• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناخت عسل طبیعی از تقلبی

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
یکم گردو خاک به پا کنیم
یکی از آشناها عسل طبیعی به هر قیمتی واسم سپرده بود ولی به شرطی که حتی یک دونه شکر هم تو تولیدش مصرف نشده باشه ،اینم به یه نفر سپرده بودم چند روز پیش اومد دنبالم گفت بیا عسل خالص برات پیدا کردم ،بلند شدم باهاش رفتم بعد کلی کوه نوردی و صخره نوردی به یه کوه دیوار شکل رسیدیم حدود 10 متر بالاتر از جایی که ما وایساده بودیم یه سوراخ بود و ازش زنبورا رفت و آمد میکردن من که نمیتونستم بالا برم طرف قشنگ با تجهیزاتی که همراش بود به همراه یه بوته بزرگ گون رفت بالا و بوته رو آتیش زد بعد خاموش کرد از دود اون زنبورارو فراری داد و با تبحر تمام بیشترشو دراورد و تو یه سطل ریخت و پایین آورد ،واقعا آدم از عطرش بیهوش میشد خلاصه 4 کیلو برامون کشید از قرار کیلویی 250000 شد جمعا یه میل:wacko:من که خودم صدسال این پولو واسه عسل نمیدم ولی چون سفارشی بود گرفتم و ارسال کردم بهشون، ولی خدایی میگم طعمش مشابه هیچ عسلی نبود که من تا اون لحظه تجربه کرده بودم.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با این قیمتا نجومی عسل: میره کنار چه اصل چه تقلبی.

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
عسل فقط بايد از مزرعه دار اشنا بخري كه مرغوب باشه

داداش من
منم با شما موافقم یکی از راه های خرید مطمئن عسل خرید از زنبوردارهای معتبر و شناخته شده است

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
یکم گردو خاک به پا کنیم
یکی از آشناها عسل طبیعی به هر قیمتی واسم سپرده بود ولی به شرطی که حتی یک دونه شکر هم تو تولیدش مصرف نشده باشه ،اینم به یه نفر سپرده بودم چند روز پیش اومد دنبالم گفت بیا عسل خالص برات پیدا کردم ،بلند شدم باهاش رفتم بعد کلی کوه نوردی و صخره نوردی به یه کوه دیوار شکل رسیدیم حدود 10 متر بالاتر از جایی که ما وایساده بودیم یه سوراخ بود و ازش زنبورا رفت و آمد میکردن من که نمیتونستم بالا برم طرف قشنگ با تجهیزاتی که همراش بود به همراه یه بوته بزرگ گون رفت بالا و بوته رو آتیش زد بعد خاموش کرد از دود اون زنبورارو فراری داد و با تبحر تمام بیشترشو دراورد و تو یه سطل ریخت و پایین آورد ،واقعا آدم از عطرش بیهوش میشد خلاصه 4 کیلو برامون کشید از قرار کیلویی 250000 شد جمعا یه میل:wacko:من که خودم صدسال این پولو واسه عسل نمیدم ولی چون سفارشی بود گرفتم و ارسال کردم بهشون، ولی خدایی میگم طعمش مشابه هیچ عسلی نبود که من تا اون لحظه تجربه کرده بودم.

ولی خدایی میگم قیمتش هم مشابه هیچ قیمتی نیست:wacko:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
ممنون بابت توضیحات
الان برا روغن گوسفند هم کیلویی 80 میگیرن

• Like
Reactions: M1V

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618

خدای اسپاگتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
111
اقایون ما یک کیلو عسل خریده بودیم بعد یه سال وا کردیم استفاده کنیم دیدیم رنگش شده مات دون دون شکر هم حس میشه اصل است یا نا اصل

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
اقایون ما یک کیلو عسل خریده بودیم بعد یه سال وا کردیم استفاده کنیم دیدیم رنگش شده مات دون دون شکر هم حس میشه اصل است یا نا اصل

داداش اگه به این صورت شده باشه مشکلی نداره
این نوع عسل خام هست و خواص بیشتری داره
طریقه باز کردنش رو هم اگه خواستین خدمتتون عرض کنم خدمتتون
;)
attachment-402689d1373106484-yon1000.jpg

خدای اسپاگتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
111
داداش اگه به این صورت شده باشه مشکلی نداره
این نوع عسل خام هست و خواص بیشتری داره
طریقه باز کردنش رو هم اگه خواستین خدمتتون عرض کنم خدمتتون
;)
attachment-402689d1373106484-yon1000.jpg

اره دقیقا همین شکلی شده راهی نیست شفافش کرد ؟ اصلا حس خوبی نمیده ننیدونم چرا.

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
والا من کیلویی 40 تومن میگیرم البته مستقیم از خود تولید کننده:cool:جنس 20

بالا