• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
درود خدمت دوستان

منم یه سری نکات کنکوری میگم اگر خواستین یادداشت کنید .

اول اینکه کارت ماین شده نخر چون نمیدونی طرف تو چه شرایطی ماین کرده . برای ماین کارت نو بخر اونم نه کارتی بهت بگن نو از دوبی اومده چون از دوبی نیومده بلکه از حمام التراسونیک اومده .

بعد اینکه تو این تاپیک به وضوح گفته شده کارت LHR نیست و باید با تکنیک درایور 407.5 و اسلات 8X هشریت بره رو 49 که نمیدونم یوزر اینووکر که خودش خریدار این کارت بوده آیا اینو نمیدوسته ؟ یکم عجیبه کامل نخونده باشه اون تاپیکو .

یه نکته عجیب دیگه اینکه یوزر زئوس(خدای گرافیک نو در یونان باستان) گرافیکو آورده . دوست اینووکرم که فقط ریگ بلده ببنده یه تست ساده بلد نیست . خود اینووکرم که فقط بازی بلده و از این چیزا سر در نمیاره . یعنی واقعا پاور آبراهام لینکلن زده گرافیکو خراب کرده ؟ به گرافیکای دیگم بزنی این پاورو اونام میسوزن ؟ یا افتر برنر زده گرافیکو خراب کرده ؟ من با افتر برنر کارکردم اینجوری نیست بشه ولتاژ و کلاک مموری یا هسته رو هرچقدر میخوای بالا ببری . هرموقع هم گرافیک از حالت استیبل خارج بشه ریست میشه نمیسوزه اتفاقی که هزار بار برای خودم افتاده .

مورد بعدی که تو پست 81 بدرستی اشاره شده مربوط میشه به اینکه یه عده میگن استارتر چرا انقدر تست گرفتی استارتر حق نداری چندبار تست بگیری استارتر چرا تو همون روز اول برگشت ندادی . عزیزان دلسوز خود فروشنده تو این عکس و تو این وویس داره میگه بیشتر تست کن گرافیکو و بیشتر بهت مهلت تست میدم و تو مرحله آخر میگه بیا اصلا با هم تست کنیم که دیگه کارت بعدش تصویر نمیده و از اون طرف هم گویا به خریدار گفته اگر کارتو بفرستی تست کنم سالم باشه ازت خسارت میگیرم اونم نه هزینه پست رفتو برگشت یه چیزی شبیه اینکه مثلا من فلان قدر مشتری داشتم الان معلوم نیست باز بخره تو باید جریمشو بدی یا اینکه اون موقع قیمتش فلان بود الان فلان شده .

یه چیز دیگه اینکه فروشنده و بعضی از یوزرای دیگه میگن تست فورمارک خطرناکه و ادم عاقل تست فورمارک نمیگیره . نزدیک هزارتا شایدم بیشتر تاپیک هست برا فروش گرافیک داخل فروم که توش تست فورمارک میزارن برا تایید سلامت پس چرا تو یکی از این تستا گرافیک نسوخته ؟ یعنی این همه یوزر بالا 200 امتیاز که درخواست فورمارک میکنن نمفهمن فورمارک گرافیک میسوزونه ؟ چیزای جدیدی داخل این تاپیک یاد میگیرم . یه چیز دیگه که یاد گرفتم اینه که تو این لینک گفته گرافیک پاور 450 کافیه براش ولی یه عده میگن پاور 700 وات میخواد که تولید 2021 به بعد باشه .

نکات عجیب ریز هم داره که خیلی بهش نمیپردازم مثل اینکه فروشنده میگه فقط بازی بلده ولی بعدا میگه فورمارک کارتو خراب میکنه اگر 5 دقیقه باشه . کارتی که بخواد با 5 دقیقه فورمارک خراب بشه کارت خرابه نه سالم اتفاقا کارت ماین شده باید 5 دقیقه رو پاس کنه که بشه ماینش کرد . یا داخل وویس میگه بیا با هم تست کنیم بگم چیکار کنی شما که فقط بازی بلد بودی . یا اینکه برای دوستش گرافیک میخره تا اون ماین کنه و باز براش میفروشه و خودش هیچکارست و فقط خسارت میگیره اگر سالم بود . ایا دوستت گفت خسارت بگیر اگر سالم بود یا خودت خسارت میخواستی ؟

نکات حاشیه ای تاپیک :

حالا اگر مذاکراتتون به نتیجه نرسید کارتو قبل اینکه بدین تعمیر کار باز کنه با زئوس صحبت کنید تو تاپیکش گفته گارانتی بین الملل داره اگه میتونه ببره بده یه نو بگیره حق الزحمشم بهش بدین . البته اینطور که دوستان میگن کارت بایوس زده شده که معلوم نیست کار زئوسه که فقط آورده یا دوست اینووکر که فقط بلده ریگ ببنده یا خود اینووکر که فقط بلده بازی کنه یا آبراهام که فقط بلده کارت سالمو خراب کنه .

از پست 63 تا 67 یه موج عجیبی شکل میگیره که سه تا یوزر یهو علیه آبراهام موضع سخت میگیرن مخصوصا یوزر امیر سردار سپهبد سرتیپ و Ali2e6 که تو 20 روز هشتا امتیاز گرفته . این موضوع بیشتر به درد مدیریت میخوره .

نکته فان و هنری هم داشت این معامله که مربوط به عکس آواتار این دو عزیز تو فرومای مختلفه . یکی تو لیون عکس چه گوارا داره اون یکی تو پرشین . پس بیاید به این جمله از اون مرحوم که میفرماید گرافیک ماین شده نخرید عمل کنید در ادامه زندگیتون .
یا ابلافضل ! دوست عزیز من کی بر علیه جناب ابراهیم ( استارتر ) جبهه گرفتم؟ میشه همون کامنت رو بذارید اینجا؟ من هیچکدوم از طرفین رو نمیشناسم. فقط یه جا گفتم با مدارکی که آقای اینولکر رو کرد، احتمالا حق با ایشون باشه مگه اینکه آقا ابراهیم ( استارتر ) مدرک جدیدی رو کنن.
این میشه جبهه گرفتن؟ حرفم خیلی عادی بود و یه نظر بود. همین
با تشکر

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
@ebrahim3494
دوست عزیز شما این تاپیک رو زدید و الان هم رفتید پی کار خودتون و حتی جواب سوالای دوستان رو هم نمیدید

بنده الان چند تا سوال از شما میپرسم که لطفا با دقت و جزئیات کامل جواب بدید تا از ابهامات این معامله کم بشه

1- اول از همه پاسخ این دوستمون رو بدید

2- شما طبق این ویس تایید کردید که کارت اوکیه
و بعد از اولین باری هم که به فروشنده گفتید کارت خرابه ایشون گفتن کارت رو مرجوع کنید
طبق این پست فروشنده گفته که کارت رو پس بفرستید ولی ظاهرا شما گفتید عجله نکن بذار من تست هامو انجام بدم!
یعنی در مرحله اول فروشنده اصن از شما درخواست خسارت نکرده
آیا اینا رو همه رو تایید میکنید؟

3- مشکل شما بالاخره خرابی (تصویر ندادن) کارت هست یا LHR بودنش؟
چون طبق اسکرین شاتی که شما فرستادید کارت سالم بوده و تصویر هم داده
مورد دیگه اینکه بعد از اسکرینی که با نسخه قدیمیه GPUZ فرستادید، قرار بوده یه اسکرین هم با جدیدترین نسخه این برنامه بفرستید، آیا این کارو کردید؟

4- چرا وقتی فهمیدید فروشنده خودش کارت رو نمیفرسته همونجا معامله رو بهم نزدید؟
چرا وقتی همون دقایق اول متوجه شدید کارت کثیفه و خرابه، کارت رو برگشت نزدید؟

5- ظاهرا طبق این پست فروشنده به شما از نحوه ارسال اطلاع داده بودن و شما خودتون ارسال قطعه توسط شخص ثالث رو قبول کردید
آیا این مورد رو هم تایید میکنید؟

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
@ebrahim3494
دوست عزیز شما این تاپیک رو زدید و الان هم رفتید پی کار خودتون و حتی جواب سوالای دوستان رو هم نمیدید

بنده الان چند تا سوال از شما میپرسم که لطفا با دقت و جزئیات کامل جواب بدید تا از ابهامات این معامله کم بشه

و بعد از اولین باری هم که به فروشنده گفتید کارت خرابه ایشون گفتن کارت رو مرجوع کنید
طبق این پست فروشنده گفته که کارت رو پس بفرستید ولی ظاهرا شما گفتید عجله نکن بذار من تست هامو انجام بدم!

مورد دیگه اینکه بعد از اسکرینی که با نسخه قدیمیه GPUZ فرستادید، قرار بوده یه اسکرین هم با جدیدترین نسخه این برنامه بفرستید، آیا این کارو کردید؟

درود بر شما دوست عزیز

با احترام این مورد رو هم اضافه کنم که من قبل از معامله صورت بگیره تمام این صحبت هارو تلفنی و کاملا شفاف گفته بودم که کارت کجاست ! و کی و از کجا خریداری شده ... واینکه اگه بخوان واسشون از طریق پست بفرستم . اداره پست شیراز چنین اجناسی رو ارسال نمیکنن و اول باید برسه بدست من / و من خودم واسش ارسال کنم ! به زبان ساده ریش و قیچی دادم دست خودشون و خودشون هر تصمیمی هر تستی هر چیزی رو که میخوان بگن ! لطفا" این مورد رو هم حتما" حتما" ازشون بخواهین پاسخ بدن و یا تکذیب کنن !

لطفا" هیچ کاربری تا پاسخ ندادن به این سوالات / پستی ارسال نکنه !!! که اینقد عجولانه بی سند و مدرک کسی رو قضاوت نکنین !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
درود دوست عزیز

گویا شما هم مثل دوستانی که عجولانه قضاوت میکنن / قشنگ تاپیک رو مطالعه نکردین و سریعا" رفتین سر اصل مطلب ... ( ماله کشی )

پیشنهاد میدم مجدد تاپیک رو بررسی کنین به جئاب خیلی از حرف های عجولانه ای که میزنین میرسین ! الخصوص مشکل LED

ایشون یه وویسی فرستادن که سلامت کارت رو قشنگ دارن تایید میکنه ! دیگه واضع تر از این ؟! و بعد از اون میان دستکاری نرم افزاری انجام میدن اون با پاوری که مال 7.8 سال پیشه و 3 تا کارت گرافیک بهش وصله ! کدوم آدم عاقلی اینکارو میکنه اخه ؟! اونم کسی که ادعای حرفه ای بودن داره ! میشه بفرمایید ؟!

و اما در صخصوص فورمارک . مدیریت محترم قبل لطف کردین در این خصوص توضیح دادن و بنظرم نیازی نباشه مجدد تاکید شه.

فقط میشه لطف کنین چه از همین فروم چه فروم ماشبه یه تاپیک بیارین که طرف کارتش رو بیشتر از 5 دقیقه گذاشته زیر این تست و اگهیش کرده که ما هم یاد بگیریم !

دوست عزیز در صورتی این موارد مشکل ساز نیست که با قطعات استاندارد تست بشن ! حال هی شما بیا و بی سند و مدرک ماله بکش و موضوع رو به نفع صاحب تاپیک به اسم حرفه ای تمومش کن ...

جهت اطلاع این اجناسی که دست دوست من هستن تاما" خودم ام خریداری کردم و زیر نظر خودم دارن کار میکنن ! و 24 ساعته در حال مانیتور ... فکر نمیکنم اینم بهونه خوبی واسه وصله زدن الکی ما باشه و بازم حکم ماله کشی داره !

25 دقیقه زیر تست . عزیز این بحث 2 دقیقه فیوچرمارک رو ول کن به نتیجه نمیرسه چون میدونیم جفنگه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,508
یکی از مدیرا چند تا از پست های اخیر رو پاک‌کرده..
حالا پست من که چیزی توش نبود..
ولی دو سه پست دیگه خوب و با ارزش بودن..
استارتر دیگران رو دعوت به نظر دادن‌میکنه..
دیگران میان‌نظر میدن‌ و مدیر مذکور میاد پست های بعضی ها رو پاک میکنه..
آقا طرف وقت گذاشته کلی پست خونده کلی متن نوشته و نظرش رو داده..این کم لطفی ها درست نیست.. بی احترامی به کاربرای مشارکت کننده ست..
حداقل یکیش رو مطمئنم نه حاشیه داشت نه اسپم‌بود...

درست نیست...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

25 دقیقه زیر تست . عزیز این بحث 2 دقیقه فیوچرمارک رو ول کن به نتیجه نمیرسه چون میدونیم جفنگه.
Benchmarking tools abound, but FurMark was designed specifically to give your GPU a stress-inducing workout and punishes graphics cards much harder than the average game. This bad boy uses real-time renderings of furry objects undulating in front of groovy backgrounds to push your graphics card to its limits, complete with antialiasing and resolution options. Stick to the standard burn-in test, but keep an eye on HWMonitor and/or SpeedFan—FurMark gets your GPU very hot, very quickly. You won’t need to run FurMark for long. If your graphics card is going to crash or start tossing out funky visual artifacts, it will do so within 15 to 30 minutes.

The stress test will slowly increase the power usage of your GPU, and you’ll see your GPU temperature ticking up. As a general rule, if you can run a FurMark stress test without any problems for 30 minutes, that means your graphics card is performing as it should.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یکی از مدیرا چند تا از پست های اخیر رو پاک‌کرده..
حالا پست من که چیزی توش نبود..
ولی دو سه پست دیگه خوب و با ارزش بودن..
استارتر دیگران رو دعوت به نظر دادن‌میکنه..
دیگران میان‌نظر میدن‌ و مدیر مذکور میاد پست های بعضی ها رو پاک میکنه..
آقا طرف وقت گذاشته کلی پست خونده کلی متن نوشته و نظرش رو داده..این کم لطفی ها درست نیست.. بی احترامی به کاربرای مشارکت کننده ست..
حداقل یکیش رو مطمئنم نه حاشیه داشت نه اسپم‌بود...

درست نیست...
این دوستمون @mostafajan استاد به حاشیه بردن تاپیک هاست
یعنی تاپیکی نیست که ایشون توش پست داده باشه و بعدش تاپیک کلا منحرف نشده باشه
منم اصولا پست حذف نمیکنم چون به قول شما طرف وقت گذاشته و مطلب نوشته ولی دیگه وقتی قرار به اسپم باشه حذف میکنم و بعضا برخورد هم میکنم
اینم آخرین پستش توی این تاپیک که به کاربر @rezer هم گیر داده! و سر همین مجبور شدم پست آقا رضا (rezer) رو هم پاک کنم و همینطور پست تعریف شما از این کاربر رو !!!
کلا بخوام حساب کنم تو یکی دو تا پستش به کاربرای @ali2e6 و @memol1985 و @Amir Sardar و @rezer گیر الکی داده
همین پست خودمم الان آف تاپیک محسوب میشه و بعدا پاکش میکنم، اینا رو هم صرفا چون برات عجیب بود گفتم که در جریان باشی

mos_1xum.png

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375

از علی میگین از عمر هم بگین:

چندین کاربر گفتن که furmark باعث از بین رفتن کارت شون شده. نه بخاطر overheat خود کارت. بخاطر اوهیت vram.
ضمنا اگه شما کارت رو اور کنی و furmark بگیری احتمالا آسیب دیدن کارت خیلی بالاست.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
از علی میگین از عمر هم بگین:

چندین کاربر گفتن که furmark باعث از بین رفتن کارت شون شده. نه بخاطر overheat خود کارت. بخاطر اوهیت vram.
ضمنا اگه شما کارت رو اور کنی و furmark بگیری احتمالا آسیب دیدن کارت خیلی بالاست.
تست باید قبل از فروش و در حالت طبیعیه کارت انجام بشه عزیز. کجا حرف از اور کردن کارت زده شده ؟ قبل از ارسال یکی از راههای پایداری کارت همین راهه و 2 دقیقه هم نیست.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان الان مشکل این دو نفر تست فورمارک و غیره نیست
مشکل اینه که خریدار اول تایید کرده که کارت سالمه و تصویر هم گرفته ولی 24 ساعت یا 48 ساعت بعدش گفته کارت سالم نیست
که این ابهام رو فقط خود خریدار میتونه شفاف سازی کنه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
تست باید قبل از فروش و در حالت طبیعیه کارت انجام بشه عزیز. کجا حرف از اور کردن کارت زده شده ؟ قبل از ارسال یکی از راههای پایداری کارت همین راهه و 2 دقیقه هم نیست.
اگه تاپیک رو کامل خونده باشین موارد زیر مشهوده:
۱. کارت سالم رسیده دست خریدار - خریدار تایید میکنه و میگه تنها مشکل این ه که هش ریت پایین ه. - ویس ش موجوده.
۲. فروشنده میگه اوکی پس بفرست پولت رو میدم - خریدار میگه نه بزار همکارم وارده بیاد با هم تست کنیم.
۳. خریدار کارت رو برای گرفتن هش ریت بالاتر دستکاری(اور با افتربرنر) میکنه - اسکرین شاتش رو خودش گذاشته تو تاپیک!!!
۴. بعد از این موارد به دلایل نامشخصی که فقط خریدار میتونه بگه تصویر کارت میره.

لطفا بخونید بعد نظر بدید. خسته شدم انقدر موارد تکراری رو تایپ کردم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اگه تاپیک رو کامل خونده باشین موارد زیر مشهوده:
۱. کارت سالم رسیده دست خریدار - خریدار تایید میکنه و میگه تنها مشکل این ه که هش ریت پایین ه. - ویس ش موجوده.
۲. فروشنده میگه اوکی پس بفرست پولت رو میدم - خریدار میگه نه بزار همکارم وارده بیاد با هم تست کنیم.
۳. خریدار کارت رو برای گرفتن هش ریت بالاتر دستکاری(اور با افتربرنر) میکنه - اسکرین شاتش رو خودش گذاشته تو تاپیک!!!
۴. بعد از این موارد به دلایل نامشخصی که فقط خریدار میتونه بگه تصویر کارت میره.

لطفا بخونید بعد نظر بدید. خسته شدم انقدر موارد تکراری رو تایپ کردم.
دوستان الان مشکل این دو نفر تست فورمارک و غیره نیست
مشکل اینه که خریدار اول تایید کرده که کارت سالمه و تصویر هم گرفته ولی 24 ساعت یا 48 ساعت بعدش گفته کارت سالم نیست
که این ابهام رو فقط خود خریدار میتونه شفاف سازی کنه
من خوندم تاپیک رو جناب.
یک متن اولیه نوشتم هردو مقصر هستن .
دو فروشنده در معامله ایراد دار رفتار کرده . دوستانی که با فرایند مشکلات کارت گرافیک در ارتباط هستن میدونن . تاکید فروشنده بر عدم تست فیومارک طولانی مدت موید این مساله است ایشون یا اصرار دارند کالاهاشون ایرادی نداره یا دوستشون بلد نیست کارت گرافیک رو تست کنه;););););)
سه خریدار مقصره بابت تاخیر در فرایند برگشت کالا.
اما معنی مورد سه این نیست که مورد دو نفی شده !!!.
عزیزان بحث اعتبار شاید خیلی معنی خاصی درفروم نده ! اما نکته قابل توجه اینه که هر چقدر اعتبار فروش کسی بالاتر باشه سختر حاضره ریسک کنه و دروغ پردازش کنه.
حالا فرض کنید یکی از این 2 عزیز رو ما به هر دلیلی محروم از فعالیت تجاری کنیم !!؟ . کی بیشتر متضرره؟ .
نکته آخر!
فروشنده بفرمایند نتیجه تاپیک و سوابقشون در اینجا و لیون به کجا رسیده . به هر حال میتونه به فرایند سابقه فروشنده و گفتمان ایشون و فهم بهترشون کمک کنه.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من خوندم تاپیک رو جناب.
دو فروشنده در معامله ایراد دار رفتار کرده . دوستانی که با فرایند مشکلات کارت گرافیک در ارتباط هستن میدونن . تاکید فروشنده بر عدم تست فیومارک طولانی مدت موید این مساله است ایشون یا اصرار دارند کالاهاشون ایرادی نداره یا دوستشون بلد نیست کارت گرافیک رو تست کنه;););););)
عزیزان بحث اعتبار شاید خیلی معنی خاصی درفروم نده ! اما نکته قابل توجه اینه که هر چقدر اعتبار فروش کسی بالاتر باشه سختر حاضره ریسک کنه و دروغ پردازش کنه.
حالا فرض کنید یکی از این 2 عزیز رو ما به هر دلیلی محروم از فعالیت تجاری کنیم !!؟ . کی بیشتر متضرره؟ .
نکته آخر!
فروشنده بفرمایند نتیجه تاپیک و سوابقشون در اینجا و لیون به کجا رسیده . به هر حال میتونه به فرایند سابقه فروشنده و گفتمان ایشون و فهم بهترشون کمک کنه.
مواردی که گفتید درسته اما هنوزم یه نکته مبهم وجود داره
گیریم که فروشنده کارت خراب یا اصن سوخته فرستاده و تا قبل از ارسال هم راضی نشده که هیچ تستی بده و کلا معامله از بیخ مشکوک بود
چرا خریدار توی مهلت 24 ساعته گفته کارت اوکیه؟ تو این زمان خریدار میتونسته هر تستی که دلش میخواسته رو بگیره علی الخصوص فورمارک که مدنظرش بوده
و البته توی اسکرینی هم که فرستاده مشخصه که کارت تصویر داده، تنها مشکلشون این بوده که GPU-Z یه سری موارد رو نشون نداده که بعدش فروشنده میگه یه عکس با نسخه جدید برام بفرست که ببینم چیه که بازم نفرستاده، خب این یعنی چی؟
بعدم که یهو بحث LHR بودن و غیره مطرح میشه و ...
بعد اصن چرا ایشون نمیاد از خودش دفاع کنه؟ من ایشون رو تگش هم کردم، آنلاین هم بوده ولی هیچ حرفی نمیزنه

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
با سلام دوستان من چند تا نکته بگم
من خودم دقیقا عین پاور خریدار که گرین 685 نیمه ماژولار هست رو دارم با مادربرد ddr3 و cpu g620 روی این سیستم هم کارت rx570 داشتم هم rx5700xt هم rtx3080 هر ۳ بدون مشکل کار کردن
نکته بعدی اینه اگر اورکلاک نامتعارف انجام بدید رو کارت اتفاق خاصی نمیوفته فقط سیستم در جا هنگ میکنه
کارت 3060 lhr هم مگه کلا چند ماهه اومده
دوست خریدار اگر کارت مشکل داشت همون ابتدا باید برگشت میدادنه اینکه وقت بخره
فروشنده که گفت مرجوع کنه پس چرا ایشون مرجوع نکردن
برنامه gpuz هم کارت جدید میاد یه سری مشخصات رو نمیشناسنه چون تو دیتابیسش هنوز اون کارت معرفی نشده تا اپدیت جدید بیاد
به نطر من کارت رو ببرن پیش یه متخصص چک کنه ببینه مشکل از چی هست بعد دو نفری با هم حلش کنند

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
من خوندم تاپیک رو جناب.
نکته آخر!
۱. میشه بگین کجا تاکید کرده که تست فرمارک توسط خریدار انجام نشه؟
۲. اتفاقا برعکس. من فکر میکنم ایشون از امتیاز و سابقه بالاشون دارن سواستفاده میکنن! دقیقا اتفاقی که تو لیون افتاد و مدیرش کاملا یک طرفه با یه سری صحبت موهوم و بی ربط تاپیک رو بست و گفت ظرف ۴۸ ساعت آینده باید خریدار رو راضی کنی وگرنه ممنوع المامله میشید.
اصل اینکه من اینقدر درگیر شدم و واسه این تاپیک که هیچ ربطی بهم نداره وقت گذاشتم هم همین هست.
وگرنه ببینید تو این ۸ سال من کلا ۲۰۰ تا پست ارسال کردم و کلا زیاد نمینویسم.
ولی این رفتار ظالمانه واقعا برام عجیب بود!

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
@ebrahim3494

5- ظاهرا طبق این پست فروشنده به شما از نحوه ارسال اطلاع داده بودن و شما خودتون ارسال قطعه توسط شخص ثالث رو قبول کردید
آیا این مورد رو هم تایید میکنید؟
درود بر شما🌹
عرض ادب و احترام
خوب هستید

1-
من همون لحظه دریافت کالا به خریدار گفتم با این جرمی که کارت داره مطمئنا بیش از 3ماه و احتمالا یکسال استفاده شده.
تست گرفتم کارت آلارم قرمز میزد ولی کار میکرد
تست gpu z گرفتم دیدم اطلاعات کارت درست نیست
گفتن باگ نرم افزاریه
با یه gpu z یه نسخه دیگه تست دیگه تست کردم دیدم باز اطلاعات کارت رو درست نشون نمی‌ده تست تست فورمارک گرفتم دیدم FPS کارت پایینه اومدم بهشون گفتم این کارت دستکاری شده.. گفتم یه 24ساعت مهلت تست به من بده به همکارم بگم بیاد با همدیگه تست کنیم.که همکارم اومد و تست کردیم ایشون به من گفت بایوس کارت دستکاری شده من به آقای صالحی زاده گفتم من میخوام کارت رو برگشت بدم ایشون گفتن اگه برسه دست من سالم باشه خسارت میگیرم من میخواستم کارت بگیرم کارت ها گرون شده...ما واقعا اینجا این شکلی معامله میکنیم؟؟
گفتن برادر من بیا با روشی که من میگم تست کن باز دوباره به اصرار ایشون کارت رو مجدد گذاشتم ودرایور رو نصب کردم سیستم ریستارت کردم ویندوز بالا اومد تصویر نداد کارت
درخواست ایشون برای پرداخت خسارت
اصرار ایشون برای تست های بیشتر باعث شد تصویر کارت بره
اگه دست هر شخص دیگری بود همین اتفاق پیش نیومد حالا پیش ما این اتفاق افتاده.

2-
بله درسته کارت اوکی بود
تست gpu z و فورمارک گرفتم و دقت کردم
فهمیدم که یه جای کارت ایراد داره در مورد اون اخطار چشمک زن قرمز هم که بهش گفته بودم این غیر طبیعیه عرض کردم 24ساعت مهلت تست خواستم که همکارم وقت بزارم بیاد و من به اتفاق همکارم تست گرفتم و مطمئن شدم کارت مشکل داره من به فروشنده گفتم می‌خوام کارت رو برگشت بدم
ایشون ادعای خسارت کردن و گفتن اگه کارت بدست من برسه و سالم باشه من خسارت میگیرم چون میخواستم کارت بگیرم و کارت ها گرون شده...
و به اصرار ایشون مجدد تست گرفتم و دوباره آخرین ورژن درایور رو به گفته ایشون نصب کردم که تصویر کارت رفت
بالاتر هم توضیحات کامل دادم

3-
والا هیچ جا من نگفتم کارت تصویر نمی‌داده..
گفتم مشکلات کارت چیز دیگه ای بوده و همه رو تو مورد1و2عنوان کردم
در مورد LHRهم خوب شد گفتید
ایشون تو تاپیک دوتا کارت گذاشته بودن برا فروش و فرمودند کارت هاشون LHR نیست این کارتی که برا من فرستادن lhr هست و بهش گفتم اون کارت ایسوس هم تست خاش رو بفرست می‌خوام با این مقایسه کنم که بعدش حرفشون رو عوض کردن و گفتن نه اون کارت LHRهست و تاپیکیشون رو ویرایش کردم..
ایشون کارت غیر LHRبه من فروختن درصورتی که کارتشون lhr بوده
ایشون جدا از مسئله این کارت باید اختلاف قیمت حداقل 6میلیونی مقاله تفاوت کارت سوم که lhr بوده به من پرداخت شدن
جناب مدیر خوب شد این مسیله رو عنوان کردید خواهش میکنم به این مسئله هم رسیدگی کنید

4-5
من مشکلی نداشتم با اینکه کارت رو شخص دیگری بفرسته ولی صداقت در معامله مهمه..
کثیفی و جرم داشتن کارت اول تو ذوقم خورد بعدش گفتم مهم نیست بعدا تمیزش میکنم
حتی آلارم اخطار چشمک زن هم که بهشون گفتم گفت rgb اینطوری تنظیم شده
گفتم اوکی ولی من کارت مشابه دارم اصلا این شکلی نیست rgb کارت هام.
دقیقا طبق ویس اولیه خودم کارت اوکی بود ولی هر چی بیشتر تست میکردم مشکلات یکی یکی آشکار شد و خواستم کارت رو برگشت بدم ایشون منو تحت فشار قرار دادن و بحث پرداخت خسارت رو مطرح کردن و منو تحت فشار گذاشتن که تست های بیشتری بگیرم و در آخر تصویر کارت رفت که بالاتر کامل توضیح دادم..

من این روزا از لحاظ روحی حالم خیلی بهم ریخته هست کمتر میام سر میزنم به تاپیک کلا معامله هم انجام ندادم بعد از این اتفاق..

جناب مدیر گرامی کلا این گرافیک کمتر از 48ساعت دست من بوده و کلا 24ساعت طول نکشیده مجدد بدست فروشنده رسیده.
کلا تو این 48ساعت هم که دست من بوده6ساعت روشن نبوده.
بنده چندین کارت گرافیک دارم همینجا اعلام میکنم با همون سخت افزاری که هست هر کدوم از گرافیک ها رو خواستید هر تستی خواستید میگیرم و فیلم میگیرم حتی اگه یه دونه از گرافیک های من مشکل پیدا کرد من میگم حق با آقای صالحی زاده هست و پول و گرافیک نوش جونشون..

عزیز من با 4تا نصب درایور و دوتا تست که نباید یه گرافیک مشکل پیدا کنه مگر اینکه از قبل یه ایراد داشته باشه..

خطاب به دوستانی که فکر میکنن بنده دارم از سابقم سواستفاده میکنم:
همون طور که دارید به ناحق قضاوت میکنید مطمئن باشید یه جا هم به ناحق قضاوت خواهید شد..

خدا گواه هست بنده نزدیک یک دهه هست اینجا و فروم لیون دارم فعالیت میکنم هیچوقت حق کسی رو ضایع نکردم بارها و بارها پیش اومد وسیله تو پست آسیب دیده تو تیپاکس گم شده شکسته رسیده دست خریدار خودم خسارت رو پرداخت کردم.درسته یه مقدار ناراحتی پیش اومده ولی خب حل شده و بنده خسارت رو پرداخت کردم.

دوستانی که قدیمی هستن اینجا و منو میشناسن اخلاق منو میدونن همیشه با صداقت معامله کردم و هیچوقت حق کسی رو پایمال نکردم.

خیلی ناراحت شدم از اینکه بعضی دوستان به ناحق دارن بنده رو قضاوت میکنند اینجا..این اخلاق اصلا درست نیست

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
3-
ایشون تو تاپیک دوتا کارت گذاشته بودن برا فروش و فرمودند کارت هاشون LHR نیست این کارتی که برا من فرستادن lhr هست و بهش گفتم اون کارت ایسوس هم تست خاش رو بفرست می‌خوام با این مقایسه کنم که بعدش حرفشون رو عوض کردن و گفتن نه اون کارت LHRهست و تاپیکیشون رو ویرایش کردم..
ایشون جدا از مسئله این کارت باید اختلاف قیمت حداقل 6میلیونی مقاله تفاوت کارت سوم که lhr بوده به من پرداخت شدن
جناب مدیر خوب شد این مسیله رو عنوان کردید خواهش میکنم به این مسئله هم رسیدگی کنید

سلام به همه دوستان
آقای صالحی زاده اگر کارت دیتکت میشه نرم افزاری بایوس بزنید. اگر دیتکت نمیشه ببرید تعمیرکار به صورت سخت افزاری بایوس بزنه.
خیلی مشکوک به مشکل از بایوس هست و شاید با یه بایوس زدن مشکل حل بشه.
اگر توی شهرستان خودتون تعمیرکار خوب نیست. بفرستید شیراز یا تهران
الان 3روزه این تاپیک زده شده و هیچ نتیجه ای نداشته تا الان. به نظرم ابتدا به دنبال حل مشکل کارت باشید. اگر درست نشد بعد دنبال مقصر بگردید.

Last edited:

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
...

همون طور که دارید به ناحق قضاوت میکنید مطمئن باشید یه جا هم به ناحق قضاوت خواهید شد..

خدا گواه هست بنده نزدیک یک دهه هست اینجا و فروم لیون دارم فعالیت میکنم هیچوقت حق کسی رو ضایع نکردم بارها و بارها پیش اومد وسیله تو پست آسیب دیده تو تیپاکس گم شده شکسته رسیده دست خریدار خودم خسارت رو پرداخت کردم.درسته یه مقدار ناراحتی پیش اومده ولی خب حل شده و بنده خسارت رو پرداخت کردم.

دوستانی که قدیمی هستن اینجا و منو میشناسن اخلاق منو میدونن همیشه با صداقت معامله کردم و هیچوقت حق کسی رو پایمال نکردم.

خیلی ناراحت شدم از اینکه بعضی دوستان به ناحق دارن بنده رو قضاوت میکنند اینجا..این اخلاق اصلا درست نیست
سلام خدمت همه
اینو من تایید میکنم. یه هارد 1ترا بلو از این دوستمون خریدم زمانی ک دستم رسید و خواستم تست کنم دیتکت نشد.پولم رو بطورکامل پس زد درحالیکه میتونست بازی سرم دربیاره چون تست هاشو گذاشته بود.الان هم اطمینان دارم توپست اینجور شده .نمیدونم خودش یادشه یا نه ولی من خوب یادمه

من کامل حرفای دوستان رو خوندم قضاوتی هم نمیکنم اما کاربر ebrahim3494 قسمت بولد شده رو کاملا درست میگن

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
به نظرم کارت باید ارسال بشه پیش یک فرد کاربلد قابل اطمینانِ هر دو طرف تا بررسی بشه دلیل خسارت چه بوده .

این تاپیک هم هرچی بیشتر ادامه پیدا کنه اختلاف بیشتر میشه و چهره طرفین نزد کاربران بیشتر خدشه دار میشه .

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
درود بر شما🌹
عرض ادب و احترام
خوب هستید

1-
من همون لحظه دریافت کالا به خریدار گفتم با این جرمی که کارت داره مطمئنا بیش از 3ماه و احتمالا یکسال استفاده شده.
تست گرفتم کارت آلارم قرمز میزد ولی کار میکرد
تست gpu z گرفتم دیدم اطلاعات کارت درست نیست
گفتن باگ نرم افزاریه
با یه gpu z یه نسخه دیگه تست دیگه تست کردم دیدم باز اطلاعات کارت رو درست نشون نمی‌ده تست تست فورمارک گرفتم دیدم FPS کارت پایینه اومدم بهشون گفتم این کارت دستکاری شده.. گفتم یه 24ساعت مهلت تست به من بده به همکارم بگم بیاد با همدیگه تست کنیم.که همکارم اومد و تست کردیم ایشون به من گفت بایوس کارت دستکاری شده من به آقای صالحی زاده گفتم من میخوام کارت رو برگشت بدم ایشون گفتن اگه برسه دست من سالم باشه خسارت میگیرم من میخواستم کارت بگیرم کارت ها گرون شده...ما واقعا اینجا این شکلی معامله میکنیم؟؟
گفتن برادر من بیا با روشی که من میگم تست کن باز دوباره به اصرار ایشون کارت رو مجدد گذاشتم ودرایور رو نصب کردم سیستم ریستارت کردم ویندوز بالا اومد تصویر نداد کارت
درخواست ایشون برای پرداخت خسارت
اصرار ایشون برای تست های بیشتر باعث شد تصویر کارت بره
اگه دست هر شخص دیگری بود همین اتفاق پیش نیومد حالا پیش ما این اتفاق افتاده.

2-
بله درسته کارت اوکی بود
تست gpu z و فورمارک گرفتم و دقت کردم
فهمیدم که یه جای کارت ایراد داره در مورد اون اخطار چشمک زن قرمز هم که بهش گفته بودم این غیر طبیعیه عرض کردم 24ساعت مهلت تست خواستم که همکارم وقت بزارم بیاد و من به اتفاق همکارم تست گرفتم و مطمئن شدم کارت مشکل داره من به فروشنده گفتم می‌خوام کارت رو برگشت بدم
ایشون ادعای خسارت کردن و گفتن اگه کارت بدست من برسه و سالم باشه من خسارت میگیرم چون میخواستم کارت بگیرم و کارت ها گرون شده...
و به اصرار ایشون مجدد تست گرفتم و دوباره آخرین ورژن درایور رو به گفته ایشون نصب کردم که تصویر کارت رفت
بالاتر هم توضیحات کامل دادم

3-

4-5
من مشکلی نداشتم با اینکه کارت رو شخص دیگری بفرسته ولی صداقت در معامله مهمه..
کثیفی و جرم داشتن کارت اول تو ذوقم خورد بعدش گفتم مهم نیست بعدا تمیزش میکنم
حتی آلارم اخطار چشمک زن هم که بهشون گفتم گفت rgb اینطوری تنظیم شده
گفتم اوکی ولی من کارت مشابه دارم اصلا این شکلی نیست rgb کارت هام.
دقیقا طبق ویس اولیه خودم کارت اوکی بود ولی هر چی بیشتر تست میکردم مشکلات یکی یکی آشکار شد و خواستم کارت رو برگشت بدم ایشون منو تحت فشار قرار دادن و بحث پرداخت خسارت رو مطرح کردن و منو تحت فشار گذاشتن که تست های بیشتری بگیرم و در آخر تصویر کارت رفت که بالاتر کامل توضیح دادم..

من این روزا از لحاظ روحی حالم خیلی بهم ریخته هست کمتر میام سر میزنم به تاپیک کلا معامله هم انجام ندادم بعد از این اتفاق..

جناب مدیر گرامی کلا این گرافیک کمتر از 48ساعت دست من بوده و کلا 24ساعت طول نکشیده مجدد بدست فروشنده رسیده.
کلا تو این 48ساعت هم که دست من بوده6ساعت روشن نبوده.
بنده چندین کارت گرافیک دارم همینجا اعلام میکنم با همون سخت افزاری که هست هر کدوم از گرافیک ها رو خواستید هر تستی خواستید میگیرم و فیلم میگیرم حتی اگه یه دونه از گرافیک های من مشکل پیدا کرد من میگم حق با آقای صالحی زاده هست و پول و گرافیک نوش جونشون..

عزیز من با 4تا نصب درایور و دوتا تست که نباید یه گرافیک مشکل پیدا کنه مگر اینکه از قبل یه ایراد داشته باشه..

1- یعنی شما تو همون 24 ساعت اول گفتید که کارت مشکل داره و فروشنده گفتن اگه میخوای برگشت بزنی باید خسارت بدی. درسته؟

2- حقیقتا موردی که وجود داره اینه که بنده نمیدونم شما چه تست هایی انجام دادید ولی اصولا با حذف و نصب درایور نباید تصویر کارت بپره، حالا بازم اگه نکته ای وجود داره بفرمایید

3- بله این مورد توی تاپیک ایشون ذکر شده. اینم متن پست اول تاپیک قبل از ویرایش :
" 2 عدد 3060 واسه معاوضه با 3080 و یا 3090 موجوده. ( نسخه اصلی و بدون LHR ) "

4- شما گفتید فروشنده بعد از اینکه اعلام مشکل کردید گفته خسارت بدید، در صورتیکه توی این اسکرین شات ایشون گفته کارت رو مرجوع کنید و حتی گفته تمام هزینه ها هم داده میشه. این مورد رو هم توضیح بدید

فایل های ضمیمه

• 1635757909157.png
    1635757909157.png
    504.8 KB · نمایش ها: 27
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا