• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما هم در جشن ما شرکت کنید(از شانزده آگوست)!!

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
کارش بیسته این میلاد.
دامین زیر رو هم ایشون برای ما ثبت کردن.
mybboard.ir
سایت پشتیبان مای بی بی فارسی و اسپانسر ما هستند.
ایشالا بتونم جبران کنم.

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
آقای نکو فر زحمات زیادی برای خیلی ها کشیدن و من از ایشون خرید کردم و فروشنده قابل اعتمادی هستند

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از نظر لطف تمام دوستان ممنون!!!
ارادت داریم نسبت به همه عزیزان!!!

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از hamed_mp :
آقای نکو فر زحمات زیادی برای خیلی ها کشیدن و من از ایشون خرید کردم و فروشنده قابل اعتمادی هستند
13.gif
13.gif
13.gif

البته آقای میلاد نکوفر از دوستان خوب ما هستند ولی من میلاد نکوفر نیستم!!! آی دی ایشان در پرشین تولز<میلاد> است و سایت ایشان هم nekofar.com هست!!

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :
13.gif
13.gif
13.gif

البته آقای میلاد نکوفر از دوستان خوب ما هستند ولی من میلاد نکوفر نیستم!!! آی دی ایشان در پرشین تولز<میلاد> است و سایت ایشان هم nekofar.com هست!!
ها ها !
13.gif
بازم اشتباه گرفتنت !

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
من قبلا باهاتون آشنایی نداشتم اما میبینم که خیلی طرفدار دارین و خیلی شون هم از قدیمی ها و دوستان هستند:happy:
بسیار خوب آقا میلاد لطفا در مورد اطلاعات تماس و نحوه پرداخت برام PM بزنید هرچه سریعتر اقدام کنیم.

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
13.gif
13.gif
13.gif

شوخی با مزه ای بود

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از atropat :
من قبلا باهاتون آشنایی نداشتم اما میبینم که خیلی طرفدار دارین و خیلی شون هم از قدیمی ها و دوستان هستند:happy:
بسیار خوب آقا میلاد لطفا در مورد اطلاعات تماس و نحوه پرداخت برام PM بزنید هرچه سریعتر اقدام کنیم.
خواهش می کنم!!! انشالله با هم بیشتر آشنا بشیم و بتونم خدمتی انجام بدم!!!

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از hamed_mp :
شوخی با مزه ای بود
دوست عزیز!!! آقای میلاد نکوفر شخص دیگری هستند که بنده را با ایشان اشتباه گرفتید. :)

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
دقیقا متوجه منظور شما نشدم!! ولی اگر شما امکانی را میخواهید که بتونید خودتان اکانت تعریف کنید و فضا واگذار کنید، هست . شما باید از پلان های ریسلری ما استفاده کنید.
راجع به میل سرور هم اگر درست متوجه شده باشم، میل سرور ما برای تمام اکانتها یکی است ، و حتی خود ما هم داریم از همون میل سرور استفاده می کنیم!!
باز اگر توضیحاتم کامل نبود، لطفا سوالتان را مجدد بپرسید!!

سلام دوست عزيز

از راهنمايي شما سپاسگزارم همينطور جناب mamalonline

به دو شکل ميشه سايت POP3 راه انداخت (بله منظورم سايتي است مثل hotpop3 که اصلا کارش ايميل سرور بودنه)
يکي نصب يک سرويس ايميل روي سرور و استفاده از اون براي تمام سايتهاي روي اون سرور هست ولي همونطور که جناب mamalonline توضيح دادند اکانت به تعداد نامحدود به اون سايت واگذار شه
دوم نصب يک سرویس اختصاصي ايميل deamon براي اون سايت هست که ادمينش بتونه مستقل از ساير سايتها و سرور اونو استارت/استاپ کنه بک آپ بگيره يا هر بلايي سرش بياره

ظاهرا حالت دوم بسيار غير قابل دسترسه و عملا فقط وقتي ممکنه که سرور اجاره بشه .
من تمايل به خريد فضاي هاست با اکانت نامحدود و کنترل پانل کامل POP3 دارم اگر محبت کنيد و شرايطش رو بفرماييد ممنون ميشم

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از athlon64x2 :
سلام دوست عزيز

به دو شکل ميشه سايت POP3 راه انداخت (بله منظورم سايتي است مثل hotpop3 که اصلا کارش ايميل سرور بودنه)
يکي نصب يک سرويس ايميل روي سرور و استفاده از اون براي تمام سايتهاي روي اون سرور هست ولي همونطور که جناب mamalonline توضيح دادند اکانت به تعداد نامحدود به اون سايت واگذار شه
دوم نصب يک سرویس اختصاصي ايميل deamon براي اون سايت هست که ادمينش بتونه مستقل از ساير سايتها و سرور اونو استارت/استاپ کنه بک آپ بگيره يا هر بلايي سرش بياره

من تمايل به خريد فضاي هاست با اکانت نامحدود و کنترل پانل کامل POP3 دارم اگر محبت کنيد و شرايطش رو بفرماييد ممنون ميشم
از لطفی که نسبت به من دارید ممنونم .
خود میلاد میتونه برات ردیف کنه البته هاستش حرفه ای هست ولی خوب دیگه سرویسش خوبه منم ازش گرفتم .

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از athlon64x2 :
سلام دوست عزيز

سلام
همانطور که خودتان فرمودید حالت اول برای ما غیر قابل دسترسی است ما میل سرور را روی سرور اس کیو ال و http نصب کردیم و تجهیزات جداگانه ای برای این امر نداریم!!!
براتون PM فرستادم ، لطفا چک کنید!!

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
بالاخره روز موعود فرا رسید و جشن ما شروع شد!!
دوستان با توجه به قیمت های تعیین شده درپست اول مبلغ مورد نظر را به یکی از حساب های من که در این صفحه لیست شده واریز و شماره فیش به همراه دومین خود را به میل nikehost'at'gmail.com بفرستید!!
لازم به ذکر است که حتما باید دومینتان قبلا در www.nikehost.com ثبت کرده باشید و در آنجا ساین آپ کرده باشید.

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
سلام
من همه مراحل رو انجام دادم.براتون ایمیل هم زدم.
در انتظار ثبت دامین هستم.
با تشکر از شما
hr_navid

بالا