• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
درود دوست عزیز / ممنون از نظرتون.

سوتفاهم نشه اون عکسی که ارسال شده / عکس کارت 3070Ti نسخه LHR هستش که این دوستمون متوجه بشن کارت LHR تو Gpu_Z اینطور جلوش درج میشه.

که این کارت 3060 اینطور نبوده.
درود بر شما
درسته بنده توجه نکردم
واسه همین میگم نظراتم ممکنه غلط باشن
ولی خوب باز هم وقتی طبق گفته خودشون توی وویس فرمودن "کارت اوکی بودن اوکیه فقط هشریت از ۴۹ شروع میشه روی 27 استیبل میشه" پس یعنی کارت سالم بوده حالا lhr یا غیر lhr

در مورد چشمک زدن rgb کارت :
اگه منظورتون اون led های کنار کانکتورهای برق هست مشکل با وصل کردن دو کابل مجزا ( از دو ریل مستقل پاور نه کابلی که دوشاخه شده باشه ) حل میشه .

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
@ebrahim3494 عزیز در تاپیک لیون کامپیوتر توضیحات فروشنده رو دیدم؛ مثل اینکه شما کارت رو بدون داشتن تخصص و اطلاعات کافی اورکلاک و دستکاری کردید درسته؟

مشاهده پیوست 1266565

۱. اگر خریدار این وویس رو تایید میکنن باقی بحث وقت تلف کردنه کاملا شفاف گفتن کارت سالمه فقط به نظر lhr هست که اونم توی اسکرین شات gpuz بعد این وویس کاملا مشهوده
۲. فرضا گرافیک مشکل داشت و ایراد جنس مبرهن شد خریدار بلافاصله باید کارت رو مرجوع کنه ولی وقتی وقت برای حل مشکل میگیره باید عواقب کار رو هم بر عهده بگیره
۳. در مورد عجله توی تست جنس یا مشکل داره یا نداره مخصوصا قطعه الکترونیکی داغی مثل کارت گرافیک . هر مشکلی اگر داشته باشه با همون تست اول مشخص میشه ( مگه اینکه قلع مردگی داشته ریبال شده یا مشکل مشابه داشته باشه که این کارت اصلا باز نشده ). اینکه وقت بیشتر بدید ببینم اگه lhr نباشه برمیدارم اصلا نیازی به وقت تلف کردن نداره توی gpuz که خودشون ارسال کردن تب gpu مشخصا نوشته GA104 (LHR)

این نظر شخصی من هست شاید این وسط اطلاعاتی خریدار داشته باشن که خلافشو ثابت کنه لطفا جبهه گیری نکنید 🙌

جواب من نمیدین لااقل جواب این دوستمون رو بدین !!!

/m\

Registered User
لایک‌ها
144
دوستان با سابقه دقت کنن برای خراب نشدن سابقه فروم و خرید مطمان تر از یوزرهای زیر ۴۰ ۵۰ فیدبک حتما اول ارسال کالا و بعد واریز کنند
با این وضع اقتصادی و قیمت اجناس ریسک خرید قطعات دست دوم بالا رفته و دقت و اعتماد بیشتری جهت خرید نیازه
البته جسارت به این یوزر و یوزرهای تازه وارد نیست ولی اگه این اصل رعایت بشه موارد اینچنینی کمتر میشه
من سابقم زیاد نیست ولی انصافا این اعتماد نکردن بقیه یکم اذیت کننده هست من قبلا یک مادربرد فروختم به یکی از اعضای انجمن و تا گفتن مشکل کارت صدا داره پس گرفتم حتی پول کرایه رفت و برگشت رو هم متحمل شدم. بهتره یک سیستم واسطه باشه تا ما هم به مشکل نخوریم چون گاهی به مایی که امتیازمون کمه ظلم میشه و همه میترسن معامله کنن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد کارت گرافیک بنظر من با توجه به اینکه خریدار گفتن که مشکلی نداره به غیر از LHR بودن (حالا چه به درست یا غلط) دیگه کارت مال خریدار هست مگر اینکه بتونه به همون حالت تحویل فروشنده بده.
بنظر من یکبار بایوس بزنن ممکنه مشکل حل بشه
قبلا کارت داشتم که مشتری برای تعمیر آورده و بدون دستکاری کردن بایوس خود به خود همچین مشکلهایی پیدا کرده و مشکل از بایوس بوده

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
خریدار فکر کرده مدارک از بین رفته 😅 ولی احتمالا gbwhatsapp نجاتتون داده 👍🏻😂😂

والا ما با سند و مدرک بحث رو پیش میبریم . نه به بازخورده و نه به سوابق طولانی !

اگه واقعا" حق با این دوستمونه . خب بیاد اثبات کنه ! جز اینه ؟!

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
تا ا
والا ما با سند و مدرک بحث رو پیش میبریم . نه به بازخورده و نه به سوابق طولانی !

اگه واقعا" حق با این دوستمونه . خب بیاد اثبات کنه ! جز اینه ؟!
تا اینجاش با این مدارکی که شما رو کردی، حق با شماست. مگه اینکه باز خریدار بیاد مدارک جدید رو کنه 🙂 شبیه داستان جنایی شده 😂

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سلام مجدد دوستان. شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ولی اگه لطف کنید کمک کنید یا بگید چکار کنم. در فروم لیون، یه گرافیک ۱۰۶۰ بود که من ازون بنده خدا خریدم. واسه اینکه واسطه ای نباشه گفتم بره تحویل دوستم بده در تبریز. رفته تحویل داده و دوستم پست کرده امروز رسیده دستم. الان کارت هیچکدوم از نوارهای led روشن نمیشه و حتی اون متن republic of gamers هم همینطور. ایشون گفتن که کارت بسیار سالم و سلامت و در حد آک هست. الان فن ها و هتسینک پر از خاک هستش و چندجا زدگی داره روی کارت. بنظر میرسه که روی ریگ بسته شده بوده. الان باید چکار کنم؟ راهنمایی کنید لطفا. باتشکر

masooyan

Registered User
لایک‌ها
162
سلام مجدد دوستان. شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ولی اگه لطف کنید کمک کنید یا بگید چکار کنم. در فروم لیون، یه گرافیک ۱۰۶۰ بود که من ازون بنده خدا خریدم. واسه اینکه واسطه ای نباشه گفتم بره تحویل دوستم بده در تبریز. رفته تحویل داده و دوستم پست کرده امروز رسیده دستم. الان کارت هیچکدوم از نوارهای led روشن نمیشه و حتی اون متن republic of gamers هم همینطور. ایشون گفتن که کارت بسیار سالم و سلامت و در حد آک هست. الان فن ها و هتسینک پر از خاک هستش و چندجا زدگی داره روی کارت. بنظر میرسه که روی ریگ بسته شده بوده. الان باید چکار کنم؟ راهنمایی کنید لطفا. باتشکر
خب چرا موقع خرید ارتباط تصویری نگرفتین و این موارد چک کنید؟

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
خب چرا موقع خرید ارتباط تصویری نگرفتین و این موارد چک کنید؟
ایشون چندتا عکس از کارت فرستاد و یه عکس هم از تست فورمارک فرستاد. گفت کارت بسیار تمیز و در حد آک هست. گفتم سالمه؟ اون نوارهای آرجی بی چطور؟ گفت همه سالمه میگم در حد آکه ! بعد الانم کارت رو از روی سیستم باز کردم ولی اون عکسی که فرستادم تست همین کارته !( ایشون گفت ). الان متاسفانه مشکل داره کارت. صبح رسیده دستم. کد رهگیری تیپاکس هم هست که مشخصه کی رسیده دستم. اصلا اعتماد دیگه واقعا از بین رفته 😔

masooyan

Registered User
لایک‌ها
162
ایشون چندتا عکس از کارت فرستاد و یه عکس هم از تست فورمارک فرستاد. گفت کارت بسیار تمیز و در حد آک هست. گفتم سالمه؟ اون نوارهای آرجی بی چطور؟ گفت همه سالمه میگم در حد آکه ! بعد الانم کارت رو از روی سیستم باز کردم ولی اون عکسی که فرستادم تست همین کارته !( ایشون گفت ). الان متاسفانه مشکل داره کارت. صبح رسیده دستم. کد رهگیری تیپاکس هم هست که مشخصه کی رسیده دستم. اصلا اعتماد دیگه واقعا از بین رفته 😔
الان دقیق توضیح ندادین فروشنده کارت مال خودش بوده یا کارت فرد دیگه ای رو آگهی کرده؟

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
الان دقیق توضیح ندادین فروشنده کارت مال خودش بوده یا کارت فرد دیگه ای رو آگهی کرده؟
به گفته خودش، کارت مال دوستش بوده و دوستش رفته کارت رو تحویل داده. من به اعتبار این آقا که داخل فروم هست، کارت رو خریداری کردم. من نمیدونم امتیازات به چه صورت هست ولی بنظر کاربر فعال و درستی هست. الان نمیدونم چکار کنم. اصلا اعتماد اشتباه بود

masooyan

Registered User
لایک‌ها
162
به گفته خودش، کارت مال دوستش بوده و دوستش رفته کارت رو تحویل داده. من به اعتبار این آقا که داخل فروم هست، کارت رو خریداری کردم. من نمیدونم امتیازات به چه صورت هست ولی بنظر کاربر فعال و درستی هست. الان نمیدونم چکار کنم. اصلا اعتماد اشتباه بود
فروشنده هم تگ بفرمائید یا یه تاپیک جداگانه بزنید تا بیشتر با ایشون آشنا بشیم.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650

درود دوست عزیز

جسارتا" اگه لطف کنین یه تاپیک جداگونه بزنین ممنون میشم.

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
فروشنده هم تگ بفرمائید یا یه تاپیک جداگانه بزنید تا بیشتر با ایشون آشنا بشیم.
والا داخل فروم همسایه هست. همون اول هم گفتم. نمیدونم اینجا هم هستن یانه. گفتم اونطرف تاپیک نزدم شاید زشت باشه. امکان داره این بنده خدا خودش هم بی اطلاع بوده باشه. ببینم رسیدگی میکنه یانه.

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
درود مجدد🌹
چندتا بسته داشتم مال دوستان باید ارسال میکردم نشد آنلاین بشم و تاپیک رو چک کنم

ایشون کارت دوستشون رو که کارش بستن ریگ های ماینینگ بوده برا من فرستاده همون لحظه رسید بهش گفتم این کارت ایراد داره دستکاری شده بهش گفتم یه 24ساعت به من وقت بده ولطف کردن وقت دادن من همکارم رو گفتم اومد تست گرفتیم گفت این کارت دستکاری شده پس بفرست بهشون گفتم آدرس بدید پس بفرستم

روش معامله ایشون خیلی جالبه گفتن اگه پس بفرستی دست من برسه و کارت سالم باشه من خسارت میگیرم ایشون 2بار هر بار یک ساعت طی تماس تلفنی با من صحبت کردن خوب قطعا نمیشه حرف های ایشون رو اثبات کرد

گفت برادر من بیا یه بار به حرف من گوش بده از روشی که بهت میگم تست بگیر منم همین کار رو کردم درایور رو نصب کردم سیستم رو ریستارت کردم سیستم بالا اومد کارت تصویر نداد..

ایشون تو معاملاتشون خریدار رو تو منگنه قرار میدم که نه راه پس داشته باشه نه راه پیش...

خیلی جالبه تولیون هم که این تاپیک رو زدم ظاهراً این بلا رو قبلا سر دو تا دیگه از دوستان هم آوردن..

هر بار به یه بهانه دارن از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنن
واقعا نمی‌دونم چی بگم در مورد رفتار ایشون😔😔

فایل های ضمیمه

• Screenshot_۲۰۲۱-۱۰-۳۰-۱۱-۳۹-۳۳-۷۲۰_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_۲۰۲۱-۱۰-۳۰-۱۱-۳۹-۳۳-۷۲۰_com.whatsapp.jpg
    633.8 KB · نمایش ها: 54

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
گویا ایشون کلا هز چیزی که به نفع خودش هست رو جواب میده و بهش میپردازه !

سوال دوستان همچنان بی جواب مونده ...

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
دو مورد اساسی اینجا وجود داره:
1. خریدار در ابتدا اعلام نارضایتی کرده و فروشنده پاسخ داده که کارت مرجوع بشه و هزینه ها برگشت داده میشه. چرا خریدار کارت رو مرجوع نکرده؟
2. قطعه ای که به دست خریدار میرسه باید بدون نیاز به هیچگونه دستکاری کاملا سالم باشه. خریدار نباید شروع به دستکاری قطعه کنه تا مثلا به شرایط مطلوب برسه. چرا خریدار اقدام به دستکاری مقادیر بایوس کرده؟ خریدار حق دستکاری بایوس رو در بازه زمانی مهلت تست نداره!

اینکه کارت از کی خریداری شده (شخصی که ریگ می بسته یا هر فعالیت دیگه ای داشته)، اینکه کارت ماین شده یا نشده، اینکه چقدر تست سلامت قبل از خرید ارائه شده و سایر موارد نمیتونه به هیچ عنوان این دو مورد رو توجیه کنه.
حتی اگه کارت از ابتدا ایراد داشته، در حال حاضر خریدار مقصر اصلی هستش که 1. کارت رو ابتدا به ساکن مرجوع نکرده و 2. در بازه زمانی مهلت تست اقدام به دستکاری بایوس کرده.

داخل پرانتز: تمام صحبت من صرفا درباره روش انجام معامله است و هیچ ربطی به دانش، اعتبار و شخصیت طرفین محترم معامله نداره.

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    63.2 KB · نمایش ها: 36
  • 2.jpg
    2.jpg
    67.5 KB · نمایش ها: 36

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
فقط یک نکته باقی میمونه اونم اینکه خریدار محترم "کار فروشنده و دوستشون که ریگ بستنه " رو داره بولد میکنه
برادر من شما خودت اولین کاری که کردی تست هشریت بوده که هشریت هم گرفتی چه کم چه زیاد
کارت هشریت کم میداد به کارتون نمیومد مرجوع میکردید به همین سادگی که اگر این کار رو میکردید الان این وضعیت پیش نمیومد
پافشاری خود شما برای حل مشکل (که اونم مشکلی حساب نمیشه اگه کارت LHR باشه ) این معامله رو به اینجا رسونده

در مورد ایراد کنونی کارت هم اگه واقعا بایوس دستکاری شده حتی اگه کارت تصویر نده هم میشه بوسیله دیسیبل کردن کارت گرافیک در بایوس سیستم و خروجی تصویر مادربورد بایوس زد کارتو
من برای کارت rx 460 قبلا این کار رو کردم جواب میده راهنماش هم توی اینترنت هست
در هر صورت امیدوارم کارت به حال اولش برگرده و کسی متضرر نشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا