اين خيلي جالب شده ايول .به نقل از FireFly :تقدیم به بحرینی عزیز
صبر كن نوبت تو هم ميشه! مثلا ميشه كله بيل گيتس رو از وسط عكس بيرون آورد!به نقل از balabala :عمرا با آواتار من بتونيد شوخي بكنيد....
به نقل از mahdi206 :صبر كن نوبت تو هم ميشه! مثلا ميشه كله بيل گيتس رو از وسط عكس بيرون آورد!
آواتار شما هم آماده است ، فقط اگه قول بدید عصبانی نشید ، تقدیم می کنم ! چون رو آواتارتون بلای خاصی به ذهنم نرسید مجبور شدم یکم با اسم شریفتون شوخی کنم ، البته به دل خودم ننشسته ولی باز فکر می کنم اگر ائده جدیدی پیدا کردم اجرا می کنم. اگر هم نسخه فعلی رو می خواهید ارسال می کنم .به نقل از balabala :اينم ميشه.ولي ديگه ايده دادي. بايد كار ديگش بكنه....
:wacko:به نقل از FireFly :amirhoman این هم شوخی با آواتار شما ، البته از نوع کچلش ، از اونجایی که آواتارتون کوچیکه دیگه بیشتر نمیشه روش کارکرد !
به نقل از meli :ببخشید یه سوالی برای من پیش اومده!
این چیه؟؟؟؟؟
بگذارش ببينم چه بلايي سر بلا آوردي!به نقل از FireFly :آواتار شما هم آماده است ، فقط اگه قول بدید عصبانی نشید ، تقدیم می کنم ! چون رو آواتارتون بلای خاصی به ذهنم نرسید مجبور شدم یکم با اسم شریفتون شوخی کنم ، البته به دل خودم ننشسته ولی باز فکر می کنم اگر ائده جدیدی پیدا کردم اجرا می کنم. اگر هم نسخه فعلی رو می خواهید ارسال می کنم .
بالاخره کار نشد ندارهبه نقل از balabala :اينم ميشه.ولي ديگه ايده دادي. بايد كار ديگش بكنه....
عرض كنم كه مثل اينكه يه تيم داره روي آواتار من كار ميكنه!به نقل از Bahreyni :بالاخره کار نشد نداره
هرچند من هیچی بلد نیستم
اوا! حيا كن!به نقل از Bahreyni :لب کی بیتر از تو
حالا نمیشه یه دختر خوشگل بفرستم لباشو ببوسی؟ بیتره ها؟به نقل از Bahreyni :همون لب بالا!!!!!