mahdi206
Registered User
والا شما راس ميگي ولي دوستان هنرمند زياد هستن! همون طور كه ميبينين از همين هم يه چيزي ساختن!به نقل از daftarekhaterat :206 جان! اينم آواتاره شما داري؟! هيچكاري نميشه باهاش كرد!
والا شما راس ميگي ولي دوستان هنرمند زياد هستن! همون طور كه ميبينين از همين هم يه چيزي ساختن!به نقل از daftarekhaterat :206 جان! اينم آواتاره شما داري؟! هيچكاري نميشه باهاش كرد!
من نميدونم چرا همش روي آواتار حاجي كارهاي غير اسلامي انجام ميشه! اون قبلي هنوز يادم هست!به نقل از FireFly :حاجی جان آواتار شما هم آماده است ، ولی از اونجایی که به دور از شئونات اسلامی شده ، اگر مایل بودید در پیغام خصوصی برای شما ارسال می کنم تا در صورتی که بنده را عفو کرده و مایل به قرار دادن آن در این انجمن بودید ، خود اقدام کنید.
به نقل از mahdi206 :من نميدونم چرا همش روي آواتار حاجي كارهاي غير اسلامي انجام ميشه! اون قبلي هنوز يادم هست!
گستاخي چيه بابا! اتفاقا كلي خنديدم! خداييش روي اين مدعيان رو هم خوب كم كردي! هي به من گير ميدادن كه آواتارت كوچيكه ، اينجوريه ، اونجوريه ، نميشه!به نقل از FireFly :مهدی جان به هر حال بنده از بابت این گستاخی پیشاپیش عذر خواهی کردم ... امیدوارم دلگیر نشده باشید.
آخي بيچاره نديدي! دلم برات خيلي ميسوزه!به نقل از meli :بابا بزارید ما هم ببینیم!
با وطن نميشه شوخي كرد . اواتارت يكم حس وطن دوستي رو در من زنده ميكنه منم كه با وطنم شوخي ندارمبه نقل از amirhoman :منم شوخي.
از ان کارا نداریم هابه نقل از FireFly :حاجی جان آواتار شما هم آماده است ، ولی از اونجایی که به دور از شئونات اسلامی شده ، اگر مایل بودید در پیغام خصوصی برای شما ارسال می کنم تا در صورتی که بنده را عفو کرده و مایل به قرار دادن آن در این انجمن بودید ، خود اقدام کنید.
سلام بحرینی جانبه نقل از Bahreyni :از ان کارا نداریم ها
آواتر منم بنواز