• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسنامه سینمایی

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت تمامی دوستان علاقه مند به هنر فیلم و سینما

این تاپیک را به این دلیل ایجاد می کنم تا در آن به موارد زیر در مورد فیلمها به بحث و بررسی بپردازیم و از این طریق یک مرجع کامل و بی نظیر برای راهنمایی به دوستانی که این گونه اطلاعات را می خواهند ایجاد کرده باشیم
پس از امروز به بعد شما هم می توانید اطلاعات زیر را در مورد هر فیلمی
ایرانی یا خارجی یا قدیمی و یا جدید
هیچ فرقی نمی کند
فقط دست به کار شوید واطلاعات مفید و سودمند خود را در این تاپیک بنویسید و در اختیار دیگر دوستان قرار بدهید
پس در هر پستی که در این تاپیک ایجاد می کنید به ترتیب موارد زیر را در مورد فیلمها مورد توجه قرار بدهید و به آنها اشاره بکنید :

تصویری در اندازه متوسط از فیلم
نام 5 الی 10 نفر از بازیگران فیلم
کارگردان
سازنده
تدوين
نويسنده
آهنگساز
نوع ژانر فیلم
محصول كشور
مدت زمان فيلم
جلوه های ویژه
سايت رسمي فيلم
سال تولید و ساخت فیلم
فيلم برداريا كارگردان تلويزيوني
خلاصه اي كوتاه از فيلم در حداكثر 5 خط
نام استودیو و یا شرکتی که این فیلم را ساخته است
حتی نوع تصویر که آیا فیلم رنگی یا سیاه و سفید می باشد
جوایزی که این فیلم در مراسمهای مختلف از آن خود کرده است
و هر گونه اطلاعات مفیدی که در مورد با این فیلم از نظر شما وجود دارد و می تواند برای دیگر دوستان جالب واقع شود

به این ترتیب می توانیم یک شناسنامه بزرگی از فیلمها را به مرور زمان تهیه کنیم
و در اختیار دیگر دوستان قرار بدهیم
در ضمن نظم و ترتیب در این تاپیک را فراموش نکنید

امیدوارم که شما هم در ادامه راه همراه باشید

سربلند و موفق باشید

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

PREDATOR 1
1.
predator.jpg

2. بازيگران : ARNOLD SCHWARZENEGGER – CARL WEATHER – ELPIDIA CARRILLO – bill duke – jesse ventura – sonny black – Richard chaves – r.g Armstrong – Kevin peter hall

3. كارگردانها : Laurence .p.pereira & jim Thomas

4. سازنده : Jackie Barch

5. نويسندگان : Jim Thomas & John Thomas

6. موزيك از : Alan Silvestri

7. جلوه هاي ويژه : R/Greenberg

8. كارگردان تلويزيوني : Richard Lorenzo

9. سال ساخت : 1990

10 . محصول كشور : آمريكا

11. استوديو : 20th century fox

12 . هيچ جايزه اي نبرده است

13 . ژانر فيلم : ترسناك و تخيلي

14 . نوع تصوير رنگي مي باشد

15 . به نظر من اشخاص زير 15 سال اين فيلم را تماشا نكنند . ممكن است كه بترسند و شب خوابشان نبرد و يا كابوس ببينند ;)

پيروز باشيد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در راستای حمایت از این تاپیک: OK!
15.gif

البته من هم یه پیشنهاد برای شما دارم. این اطلاعات کلی همه جا قابل دسترسی هستن. اگه میخوای تاپیک خوبی از آب در باید، بهتره از هر فیلم "خلاصه داستان" تهیه بشه. در واقع استانداردت رو عوض کنی.
مثلا اگه دایره المعارف انکارتا رو دیده باشی، میبینی فقط این اطلاعات رو درباره فیلم ها ثبت کردن:

1. عنوان فیلم (+سال ساخت)
2. خلاصه داستان در چند خط
3. نام کارگردان
4. نام بازیگر ها
5. (نه در همه فیلم ها) trivia
6. (باز هم نه در همه فیلم ها) دیالوگ های به یاد ماندنی
7. جوایز مهم اگر فیلم برنده شده باشه (آکادمی علوم و هنر های سینمایی - گلدن گلوب - جشنواره کن)

این استاندارد انکارتا بود. حالا اگه شما میخواید غنی تر هم باشه، میتونی آهنگساز رو هم اضافه کنی (که اون هم زیاد ضروری نیست - چون کسی زیاد آهنگساز نمی شناسه و خیلی ها هم اهمیتی به آهنگساز نمیدن. مگر اینکه هرمن یا نیومن یا ویلیامز و ... باشه) مثلا دونستن نام دست اندرکاران جلوه های ویژه، زیاد کمک بزرگی به دانش سینمایی کسی نمیکنه!
به جز خلاصه داستان، بقیه اطلاعات همه جا قابل دسترسی هست و کار سختی هم نیست که بریم IMDb و بگیریمشون. ولی خلاصه داستان کمتر به زبان فارسی پیدا میشه. پس اگه قراره یه کار متفاوت ارائه بشه باید روی خلاصه داستان تاکید بیشتری کنی. اطلاعات ریزی مثل ژانر فیلم و نویسنده نوول رو هم میشه در متن خلاصه داستان بیان کرد.
منظورم از خلاصه داستان این نیست که خودمون بشینیم داستان رو تعریف کنیم. چون کار تمیزی نخواهد شد. خلاصه داستان رو میشه از همون IMDb و یا Encarta برداشت و ترجمه کرد.
حالااین نظر و پیشنهاد من بود. اگه به اون شکلی که پیشنهاد دادم کار شه و ببینم بقیه سینمادوستان هم استقبال میکنن، حاضر به همکاری مستمر هستم!
302.gif
چون همیشه میخواستم یه وبلاگ درباره سینما بزنم ولی نشد. حالا به نظر میرسه این موقعیت خوبی باشه. فقط امیدوارم بقیه سینمادوستان هم استقبال کنن.
منتظر نظرت هستم.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Radiohead در راستای حمایت از این تاپیک: OK!

با سلام
خدمت شما دوست گرامی
از اینکه نظرات خودتان را عنوان کردید خیلی ممنون و متشکرم

اما بدون مقدمه به اصل مطلب و بررسی پیشنهادهای شما می پردازم :
1. من اصلا قصد تبلیغ یا تقلید از کارهای انجام شده و یا سایتهای دیگر در دنیای اینترنت را به هیچ وجه ندارم
2. در مورد خلاصه داستان هم که گفته بودید باید ترجمه ای از روی مطالب سایتهای مشابه صورت گیرد کاملا صحیح است ولی همانطور که گفتم قصد تقلید از سایتهای دیگر را نداریم
3. در مورد خلاصه داستان در چند خط به نظرم اگر دوستان به تاپیکی که در همین ارتباط ایجاد شده است مراجعه کنند بهتر است و از بی نظمی و همچنین توضیحات اضافه در این تاپیک جلوگیری به عمل خواهد آمد و همچنین با نوشتن این گونه خلاصه ها یک نوع معما و سوال در مورد فیلم در ذهن خواننده به وجود می آید که باعث می شود مخاطب دچار سردرگمی بشود
4. در مورد بهترین دیالوگها و ... در همین بخش فیلم و سینما هم تاپیکی با این عنوان ایجاد شده که دوستان می توانند مطالب جالب و خواندنی خود را در آن قرار بدهند تا هر تاپیکی به هدف و منظور خودش برسد و از گمراهی در این بخش جلوگیری به عمل بیاید
5. در ضمن در یکی از بندهای اولین پست به این موضوع که اگر مطلب جالبی از فیلم مورد توجه شما قرار گرفته می توانید آن را بیان کنید اشاره کرده ام
که نوشتن این قسمت به ما نشان می دهد اشخاصی که در این تاپیک پست می زنند کاملا بر فیلمی که معرفی کرده اند مسلط می باشند و کورکورانه اقدام به نوشتن و ایجاد پست در این تاپیک نکرده اند

6. در مورد اطلاعات اضافی از جمله آهنگساز و نویسنده و ...
در اصل هدف من این است که مخاطبان به این شیوه تماشای فیلم با دقت بالا روی بیاورند و زمانی که به تماشای فیلمی می نشینند خود را محو در تماشای فیلم بکنند و با تمام جزئیات آشنایی پیدا بکنند و سطح اطلاعات خود را در این زمینه گسترش بدهند

7. در پایان این نکته را بگویم که همانگونه که از نام تاپیک مشخص است هدف ما درست کردن شناسنامه ای در مورد فیلمها می باشد و با این کار هم منبع پرباری در این زمینه ایجاد خواهیم کرد و هم اینکه دوستان هنر دوست را تشویق می کنیم که به تماشای فیلمها با نگاهی بازتر بپردازند

به هر حال
از اینکه نظرات و پیشنهادهای خود را عنوان کردید
بازهم متشکرم
من و دیگر دوستان خوشحال می شویم تا از پستهای مفید و ارزنده ای که در این رابطه ایجاد می کنید استفاده بکنیم
امیدواریم که در ادامه راه با ما همراه باشید

پیروز باشید

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
sad.gif
شما که هیچکدوم از پیشنهادام رو نپذیرفتی! (
302.gif
شوخی )
شاید هم حق با شماست و روش خودتون موثر تر باشه... نمیدونم. به هر حال نظر من همین بود. صاحب تاپیک تصمیم اول و آخر رو میگیره.
1. من اصلا قصد تبلیغ یا تقلید از کارهای انجام شده و یا سایتهای دیگر در دنیای اینترنت را به هیچ وجه ندارم
البته که منظور من تبلیغ یا تقلید نبود، بلکه تاثیر بود. ولی خوب همیشه مرز بین تقلید و تاثیر شفاف نیست.

موفق باشی
83.gif

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Radiohead
شما که هیچکدوم از پیشنهادام رو نپذیرفتی! ( شوخی )

با سلام
اميدوارم كه فكر نكنيد من آدم مغروري هستم
نه ! هرگز اينگونه نيست .
بهتر است چند صباحي به اين صورت پيش برويم
تا ببينيم در آينده چه پيش خواهد آمد

البته که منظور من تبلیغ یا تقلید نبود، بلکه تاثیر بود. ولی خوب همیشه مرز بین تقلید و تاثیر شفاف نیست.

بله . من هم كاملا متوجه منظور شما شدم

موفق باشيد
83.gif

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

THE MATRIX

matrix-poster02.jpg

بازيگران :
KEANU REEVES – LAURENCE FISHBURNE – CARRIE ANNE MOSS - Hugo Weaving – Gloria Foster – Joe Pantoliano – Marcus Chong – Paul Goddard

کارگردان : Wachowski Brothers

سازنده : Joel Silver

نويسنده : Wachowski Brothers

آهنگساز : Don Davis

جلوه های ویژه : John Gaeta

فيلم برداريا كارگردان تلويزيوني : Bill Pope

سال تولید و ساخت فیلم : 1999

محصول كشور : آمريكا

نام استودیو و یا شرکتی که این فیلم را ساخته است : W . B . P

جوايز : اين فيلم در سال 2000 برنده 4 جايزه اسكار شد. علاوه بر آن، 28 جايزه ديگر را نيز در برخي جشنواره‌ها از آن خود كرد و 35 بار نيز نامزد دريافت جايزه شده است

نوع ژانر فیلم : اكشن تخيلي

نوع تصویر : رنگي

خلاصه داستان :
در «ماتريكس 1» مي‌بينيم كه توماس اندرسون، (با بازي كيانو ويدرز) كه روزها كارمند پر كار يك شركت نرم‌افزاري است در واقع هكري است با نام مستعار « نيو» كه به دنبال معاني تازه‌اي براي زندگيش است تا اين كه روزي روي صفحه مانيتورش، عبارت « بيدار شو نيو» نمايان مي‌شود، كمي بعد او با مورفيس (با بازي لارنس فيشبرن) آشنا مي‌شود كه باور دارد، نيو تنها راه نجات مردم از دنيايي است كه در آن رايانه‌ها، انسان‌ها را در مزرعه‌ها پرورش مي‌دهند تا از آن‌ها به عنوان منابع انرژي استفاده كنند. انسان‌هايي كه در اختيار ماشين‌ها هستند و در دنيايي خيالي، ساخته رايانه‌ها زندگي مي‌كنند كه ماتريكس نام دارد. در حالي كه ماموران قصد دارند، باقيمانده انسان‌هاي آزاد را از بين ببرند، مورفيس با كمك همراهان اندكش با آنها مبارزه مي‌كند.

به نظر من اين فيلم نوعي واقع گرايانه و به نحوي به بيان اين موضوع مي پردازد كه در انتها اين خود انسان است كه فقط مي تواند سرنوشت خودش را انتخاب كند .

موفق و پيروز باشيد :happy:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
THE RECRUIT

poster.jpg

بازیگران :
AL PACINO - COLIN FARRELL – BRIDGET MOYNAHAN – GABRIEL MACHT – MIKE REALBA
کارگردان هنری : DENNIS DAVENPORT
طراح صحنه : PETER P. NICOLAKAKOS
سرپرست : LINDA M. PETTY
کارگردان تلویزیونی : GILLES CORBIEL
آهنگساز : DOUGLAS GANTON
جلوه های ویژه : KAZ KOBIELSKI
محصول : آمریکا
تاريخ انتشار : 31 ژانويه 2003
استديو : Touchstone Pictures
کارگردان : Roger Donaldson
نويسندگان : Kurt Wimmer, Mitch Glazer
سايت رسمی : Recruit
نوع فيلم : هيجانی
رده سنی : PG-13
مدت 115 دقيقه
خلاصه فيلم : James Clayton يکی از بهترين افراد جديد سازمان CIA است که دوره های آموزشی سازمان را با بهترين نمرات سپری کرده است . باهوشی James و تواناييهای وی ، توجه Walter Burke از افسران کارکشته سازمان را جلب می کند و James را مامور می کند که شخصی را که مظنون به جاسوسی بوده و در سازمان نفوذ کرده است را تحت نظر داشته باشد .
موفق باشيد

علی آبادانی

Registered User
لایک‌ها
11
خیلی کار جالبی رو شروع کردید
من میخوام از فیلمی بگم که شاید هر کدوم از شما بیشتر از 10 بار این فیلمو دیده باشید و دیالوگاش رو از حفظ باشید و تموم این اصلاعات رو هم حفظ باشید ولی حیف بود که توی این تایپیک اسمی از این فیلم نباشه.

THE GODFATHER

The-Godfather-Poster-C12172258.jpeg

پدرخوانده (به انگلیسی: The Godfather) فیلمی داستانی-جنایی به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا و محصول سال ۱۹۷۲ کمپانی امریکایی پارامونت است که بر اساس رمانی به همین نام از ماریو پوزو که در سال ۱۹۶۹ نوشته شده، ساخته شده است.

این فیلم خیلی زود مورد توجه منتقدان و تماشاگران عام، نه تنها در ایالات متحده که در تمام نقاط جهان، قرار گرفت. چندی نگذشت که محبوبیتی بی‌نظیر کسب کرد تا آنجا که حال مقام نخست را در فهرست ۲۵۰ فیلم برتر وبگاه IMDb دارد.

به دلیل استقبال فوق‌العاده تماشاگران از این فیلم، دو سال بعد از اکران آن، قسمت دیگری از این فیلم به نام پدرخوانده: قسمت دوم و در سال ۱۹۹۰ نیز قسمت سوم این فیلم با نام پدرخوانده: قسمت سوم ساخته شد

بازیگران:
مارلون براندو (دون ویتو کورلئونه)
ال پاچینو (مایکل کورلئونه)
جیمز کان (سانی کورلئونه)
ریچارد کاستلانو (پیت کلمنزا)
رابرت دووال (تام هاگن)
استرلینگ هایدن (کاپیتان مک کلوزکی)
تالیا شایر (کانی کورلئونه)
جان کازال (فردو کورلئونه)

کارگردان: فرانسیس فورد کاپولا
تهیه‌کننده: آلبرت س. رودی
نویسنده: ماریو پوزو
موسیقی: نینو روتا و کارمینا کاپولا

توزیع‌کننده: پارامونت پیکچرز
انتشار: ۱۵ مارس، ۱۹۷۲
مدت: ۱۷۵ دقیقه
زبان: انگلیسی، ایتالیایی، لاتین
بودجه : ۶ میلیون دلار

جوایز
اُسکار
برنده اسکار بازیگر مرد نقش اصلی برای مارلون براندو
برنده اسکار بهترین فیلم
برنده اسکار فیلم‌نامه اقتباسی برای کاپولا و پوزو
نامزد اسکار بازیگر نقش مکمل مرد برای جیمز کان
نامزد اسکار بازیگر نقش مکمل مرد برای ال پاچینو
نامزد اسکار بازیگر نقش مکمل مرد برای رابرت دووال
نامزد اسکار کارگردانی برای فرانسیس فورد کاپولا
نامزد اسکار طراحی صحنه برای آنا هیل جانستون
نامزد اسکار تدوین برای ویلیام رینولدز و پیتر زینر
نامزد اسکار موسیقی متن برای نینو روتا
نامزد اسکار صدابرداری برای چارلز گرنزبچ، ریچارد پورتمن و کریستوفر نیومن

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Armageddon

1068305736armageddon.jpg

تاريخ انتشار : 1 ژولای 1998
استوديو : Touchstone Pictures
کارگردان : Michael Bay
نويسندگان : Jonathan Hensleigh, Jeffrey Abrams
بازيگران :
Bruce Willis- Billy Bob Thornton- Ben Affleck - Will Patton- Stev Buscemi
جلوه های ویژه : Eric d shain
کارگردان تلویزیونی : Mitch Amundsen
آهنگساز : Will Kapland
تنظیم کننده : Juno j Ellis
نوع فيلم : اکشن ، علمی تخيلی ، هيجانی
مدت : 144 دقيقه
خلاصه فيلم :
پس از اينکه شهر نيويورک توسط صدها سنگ آسمانی تخريب می شود ، سازمان ناسا کشف می کند که يک سنگ آسمانی بسيار عظيم به بزرگی شهر تگزاس مشابه سنگی که 65 ميليون سال قبل باعث نابودی دايناسورها در زمين شده بود در مسير برخورد به زمين قرار گرفته است که در صورت برخورد به زمين حيات روی آن از بين خواهد رفت . بنظر می رسد که تنها راه برای از بين بردن سنگ اينست که در سطح آنرا حفره ای ايجاد کرده و در آن حفره يک بمب اتمی را منفجر کنند تا سنگ به دو نيم شده و از مسير کره زمين منحرف شود . بنابراين سازمان ناسا از Harry Stamper که متخصص در حفاری های پر عمق است می خواهد که فضانوردانش را آموزش دهد و به آنها کمک کند تا اين عمليات را انجام دهند . اما Harry معتقد است که در اين فرصت کم نمی تواند فضانوردان را آموزش دهد و بنابراين گروهی از افراد زبده تيم خودش را انتخاب می کند تا آموزش فضانوردی ببينند و اين ماموريت را انجام دهند .
دریافت پیش نمایش :
http://images.hollywood.com/images/quicktime/armageddon.mov

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
این دفعه به معرفی فیلم پر هیجان BLADE 1 می پردازم .

blade13.jpg

بازيگران :
Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson, N'Bushe Wright, Logue Donal

تاريخ انتشار : 21 آگوست 1998

استوديو : New Line Cinema

کارگردان : Stephen Norrington

نويسنده : David S. Goyer

نوع فيلم : اکشن ، ترسناک

رده سني : R

مدت : 120 دقيقه

خلاصه فيلم :
چون مادر Blade در زمان بارداري توسط يک خون آشام يا Vampire زخمي شده ، Blade که يک نيمه انسان – نيمه خون آشام است ، داراي تمام خصوصيات خوب خون آشامان بهمراه بهترين مهارتهاي انساني مي باشد . Blade يک شکارچي خون آشام شده است تا انتقام مادرش را بگيرد . خون آشامان که تصميم دارند بزودي به تمام سازمانهاي مهم انسانها نفوذ کنند ، به Blade نياز دارند زيرا Blade داراي خون ويژه اي است که با آن مي توانند خداي خون يعني La Magra را احضار کنند و در اينصورت مي توانند بر انسانها حکمراني نمايند .
دریافت پیش نمایش فیلم از آدرس زیر :
http://ultra.cto.us.edu.pl/pub/Multimedia/Movies/Cinema/blade.mov

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

Sixth day روز ششم

movie-the-sixth-day.jpg

بازيگران :
ARNOLD SCHWARZENEGGER – SARA WYNTER – MICHAEL RAPAPORT – ROBERT DUVALL – TONY GOLDWYN

تاريخ انتشار : 17 نوامبر 2000

استوديو : Columbia Pictures

کارگردان : Roger Spottiswoode

نويسندگان : Cormac Wibberley, Marianne Wibberley

سايت رسمی : WWW.SPE.SONY.COM/MOVEIS/THE6THDAY

نوع فيلم : اکشن ، علمی تخيلی ، هيجانی

مدت : 123 دقيقه

خلاصه فيلم :
در آينده نزديک انسان قادر خواهد بود که از حيوانات خانگی يک کپی ايجاد کند ( با روش کلونی يا توليد مثل غير جنسی ) . اما ايجاد انسانهای کلونی غير قانونی است تا اينکه فردی به نام آدام گيبسون ( با بازی آرنولد شوارتزينگر ) که خلبان هلی کوپتر می باشد . در روز تولدش وقتی که او از سر کار به خانه باز می گردد می بيند که يک کلونی از خودش جايگزين او شده است . اکنون آدام نه تنها بايستی از دست آدمکشانی که می خواهند او را از بين ببرند تا رازشان فاش نشود فرار کند بلکه بايستی بفهد چه کسی يا چه چيزی پشت اتفاقات ناگواری است که برای او پيش آمده است .

دريافت پیش نمایش :
www.thesixthday.com/trailers/trailer2_480.mov

پیروز باشید .
:happy:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
himmel_ueber_berlin_der_pl1.jpg

نام فيلم : Wings of Desire ( محصول مشترک آلمان غربی و فرانسه ) سال ۱۹۸۷
نام آلمانی : Himmel über Berlin, Der ( پرواز بر فراز برلين )

بازيگران : Bruno Ganz, Solveig Dommartin, Otto Sander

کارگردان : Wim Wenders
نويسندگان : Peter Handke , Wim Wenders

نوع فيلم : Drama , Romance , Fantasy

مدت فيلم : 127 دقيقه
برنده بهترين کارگردانی در جشنواره کن سال 1987

داستان فيلم : يک فرشته از سرکشی به فعاليتهای انسانها خسته شده و زمانيکه عاشق يک انسان فناپذير می شود ، آرزو می کند که انسان بشود . :blink:

:happy:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
فروم خیلی خوبی راه اندازی کردید، به شما تبریک عرض می کنم
همینطور ممنون از اطلاعات خوبی هم که ارائه کردید
موفق باشید..

full_collection

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با فیلم های خوبی شروع کردین . منم چندتا فیلم آماده کردم . که به زودی میزارم.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
Taghatoe.jpg

بازنویسی فیلمنامه و کارگردان: ابوالحسن داودی

تهیه کننده: ناصر شفق

بازیگران: فاطمه معتمدآریا، بهرام رادان، بیژن امکانیان، باران کوثری، سروش صحت، علیرضا حسینی، السا فیروزآذر، خاطره اسدی، محسن قاضی مرادی، آفرین عبیسی، افسانه چهره آزاد، بهاره رهنما، بهانه رهنما و محمود کلاری

فیلمنامه: فرید مصطفوی

مدیر فیلمبرداری: بهرام بدخشانی

تدوین: بهرام دهقانی

موسیقی: محمدرضا علیقلی

طراح صحنه و لباس: امیر اثباتی

طراح چهره پردازی: رضا رادمنش

صدابردار: محمد مختاری

عکاس: مقداد شمس الواعظین

تاریخ شروع فیلمبرداری: 18 اردیبهشت 1384

خلاصه داستان: مهسا که گزارشگر تلویزیون است در راه بازگشت به خانه دچار حادثه می گردد. هر کدام از کسانی که در این حادثه درگیر بودند زندگی خاص خود را دارند.

یادداشت: « تقاطع » پس از فیلم « سفر عشق » (1367)، « سفر جادویی » (1369)، « جیب برها » (1370)، « من زمین را دوست دارم » (1372)، « بوی خوش زندگی » (1373)، « مرد بارانی » (1378)، « نان و عشق و موتور هزار » (1380) هشتمین ساخته ابوالحسن داودی است.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
11_14_001_Po.jpg

بازیگران:Henry Thomas.Blake Heron.Barbara Hershey.Clark Gregg.Hilary Swank.Shawn Hatosy
کارگردان:Greg Marcks
نویسنده:Greg Marcks
نوع:کمدی درام
تهیه کننده :Beau Flynn
موزیک :Clint Mansell
کشور:USA / Canada
صدا:Dolby Digital

خلاصه:اتومبيلی در اتوبان در حركت است كه در ساعت ۱۱:۱۴ با يك نفر تصادف می كند. راننده وحشت زده سعی در مخفی كردن ماجرا دارد كه ابتدا يك رهگذر و كمی بعدتر پليس از راه می رسد ... فرار راننده و برخوردش با مادری نگران ... به ساعتی پيش از اين تصادف برمی گرديم و ... پس از ماجرايی باز هم به كمی قبل از ۱۱:۱۴ و ماجرايی و ... بازهم .

roky

Registered User
لایک‌ها
10
11DokhtareKord.jpg

فيلمنامه نويس : اسماعيل كوشان

فيلمبردار : اسماعيل كوشان

تدوينگر : اسماعيل كوشان

تهيه كننده : اسماعيل كوشان

موسيقی : حسينعلی ملاح ، اسماعيل مهرتاش

محصول استوديو پارس فيلم ﴿ناطق﴾

صدابردار : محسن بديع ، جوادی پور

عكاس : مهدی انوش فر

مدت زمان نمايش : ۹۰ دقيقه ، سياه و سفيد

بازيگران : زينت مودب ، منوچهر طايفی ، مهراقدس خواجه نوری ، ژاله علو ، علی كيايی ﴿گرگين﴾ ، ناصر صانعی

خلاصه داستان :

در يكی از نواحی كردنشين دو طايفه با يكديگر درگيری دارند كه پس از چندی يكی شكست می خورد ، امير و بزرگان قوم شكست خورده متواری كوه ها می شوند تا خود را برای مبارزه با طايفه مهاجم آماده كنند. اما طايفه دشمن پيشدستی می كند و به چادر بزرگان طايفه شبيخون می زند. امير طايفه بر اثر خيانت مباشر خود كشته می شود و دخترش كه جوانی به نام برزو عاشق اوست برای حَرَم ِ امير پيروز به اسارت برده می شود. برزو در راس سپاهی جنگاور طايفه دشمن را تار و مار می كند و پس از كشتن مباشر خيانتكار دختر امير را نجات می دهد.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
Cafe_Setare-Poster.jpg

كارگردان: سامان مقدم

تهيه كننده: مصطفي شايسته - هدايت فيلم

بازیگران: افسانه بايگان، پژمان بازغي، هانيه توسلي، رويا تيموريان، حامد بهداد، شاهرخ فروتنيان، ايرج نوذري، مهدي صباغي، كيانوش گرامي، كوروش ستوده

با حضور: نيكو خردمند، نگار فروزنده، مسعود رايگان

فيلمنامه: پيمان معادي

مدير فيلمبرداري: بهرام بدخشاني

تدوين: محمدرضا موييني

موسيقي: امير توسلي

طراح صحنه و لباس: آيدين ظريف

طراح چهره پردازي: مهري شيرازي

صدابردار: ايرج شهزادي، امين ميرشكاري

عكاس: علي نيك رفتار

تاريخ شروع فيلمبرداري: 22 آذر 1383 - شميران

خلاصه داستان: زندگي سه زن در يكي از محله هاي قديمي تهران. فريبا با شوهرش « كافه ستاره » را اداره مي كنند. ملوك زن ميان سالي در پي عشق است و سالومه دختر زيباي محله روياي سفر در سر دارد.

يادداشت: « كافه ستاره » كه پيش از اين « نفستو حبس كن » نام داشت، پس از فيلمهاي « سياوش » (1377)، « پارتي » (1379) و « مكس » (1382) چهارمين فيلم بلند سامان مقدم است.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
TicketsPo.jpg

بازیگران:Valeria Bruni Tedeschi.Edmond Budina.Blerta Cahani.Martin Compston.Eugenia Costantini
کارگردانان :ارمانو اولمى - عباس كيارستمی - كن لوچ

نویسندگان:ارمانو اولمى - عباس كيارستمی - كن لوچ

نوع: Comedy / Drama
تهیه کنندگان:Carlo Cresto-Dina
Babak Karimi
Rebecca O'Brien
Domenico Procacci

موزیک:George Fenton

کشور:Italy / UK / Iran
خلاصه:در اولی اولمی از عشق می گويد. پروفسوری مسن و تنها در يك سفر علمی رويای عشق زن جوانی را در دل می پرورد، هر نگاه و حركت زن برای او تعبير عشق است، عشقی كه هرچند فرجامی بر آن متصور نيست ولی سرانجام او را در كمك به خانواده ای آلبانی تبار كه در بيرون واگن رستوران مشكل شير برای فرزند خود را دارند بر ديگر مسافران متقدم می دارد. پرسوناژهای سه اپيزود بعنوان مسافران قطار محل وقوع سه داستان مشتركند.

بالا