tsd137
Registered User
منظورم عکس دوم بود شبیه نیکی بنزهنمیدونم. صورت نداشت از اول
منظورم عکس دوم بود شبیه نیکی بنزهنمیدونم. صورت نداشت از اول
این دیگه چه مضخرفیه :|
این افسار تمدن و آزادیه تو بلاد کفراین دیگه چه مضخرفیه :|
این .... و ....را چیه؟
این دیگه چه مضخرفیه :|
به نظر من گیاهخواری مطلق هم خوب نیست.بهترین راه:
گیاهخوار شو
مگرنه با ورزش همچنان اون حجم از چربی رو نگه میداری
گوسفند هم گیاهخواره ولی دنبه دارهبهترین راه:
گیاهخوار شو
مگرنه با ورزش همچنان اون حجم از چربی رو نگه میداری
اتفاقا یه مقدار چربی توی غذا باشه دیرتر گرسنه میشیگیاه خواری بدون کنترل مصرف کربو هیدرات چربی رو کاهش نمیده اون کاهش سایزی که معمولا تو گیاه خواری اتفاق میوفته برای بعضی افراد تحلیل عضله هست که به علت عدم دریافت پروتئین مورد نیاز بدن اتفاق می افته.
کربوهیدرات ساده مثل قند ها منظورم بود گوشت کم چرب و به اندازه ضرر خاصی برای بدن نداره گیاه خوار ها از بعد انسانی میگن نخوریم.اتفاقا یه مقدار چربی توی غذا باشه دیرتر گرسنه میشی
گیاهخواری مطلق بدرد نمیخورهکربوهیدرات ساده مثل قند ها منظورم بود گوشت کم چرب و به اندازه ضرر خاصی برای بدن نداره گیاه خوار ها از بعد انسانی میگن نخوریم.
حالا تمام صحبت های اینجا نظرات خودمونه و ممکنه اشتباهی توش باشه
30 کیلومترمن الان روزی 30 کیلومتر به بالا دوچرخه سواری میکنم. غذام هم اندازه گنجشک. فقط تونستم وزنمو ثابت نگه دارم
تو مسلمون نیستی
جاینت یکی از برندهای مطرح جهانی هست. دیگه دوچرخه هاش از 16 میلیون شروع میشهتو مسلمون نیستی4 ساعت رکاب زدی
اولش زیر 10 بود،من که سر در نمیارم ولی این چند روز که گشتم دیدم کوفتم نمیدن با این مبلغ دیگه ناچرا بالای 10 ولی هرچی کمتر بهتر، Escape 3 و Roam 4 ظاهرا مناسبن ولی گرونننننننپول ملی نیست که پهن ملیه
اگر زیر 10 هم چیزی سراغ داری بگو،پیجا اینستا و سایتای معتبرم برسون ببینیم چی به چیه
پ.ن: تایپیکم ترکوندیم،تاپیک درباره دوچرخه نداریم