیگه هرجا برم بهم میگن جناب دکتر ؟
من مشکلم اینه این ظریفت رو در خودم نمیبینم که پزشکی پرستاری و. .. قبول شم
رسیدن به درصد ها میانگین 30برام مثل اب خوردنه
ولی وجدانم خیالم زندگیم برام مهمتره
من امسال خودمو باختم و کم کاری کردم و دیر شروع کردم و نشد درست پیش برم
ولی بخوام بمونم که 99درصد میمونم سال دیگه درصدام غیر ممکنه به 35 یا 40 نرسه و غیر ممکنه پزشکی یا پیرا پزشکی قبول نشم
من مشکلم روی اینه که هرچی فکر میکنم که انگیزه داشته باشم واسه پزشکی یا پرستاری و ... ندارم که ندارم که ندارم
حالا فکرم میره روی روانشناسی که باهاش وارد دانشگاه شدم بازم اونجا چندتا ریس دارم که اجازه نمیدن و عشق پزشکی کورشون کرده
بله منم میدونم همه زندگی پول /پولم فقط وفقط وفقط توی پزشکیه
ولی وقتی من نمیتونم
وقتی هرچی بخونم نمیفهمم
وقتی مثل سگ زحمت میکشم بعد اونقدر فکر و خیال میاد تو ذهنم هرچی خوندم یادم میره
اصلا پزشکی برام معنی میده؟
باور کنید میدونم که پول نداشتی باشی بهتم فحشم نمیدن
ولی خیالت راحت نباشه چی؟زندگیت پر از شادی نباشه چی؟
من میتونم در ازای پزشکی شادیمو بدم ؟بهخدا نمیتونم از همین میترسم من از وقتی یادم میاد افسرده بودم و زدن تو سرم فلان کار بکن فلان کار بکن ولی باز با این تونستم شاد زندگی کنم تونستم خودمو بالا بکشم
حالا باز هرچی ارزو و زندگی تو سرم بریزم بیرون؟

به نظر میاد که شما تصمیمت رو گرفتی، فقط تاییدیه اش رو از بچه های اینجا میخوای که وجدانت راحت بشه:D

فقط یه توصیه به شما میکنم. اون علاقه و زندگی پر از شادی که شما دنبالش هستی، در این دنیا به دست نمیاد:D... شما در هر رشته ای که درس بخونی و در هر کاری که مشغول بشی، همیشه قسمتی از اون کار، مورد علاقه شما نیست و باید خودت رو مجبور کنی که اون قسمت رو انجام بدی تا به موفقیت برسی.

Schillaci

Registered User
لایک‌ها
48
زدید همه رشته ها رو شتک کردید
همه تایپیک رو خوندم
من بجای استارتر میبودم گیج میشدم
استارتر محترم شما هنوز خیلی جا داری
فعلا به درس خوندنت برس
نیاز نیست از الان به فکر درامد باشی
فکر کن و مشورت بگیر ببین بازار اینده تو چی هست

بالا