• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما بگید من چیکار کنم؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
ضمنا اگر خیلی احساس غم و افسردگی دارید به نظر من فوری فوتی یه روانپزشک خوب پیدا کنید و دارو بگیرید هر چند بین یک تا 3 ماه طول میکشه اثر کنه دارو... باید زودتر این کارو میکردید و کل زحماتتون رو بخاطر مشکل افسردگی و روحی به هدر ندید...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دانشگاه فقط واسه من ی مدرکه بیخوده چون از همین الان راهمو میدونم که چطوری به درامد برسم /برنامه هام ایده هام همه میگیرن /دانشگاهم هدفم از رفتنش اینه 8سال طول بکشه بشه سربازی رو خرید ورگنه گور بابای چیزی که میدونم هیچی تهش نیست/
فعلا که هفته بعد کنکوره و بنده از الان هول بعدش برداشتتم یک سال وقتمو گذاشتم واسه کنکور 2ملیون خرج خداشاهده این هزینه و این وقتو روی برنامه نویسی یا همین افتر افکت میزاشتم الان روزی بالای 100تومن درامد داشتم حتی بیشتر از حقوق ماهانه ی پرستار که باید کهنه مریضا عوض کنه
دانشگاهو حتما برو دانشگاه فقط صرف مدرکش نیس خیلی دلیلا داره
جلوی هدفت هم نمیگیره اصلا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
در مورد اینکه رشته های پزشکی و زیرشاخه هاش رشته های پولساز و آینده داری بودن و هستند که خانوادتون تشخیصشون کاملا درسته ولی اینکه شما علاقتون چیز دیگه ای هست و از پس اون رشته ها برمیاین رو نمیدونم، فقط چیزی که میدونم اینه که به فرض هم برید سمت علاقتون، وقتی 7 8 سال بعد دیدین که از اون رشته ای که علاقتون بوده به نسبت رشته های پزشکی پولی در نمیاد دیگه علاقه ای هم وجود نخواهد داشت و تبدیل به یاس و سرخوردگی میشه!
اگر هم به این نتیجه رسیدین که ویژگی ها و توانایی هایی دارید که میتونید یا تونستید تو همون زمینه علاقتون ماهی 10 15 میلیون حداقل دربیارید که خب سفت و محکم جلوی خانواده وایسین!!
ماهی ده ۱۵ تومن ؟ :| چند درصد مهندسا اینقد حقوق میگیرن در ماه ؟؟

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
در مورد اینکه رشته های پزشکی و زیرشاخه هاش رشته های پولساز و آینده داری بودن و هستند که خانوادتون تشخیصشون کاملا درسته ولی اینکه شما علاقتون چیز دیگه ای هست و از پس اون رشته ها برمیاین رو نمیدونم، فقط چیزی که میدونم اینه که به فرض هم برید سمت علاقتون، وقتی 7 8 سال بعد دیدین که از اون رشته ای که علاقتون بوده به نسبت رشته های پزشکی پولی در نمیاد دیگه علاقه ای هم وجود نخواهد داشت و تبدیل به یاس و سرخوردگی میشه!
اگر هم به این نتیجه رسیدین که ویژگی ها و توانایی هایی دارید که میتونید یا تونستید تو همون زمینه علاقتون ماهی 10 15 میلیون حداقل دربیارید که خب سفت و محکم جلوی خانواده وایسین!!
مگه این مملکت چقدر پزشک و پرستار و دارو ساز میخواد؟
وقتی من توانایی خودم رو نمیبینم که بتونم رتبه زیر 50 هزار بیارم؟
وقتی بعد از سه سال کنکور قبول نشم؟
وقتی من هرچی میخونم موفق نمیشم؟
وقتی توی اوج درس خوندن فکرم میره که چطوری کاتب رو میشه توی افتر افکت متحرک کرد؟
مگه ی پرستار بیشتر از ماهی 4 تومن میگیره؟
سپاس از نظرتتون

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
دانشگاهو حتما برو دانشگاه فقط صرف مدرکش نیس خیلی دلیلا داره
جلوی هدفت هم نمیگیره اصلا
اگر از جنگ سر پرستاری و پزشکی و انسانی و قضاوت خلاص شدم حتما ی فکریم به حال اون بدبختیم میکنم
فعلا که باختیمش به کنکور و باختیمش به ی سری فکرها .خانواده من هیچکدوم پزشک و پرستار نشدن پس من باید بشم خخخخ خدا وکیل خسته شدم بدجور خسته

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بهخدا داداش نمیدونم چیکار کنم
وقتمو گذاشتم طراحی سایت یاد گرفتم جدیدانم افتر افکت یاد گرفتم اندکی هم عکاسی یاد بگیرم راحت میشه زد تو کار عکاسی از مجالس مختلف میکس فوق حرفه ایه و به درامد رسید ولی کیه که بزاره من این کاررو بکنم یک هفته مونده به کنکور دارم دیونه میشم نه درس میخونم نه کار میکنم باختم زندگی رو

بابا هنوز خبری نشده که
شما وقتی 30 سالت بشه چیزی نداشته باشی باید بگی زندگی رو باختی
الان درسم نخونی لااقل کارگری میکنی
شما یه مدرک بگیر توی چیزی که خودت دوست داری و مغزت میکشه
بعد میری کارای به درد بخور رو یاد میگیری مثل چیزایی که گفتم ، نجاری و الکتریکی خوبه که بلد باشی
هر کدوم یه سال وقت بزاری میشه 22 سالت که سال ورود به بازار کاره

اگر به pc علاقه داری که الان بازار اندروید و برنامه نویسی هستش برای خودت ایده پیدا کن بنویس یا برو توی سایت هایی مثل پونیشا و فریلنسر پروژه بگیر

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
بابا هنوز خبری نشده که
شما وقتی 30 سالت بشه چیزی نداشته باشی باید بگی زندگی رو باختیچی بگم والا
الان درسم نخونی لااقل کارگری میکنی نه بابا کارگری چیه من همین الان کار تو طراحی بنر بهم پیشنهاد شده به خاطر کنکور نرفتم
شما یه مدرک بگیر توی چیزی که خودت دوست داری و مغزت میکشه والا توی فکرشم همین کار رو بکنم
بعد میری کارای به درد بخور رو یاد میگیری مثل چیزایی که گفتم ، نجاری و الکتریکی خوبه که بلد باشی دارم روی موشن گرافیک و عکاسی کار میکنم انشاءالله که به نتیجه میرسه باتوجه به اینده ای که تحقیق کردم مطمئنم کاری که همیشه نیازه به خصوص الان داره بدجور پیشرفت میکنه
هر کدوم یه سال وقت بزاری میشه 22 سالت که سال ورود به بازار کاره اره ولی خب سربازی هم هست مبجورم حتما ی دانشگاه بیخودی برم

اگر به pc علاقه داری که الان بازار اندروید و برنامه نویسی هستش برای خودت ایده پیدا کن بنویس یا برو توی سایت هایی مثل پونیشا و فریلنسر پروژه بگیر ایده زیاد دارم حتی دارم روی یکیشون کار میکنم که مطمئنم میگیره چون بار اوله داره راه اندازی میشه .اونجاهام نیاز ندارم چون پروژه پیدا میشه برام کار پیدا میشه برام فقط الان نمیدونم چطوری این خرجی که کردم رو جواب بدم و این انطظاری های الکی که ازم دارن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

خب پس الان چه مرگته عزیزم

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نام خدا
سلام به همگی عزیزان
بنده دانش اموزش هستم و 18 سالمه سه سال پیش به زور خانواده رفتم رشته تجربی درحالی که بدم می اومد ادامه دادم به سختی فارغ شدم رسیدم به کنکور تقریبا دوملیون خرج کلاس ها کردم ولی الان که باید اماده باشم انگار نه انگار نه حسی به دردس دارم نه میتونم بخونم؟عذاب وجدان گرفتم حالمم از خودم بهم میخوره؟
افسوس میخورم که چرا با وجدو علاقه ام به کامپیوتر به خانواهد گوش دادم وامدم چیزی که مثل خر توش موندم حتی نمیتونم حرفی بزنم چون 5تا رئیس تو خونه دارم که اونا تصمیم میگرن و منم باید اجرا کنم
باور کنید خسته شدم
با این 18 سالمه پول توجیبیمی خودم در میارم پولی که خرج میکنم پول خودمه زحمت خودمه فقط پول کلاس هامو از خانواهد گرفتم چون حقشون بود بدن
من میتونم توی گرافیک (افتر افکت میکس عکاسی)به موفقیت برسم و برام عشقه ولی توی تجربی نه میتونم درس خبونم نه فکرم ازاده که زندگی کنم
شما کمکم کنید ؟ی راهی جلوم بزارین چیکار کنم؟
بهترین بازار کار و اینده تضمین شده همون رشته های زیر مجموعه پزشکی هستن.به خاطر کامپیوتر ایندتو خراب نکن عزیزم.اینترنت هم جای خوبی اسه مشاوره گرفتن نیست.منم اشتباه شما رو 13 14 سال پیش تکرار کردم.اگه همون پزشکی رو ادامه میدادم الان وضعم یه جور دیگه بود.

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
مگه این مملکت چقدر پزشک و پرستار و دارو ساز میخواد؟
وقتی من توانایی خودم رو نمیبینم که بتونم رتبه زیر 50 هزار بیارم؟
وقتی بعد از سه سال کنکور قبول نشم؟
وقتی من هرچی میخونم موفق نمیشم؟
مگه ی پرستار بیشتر از ماهی 4 تومن میگیره؟
سپاس از نظرتتون
مسئله اینه که اون پرستار حقوقش تضمین شده است،خیالش از بابت آینده زندگیش تا حدی راحته
میتونی با استرس پیدا کردن میکروجاب واسه پروژه هات پیش بری؟الآنم نه،تا سالهای دور و دراز که بالاخره یه شرکت خوب پیدا شد و استخدام شدی یا خودت یه شرکت زدی و سودش قابل اطمینان شد

ببین تا کی خرجتو میتونی بندازی گردن خانواده ،بعدش که از زیر بال و پرشون اومدی بیرون و مخصوصاوقتی ازدواج کردی میتونی با حقوق میکروجاب زندگی رو بگذرونی یا نه؟
من خودم کلی زبان های برنامه نویسی مختلف،طراحی،ریپ کردن،هک کردن،افترافکت،نقاشی دیجیتال، عکاسی و خیلی چیزای دیگرو تو یه برهه هایی از زندگیم از سر علاقه یاد گرفتم،ولی سال کنکور هرچی نگاه کردم دیدم من اون آدمی نیستم که بتونم ازین دانشم به پولی که مناسبم باشه برسم واسه همین ولشون کردم.یکم که بگذره(یکی دو سال) متوجه میشی خیلی ازینا فقط در حد یه علاقه مقطعی بوده و دیگه اصلاً حتی دوسشم نداری؛یه انتخابی نکن که تا آخر عمرت رو بصورت مستقیم هفت روز هفته 24ساعتِ روز حسرت تغییرشو بخوری.

حتما واسه کنکور بخون و لازم شد همه چیزو جمع کن و بده دست کسی واست نگهداره؛نگرانم نباش،هیج پروژه ای نیست که با نبودنت کارش لنگ بمونه.یروز همه رو جمع کن بده بره و دیگه هم فکرشو نکن.
بعدشم شروع کن بدرس خوندن بصورت اصولی تا یه سال سخت تلاش کنی ولی تا آخر عمر زندگیتو تغییر بدی.
همه همینجوری ایم،یکی عشق سابقش،یکی دور دور با دوستاش،یکی یه کتاب،یکی یه فیلم .....
باید خودتو مدیریت کنی که کمتر فکر اینا بیوفتی،یه مشاور خوب کمکت میکنه چجوری جلوشونو بگیری(من چون نمیشناسمت راهکار عملی نمیتونم بهت بگم)
یکساله همش،با همون یکسال میتونی هر رشته ای بخوای قبول شی.ولی اگه بخوای ها،پسر عمه ی همسایه ی دیوار به دیوار دوست سابق مغازه دار سرکوچمون هم که صبح تا شب با لباس پاره پوره ترک موتور دور دور میکنه شبا هم تا وقتی از حال میره عکسای اینستاگرام دخترا رو چک میکنه و لایک میزنه هم میخواد پزشکی قبول شه.
الآن فرق تو با اون چیه؟اون حداقل یه صفایی کرده،تو پای کتاب نشستی،وقتتو گذروندی ،از فعالیت مورد علاقه ات زدی که چی؟جفتتون بشین پشت کنکوری دوباره؟بین 10هزار و 100 هزار چه تفاوتیه واسه کنکور؟
هروقت ازینا سوالا یا ایده های فعالیت های جانبی سراغت اومد سریع تو یه دفتر کوچیک که کنارت گذاشتی یادداشتشون کن و از یاد ببرشون،اخر هفته ها هم بشین بخون نوشته هاتو و روشون کار کن.این بهترین روش واسه کنترل این فکراته؛نباید جلوشونو بگیری تا بشن مثل آب پشت سد و یروز سد ذهنیتو بشکنن و هرچی خوندی رو آب ببره،باید آروم آروم از راه درستش بزاری در جریان باشن ولی در حدی که بهت صدمه نزنه و از راه درستش.

*) یوقتایی یه تصمیمی تو یه ثانیه میگیری که باید تا تهشو بری،وقتی گرفتی اصلاً صبر نکن،درجا عملیش کن که بعد امیال درونت ممکنه جلوتو بگیرن.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
مسئله اینه که اون پرستار حقوقش تضمین شده است،خیالش از بابت آینده زندگیش تا حدی راحته
میتونی با استرس پیدا کردن میکروجاب واسه پروژه هات پیش بری؟الآنم نه،تا سالهای دور و دراز که بالاخره یه شرکت خوب پیدا شد و استخدام شدی یا خودت یه شرکت زدی و سودش قابل اطمینان شد

ببین تا کی خرجتو میتونی بندازی گردن خانواده ،بعدش که از زیر بال و پرشون اومدی بیرون و مخصوصاوقتی ازدواج کردی میتونی با حقوق میکروجاب زندگی رو بگذرونی یا نه؟
من خودم کلی زبان های برنامه نویسی مختلف،طراحی،ریپ کردن،هک کردن،افترافکت،نقاشی دیجیتال، عکاسی و خیلی چیزای دیگرو تو یه برهه هایی از زندگیم از سر علاقه یاد گرفتم،ولی سال کنکور هرچی نگاه کردم دیدم من اون آدمی نیستم که بتونم ازین دانشم به پولی که مناسبم باشه برسم واسه همین ولشون کردم.یکم که بگذره(یکی دو سال) متوجه میشی خیلی ازینا فقط در حد یه علاقه مقطعی بوده و دیگه اصلاً حتی دوسشم نداری؛یه انتخابی نکن که تا آخر عمرت رو بصورت مستقیم هفت روز هفته 24ساعتِ روز حسرت تغییرشو بخوری.

حتما واسه کنکور بخون و لازم شد همه چیزو جمع کن و بده دست کسی واست نگهداره؛نگرانم نباش،هیج پروژه ای نیست که با نبودنت کارش لنگ بمونه.یروز همه رو جمع کن بده بره و دیگه هم فکرشو نکن.
بعدشم شروع کن بدرس خوندن بصورت اصولی تا یه سال سخت تلاش کنی ولی تا آخر عمر زندگیتو تغییر بدی.

همه همینجوری ایم،یکی عشق سابقش،یکی دور دور با دوستاش،یکی یه کتاب،یکی یه فیلم .....
باید خودتو مدیریت کنی که کمتر فکر اینا بیوفتی،یه مشاور خوب کمکت میکنه چجوری جلوشونو بگیری(من چون نمیشناسمت راهکار عملی نمیتونم بهت بگم)
یکساله همش،با همون یکسال میتونی هر رشته ای بخوای قبول شی.ولی اگه بخوای ها،پسر عمه ی همسایه ی دیوار به دیوار دوست سابق مغازه دار سرکوچمون هم که صبح تا شب با لباس پاره پوره ترک موتور دور دور میکنه شبا هم تا وقتی از حال میره عکسای اینستاگرام دخترا رو چک میکنه و لایک میزنه هم میخواد پزشکی قبول شه.
الآن فرق تو با اون چیه؟اون حداقل یه صفایی کرده،تو پای کتاب نشستی،وقتتو گذروندی ،از فعالیت مورد علاقه ات زدی که چی؟جفتتون بشین پشت کنکوری دوباره؟بین 10هزار و 100 هزار چه تفاوتیه واسه کنکور؟
هروقت ازینا سوالا یا ایده های فعالیت های جانبی سراغت اومد سریع تو یه دفتر کوچیک که کنارت گذاشتی یادداشتشون کن و از یاد ببرشون،اخر هفته ها هم بشین بخون نوشته هاتو و روشون کار کن.این بهترین روش واسه کنترل این فکراته؛نباید جلوشونو بگیری تا بشن مثل آب پشت سد و یروز سد ذهنیتو بشکنن و هرچی خوندی رو آب ببره،باید آروم آروم از راه درستش بزاری در جریان باشن ولی در حدی که بهت صدمه نزنه و از راه درستش.

*) یوقتایی یه تصمیمی تو یه ثانیه میگیری که باید تا تهشو بری،وقتی گرفتی اصلاً صبر نکن،درجا عملیش کن که بعد امیال درونت ممکنه جلوتو بگیرن.
خود شغل پرستاری شغل بسیار پر استرسیه.شب کاریش و ...
من مادر خودم پرستارن از رو هوا نمیگم
پرستاری پرستیژ پزشکی ندارع فقط خرکاری داره و زحمت
حقوقش هم تضمین شده باشه چیز عجیبی نیست

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
داروسازی چیش دیگ خوبه؟ خودت باید داروخونه بزنی وگرنه پشمم ارزش نداره
البته اختیار دارینا:oops:

:general304:
بهخدا داداش نمیدونم چیکار کنم
وقتمو گذاشتم طراحی سایت یاد گرفتم جدیدانم افتر افکت یاد گرفتم اندکی هم عکاسی یاد بگیرم راحت میشه زد تو کار عکاسی از مجالس مختلف میکس فوق حرفه ایه و به درامد رسید ولی کیه که بزاره من این کاررو بکنم یک هفته مونده به کنکور دارم دیونه میشم نه درس میخونم نه کار میکنم باختم زندگی رو
الآن شاید پرستیژ کاری به چشمت نیاد،چون توی جامعه نیستی طرز رفتار مردمو ببینی
خرج زندگیتوهم خودت نمیدی ببینی چقد درآمد خوب و مستمر مهمه

یه هفته مونده عزیزم،همین یه هفته رو عین چی بشین بخون راحت شی،وگرنه یکسال دیگه میمونه که باید دوباره عین چی بخونی

2تا انتخاب که بیشتر نداری:یک هفته باقی مونده پدرت در بیاد و بعدش به هر کاری که خواستی بپردازی یا یکسال بمونی،نگاه خانواده بهت عوض بشه و دوباره یکسال و یک هفته عین _____ بیفتی رو کتابا.
فکر کنم انتخاب واضحه

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
خود شغل پرستاری شغل بسیار پر استرسیه.شب کاریش و ...
من مادر خودم پرستارن از رو هوا نمیگم
پرستاری پرستیژ پزشکی ندارع فقط خرکاری داره و زحمت
حقوقش هم تضمین شده باشه چیز عجیبی نیست
اونکه حرفی توش نیست
استرس پرستاری خیلی بالائه با اون همه دراما و مشکلات مردمی که هر روز میبینن و درک میکنن

ولی هنوز نتایج کنکور نیومده،شاید دوستمون رتبه اش خوب شد 8سال دیگه مارو ویزیت کرد.پرستیژ یک فردی که علوم آزمایشگاهی میخونه یا اصلا دانشجو علوم پزشکیه متفاوته با سایر رشته های متفرقه،دیدم رفتاراشونو که میگم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من نمیخواستم دوباره توی تاپیکی که در مورد ادامه تحصیله صحبت کنم، اما صحبت میکنم:p:D
دنبال کردن اون کارهایی که گفتی، تقریبا محاله که به نتیجه خوبی برسه. مسیر موفقیت از دانشگاه رد میشه. در این، شک نکن ;)
اما اگر بین رشته های پزشکی و مهندسی، مردد هستی باید این رو بدونی که در ایران رسیدن به یک سطح پایه مالی در رشته های پزشکی، راحت تر از رشته های مهندسیه. دلیلش هم واضحه. چون ایران صنعت نداره، اما تا دلت بخواد مریض داره:D... شما باید در رشته ای مثل کامپیوتر جزو 5 درصد اول باشی تا بتونی رفاه و امنیت شغلی معادل یک پزشک داشته باشی

ولی هنوز نتایج کنکور نیومده،شاید دوستمون رتبه اش خوب شد 8سال دیگه مارو ویزیت کرد.پرستیژ یک فردی که علوم آزمایشگاهی میخونه یا اصلا دانشجو علوم پزشکیه متفاوته با سایر رشته های متفرقه،دیدم رفتاراشونو که میگم
طبق این قانون جدید، پی اچ دی های علوم پایه میتونن با گذروندن یه دوره 1.5 ساله، آزمایشگاه کلینیکال پاتولوژی تاسیس کنند. از وقتی که این قانون آمده، دانشجوهای علوم آزمایشگاهی و ایمونولوژی و ... دیگه خدا رو بنده نیستن، پرستیژ که جای خود داره:p:general304:

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
بهترین بازار کار و اینده تضمین شده همون رشته های زیر مجموعه پزشکی هستن.به خاطر کامپیوتر ایندتو خراب نکن عزیزم.اینترنت هم جای خوبی اسه مشاوره گرفتن نیست.منم اشتباه شما رو 13 14 سال پیش تکرار کردم.اگه همون پزشکی رو ادامه میدادم الان وضعم یه جور دیگه بود.
داداشم مشکل بنده اینه نمیتونم پزشکی پرستاری و ... قبول شم
زور زور بزنم رتبه ام میاد 65 هزار که کوفتم توش نیست وگرنه اگر میشد که بهتر از نبود

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70

حرفات کاملا درسته و منطقیه
مشکل اینجاست من خوندم
تلاش کردم
همه کار کردم
ولی موقعی که باید تلاشم چند برابر شه بیخیال شدم واقعا خسته شدم
انگاری هرچی خوندم از یادم رفته

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
منم حرفم همینه الان
من و یکی از اشنایانمون با هم درس خوندیم یه اندازه درس خوندیم تازه درس من از اونم بهتر بود اون شد پزشک ماهی 15 تومن به محض ورود بهش میدن ما هم مدرکمون رو انداختیم تو کشو خودمون برا خودمون کار میکنیم تو این اوضاع برا ماکسش ماهی 2 تومن هیچ ربطیم به رشتمون نداره
علاقه ماله اروپا و امریکاست اینجا ایرانه باید وارد رشته ای بشی که کارش باشه وگرنه حسابت با کرام الکاتبینه مخصوصا ما مردا که باید خرج خونه هم بدیم این دوستمون داغه الان نمیفهمه پس فردا سنت که رفت بالا متوجه میشی

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
داروسازی چیش دیگ خوبه؟ خودت باید داروخونه بزنی وگرنه پشمم ارزش نداره
پرستاری هم مگه راحته ؟ پدر آدم در میارن.از پرستاری خیلی بهتر پزشکیه.پرستاری زحمت میکشه ولی زیر دسته فقط
چرا آخه وقتی یکی یه چیزیو با اطمینان دوس نداره به خودش میبینه تو شاخه مورد علاقش میتونه رشد کته این پیشنهادا میدین؟؟
من خودم رفتم عمران رشته ای که دوس نداشتم صد درصد پشیمونم.ادم وقتی رشته ایو که دوس نداره بره پس میزنه درسش نمیتونه بخونه اون استعدادی که داره هدر میره فقط میگذرونه تا تموم شه
بقران دانشگاه و شغل آدم یه چیز الکی نیستش که بگیم فقط برو این برای پولش.کسی که برای پول بره هیچ جایی نمیرسه.فقط دهن خودت صاف میشه تو درس خوندنا
عزیزم داروسازها دارن پول پارو میکنن تو شهر ما داروسازها پا رو انداختن رو پا ماهی 5 تومن پول مجوزشون رو میگیرن از کسی که داروخونه زده
پرستاری هم درسته سخته ولی پایه حقوقش زیر 4 تومن نیست
اینجا ایرانه داداش پارتی نداشته باشی علاقتو باید بذاری در کوزه
منم نگفتم ایشون بره جایی که دوست نداره گفتم اگه میخواد بره دنبال علاقش که کامپیوتره وفت و انرژیشو رو درس نذاره از همینجا مستقیم بره دوره حرفه ای و وارد بازار کار بشه چون دانشگاه بجز اتلاف وقت هیچی توش نیست

mhabob_16

Registered User
لایک‌ها
70
من میگم نمیتونم پزشکی و ... قبول شم
دوستان میگن پزشکی درامدش خوبه
بله خوبه
عالیه
ولی واسه کسی که حداقل امیدی بهش باشه نه منی که به جای اینکه الان چند برابر بخونم بیخیال شدم و انگار نه انگار

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
طبق این قانون جدید، پی اچ دی های علوم پایه میتونن با گذروندن یه دوره 1.5 ساله، آزمایشگاه کلینیکال پاتولوژی تاسیس کنند. از وقتی که این قانون آمده، دانشجوهای علوم آزمایشگاهی و ایمونولوژی و ... دیگه خدا رو بنده نیستن، پرستیژ که جای خود داره:p:general304:
پس بریم تو کار کیس علوم پایه

البته نجابت هم واسم مهمه:general709: :D
حرفات کاملا درسته و منطقیه
مشکل اینجاست من خوندم
تلاش کردم
همه کار کردم
ولی موقعی که باید تلاشم چند برابر شه بیخیال شدم واقعا خسته شدم
انگاری هرچی خوندم از یادم رفته
حالا این یه هفته رو بخون،اگه اینقدم مطمئنی قبول نمیشی حداقل واسه کنکور سال بعدت بخون
یکساله همش بابا،چیزی نیستش

بعدشم اگه از نگاه خانواده بعد اومدن نتایج خجالت میکشی خودتو بزن به پشیمون کاری و اینا و نقش بازی کن جلوشون(سیستم رو جمع کن،یکم الکی خودتو بزن به دپرسی و گریه و..)کلا دست بالا رو بگیر تا اونا کاری به سربه هوایی امسالت نداشته باشن و مطمئن بشن سال دیگه رو خوب میخونی و جبران میکنی

من میگم نمیتونم پزشکی و ... قبول شم
دوستان میگن پزشکی درامدش خوبه
بله خوبه
عالیه
ولی واسه کسی که حداقل امیدی بهش باشه نه منی که به جای اینکه الان چند برابر بخونم بیخیال شدم و انگار نه انگار
انتظار معجزه از ما نداری که؟
همه سوالا از یه کتابایی طرح میشه که داریشون،کمک درسی و معلم هم که داشتی
دیگه اگه نتونستی ضعف از سمت خودت بوده

جای اینکه هی الکی غصه بخوری بدون اینکه هیچ نتیجه ای بگیری پاشو برو درستو بخون هفته دیگه کنکور داری خیر سرت.الآن غصه تو چه دردی ازت دوا میکنه؟پاشو برو این یه هفته رو عالی کار کن

فوقشم نشد میگی کنکور بعدی رو با یک سال و یک هفته اضافی کار میکنم تا نتیجه بگیرم.راه دیگه ای که نیست

بالا