• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از سایت کپی کننده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
نه .
فقط به گوگل پیام داده بود میزان کپی منصفانه بوده .
من اون زمان ( 2 سال پیش ) تحقیق کردم ، میگفتن زیر 10% از متن رو کپی کنن میشه منصفانه

حالا شما میتونی از خوده گوگل هم سوال کنید که منصفانه یعنی چه ؟
کلا کپی خیلی زیاده
الان بیتوته و دلگرم و خیلی از سایت های معروف راحت کپی کاری میکنن
خب اصلا اساس اینترنت یعنی کپی شما تصور کنید از هر سندی تنها یک نسخه موجود بود خب وقتی که سرور اون سایت اصلی دچار مشکل بشه یا برا همیشه از دسترس خارج بشه قطعا اون دانش از دست خواهد رفت پس نمی تونه منطقی باشه که هر چیزی تنها یدونش در نت باشه البته که سایت کپی کننده می تونه با درج لینک به منبع باعث رشد اون هم بشه هرچند بیشتر ما وقتی می بینیم یکی کپی کرده و از سایتش داره ورودی میاد رو سایت ما جای تشکر میریم یقه یارو رو می گیریم که چرا کپی کردی :ROFLMAO: به نظرم باید فرهنگش پدید بیاد

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
خب اصلا اساس اینترنت یعنی کپی شما تصور کنید از هر سندی تنها یک نسخه موجود بود خب وقتی که سرور اون سایت اصلی دچار مشکل بشه یا برا همیشه از دسترس خارج بشه قطعا اون دانش از دست خواهد رفت پس نمی تونه منطقی باشه که هر چیزی تنها یدونش در نت باشه البته که سایت کپی کننده می تونه با درج لینک به منبع باعث رشد اون هم بشه هرچند بیشتر ما وقتی می بینیم یکی کپی کرده و از سایتش داره ورودی میاد رو سایت ما جای تشکر میریم یقه یارو رو می گیریم که چرا کپی کردی :ROFLMAO: به نظرم باید فرهنگش پدید بیاد
توجیه تون رو دوست دارم! ولی شما در سایت های انگلیسی دقیقاً همین مورد رو می بینید. یعنی از هر کار اختصاصی و باکیفیتی فقط یک نسخه موجوده! چون واقعاً دور از انصافه که بدون اجازه مطالب، عکس و ویدیوی شما رو بردارند و در سایت خودشون بذارن، دیگه چه برسه به اینکه به نام خودشون هم بزنند!

تا وقتی برای خود آدم پیش نیومده، متوجه دردناک بودنش نمیشه...

بالا