• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی مجلسی یزدی( سوغات یزد )

azunited

Registered User
لایک‌ها
3
شیرینی ما هم رسید .. بسی لذت بردیم ... دوستانی که این تایپک رو میخونند و هنوز سفارش نداده اند حتما یه بار امتحان کنند واقعا ارزششو داره .. توصیه میکنم دوستان تو سفارششون حتما باقلوا بذارن ، باقلواش واقعا محشر بود. از اقای مدرسی هم تشکر میکنم بابت زجمات و ایده خوبشون

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
شیرینی ما هم رسید .. بسی لذت بردیم ... دوستانی که این تایپک رو میخونند و هنوز سفارش نداده اند حتما یه بار امتحان کنند واقعا ارزششو داره .. توصیه میکنم دوستان تو سفارششون حتما باقلوا بذارن ، باقلواش واقعا محشر بود. از اقای مدرسی هم تشکر میکنم بابت زحمات و ایده خوبشون

نوش جانتان

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
کیک باقلوا دقیقا چیه؟ باقلوا رو به صورت کیک درست میکنن؟

بیشتر بخاطر اینکه شکل این کیک تشابه زیادی به خود باقلوا داره(همونطور که در عکس هم مشاهده میکنی)و طرح و رنگ و مواد روی اون هم از باقلواست. اون رو به این اسم میشناسن ،نام دیگه اون هم کیک شامی هست.از ترکیبات خاص کیک باقلوا خبر ندارم ولی فقط اینو میدونم که خیلی خیلی خوشمزه هست.

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ترکیباتش رو میشه بنویسی؟ باید روی جعبه نوشته باشه...میخوام ببینم از چی درست شده...

داخل خودش که پسته و بادوم نداره؟ فقط روش برای تزئینه دیگه؟

چون میخوام سفارش بدیم :دی

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
ترکیباتش رو میشه بنویسی؟ باید روی جعبه نوشته باشه...میخوام ببینم از چی درست شده...

داخل خودش که پسته و بادوم نداره؟ فقط روش برای تزئینه دیگه؟

چون میخوام سفارش بدیم :دی

روی جعبه که هیچی ننوشته، اینها که مثل محصولات دیگه نیست که ترکیبات بنویسن، اینا واسه خودشون ترکیبات خاصی دارن که حتی اگه ترکیباتش رو هم بنویسن یا به کسی بدن طرف نمیتونه به اون خوبی اون چیزارو ترکیب کنه و پخت کنه!وگرنه من از خدام بود که ترکیباتش رو هم تو فروم بنویسم، فکر نکنم پسته و بادام داخل خودش داشته باشه و اگر هم داشته باشه یمقدار مشخصیه (روش یه لایه برای تزئینه)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دستوز پخت که بله..کسی بلد نباشه نمیتونه...ولی معمولا ترکیبات اولیه رو مینویسن...به هر حال..

یعنی مزه باقلوا میده؟ :دی

آخه من میخوام دو بسته ازت لوز نارگیل بگیرم...یه چیز دیگه هم میخوام ولی نمیدونم چی بگیرم...یه چیزی میخوام زیاد پسته و بادوم و گردو داخلش نباشه...(غیر کیک یزدی)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دستوز پخت که بله..کسی بلد نباشه نمیتونه...ولی معمولا ترکیبات اولیه رو مینویسن...به هر حال..

یعنی مزه باقلوا میده؟ :دی

آخه من میخوام دو بسته ازت لوز نارگیل بگیرم...یه چیز دیگه هم میخوام ولی نمیدونم چی بگیرم...یه چیزی میخوام زیاد پسته و بادوم و گردو داخلش نباشه...(غیر کیک یزدی)

اگر نظر منو بخوای توصیه میکنم یه مخلوط هم همراش بگیری تا محصولات دیگه ای که داخلش این باکس هست رو هم امتحان و تست کنی و بعدا هر کدومش بیشتر پسندت شد اونو بیشتر سفارش بدی
بجای 2 بسته نارگیل هم میتونی 5 تا بسته لوز نارگیل سفارش بدی،این هم خوبه

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اگر نظر منو بخوای توصیه میکنم یه مخلوط هم همراش بگیری تا محصولات دیگش رو هم که داخلش این باکس هست امتحان و تست کنی و بعدا هر کدومش بیشتر پسندت شد اونو بیشتر سفارش بدی
بجای 2 بسته نارگیل هم میتونی 5 تا بسته لوز نارگیل سفارش بدی،این هم خوبه

باس فک کنم :دی
لوز نارگیل تا چند روز تازه میمونه؟
مرسی

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
مرسی

در خدمتت هستم همیشه علی جان
هر چقدر دوس داری فکر کن
4.gif

لوز نارگیل رو وقتی بدستت رسید و مصرف کردی بعد تو جای خشک و خنک (ترجیحا تو یخچال نه اینکه تو قسمت سرد کن یا فریزرش)نگهداری کنی تقریبا تا دو سال و اندی میشه نگهداری کرد.
خواهش میکنم تک دلی عزیز:heart:

مرسی

در مورد تازه موندنش هم بایستی عرض کنم که تا دو ماه تازه تازه میمونه

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
سفارش شیرینی خدمتتون پ.خ دادم.

تشکر و سپاس

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام
سفارش شیرینی خدمتتون پ.خ دادم.

تشکر و سپاس

سفارش شیرینی شما بوسیله پست پیشتاز ارسال شد و کد رهگیری رو واستون پ خ زدم

سلام.سفارش خدمتتون پخ کردم.چک کنید لطفا.

سلام
چک شد و هزینش پخ شد
بعد از واریزی ادرستون رو بفرستید تا سریعا براتون شیرینی یزدی رو تهیه و ارسال کنم

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سفارش شیرینی شما بوسیله پست پیشتاز ارسال شد و کد رهگیری رو واستون پ خ زدم

سلام
بسته من دیروز ارسال شد و امروز ظهر رسید! انتظار نداشتم اینقدر زود برسه :D گزارش هم از شیرینی ها بدم، شیرینی نارگیلی خوشمزه نرم/ترد و تازه هست با چایی خوب جواب میده ولی به تنهایی بخورید شاید کمی بگید به دندان میچسبه. باقلوا نارگیلی بسیار خوشمزه و تازه. کیک یزدی هم با کیک یزدی هایی که تو تهران میخوریم فرق داره هم رنگ هم عطرش، بنظر من خوشمزه و با کلاس هست منتها باید دقت کنیم که بسته پستی کی به دستمون میرسه و چندروز در راه خواهد بود! خوشبختانه 1 روزه رسید و کیک یزدیها تازه و زنده و خوش عطر بودند . یه بسته شیرینی مخلوط هم بود که برای تست انواع مختلف شیرینی های حاج خلیفه خوب بود هم اندازش مناسب بود هم تنوعش. شیرینی ها هم هیچکدوم خرد و له و آسیب ندیده بودند و نکته مثبتی بود. البته بسته پستی اینقدر محکم بسته شده بود که برای بازکردنش باید کمی وقت گذاشت:upsided:
از آقا حسین هم بابت برخورد بسیار محترمانه، دقت در انجام و وقتی که گذاشتند تشکر میکنم،ایشالا همیشه شیرین کام و شاد باشند .

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام helijoop جان
بله پست پیشتاز بین 1 تا حداکثر 3 روز به دستتون میرسه
نوش جانتان، خوشحالم کردید، میدونستم و مطمئن بودم که مورد پسندتون قرار خواهد گرفت
سلام
بسته من دیروز ارسال شد و امروز ظهر رسید! انتظار نداشتم اینقدر زود برسه :D گزارش هم از شیرینی ها بدم، شیرینی نارگیلی خوشمزه نرم/ترد و تازه هست با چایی خوب جواب میده ولی به تنهایی بخورید شاید کمی بگید به دندان میچسبه. باقلوا نارگیلی بسیار خوشمزه و تازه. کیک یزدی هم با کیک یزدی هایی که تو تهران میخوریم فرق داره هم رنگ هم عطرش، بنظر من خوشمزه و با کلاس هست منتها باید دقت کنیم که بسته پستی کی به دستمون میرسه و چندروز در راه خواهد بود! خوشبختانه 1 روزه رسید و کیک یزدیها تازه و زنده و خوش عطر بودند . یه بسته شیرینی مخلوط هم بود که برای تست انواع مختلف شیرینی های حاج خلیفه خوب بود هم اندازش مناسب بود هم تنوعش. شیرینی ها هم هیچکدوم خرد و له و آسیب ندیده بودند و نکته مثبتی بود. البته بسته پستی اینقدر محکم بسته شده بود که برای بازکردنش باید کمی وقت گذاشت:upsided:
از آقا حسین هم بابت برخورد بسیار محترمانه، دقت در انجام و وقتی که گذاشتند تشکر میکنم،ایشالا همیشه شیرین کام و شاد باشند .

Last edited:

saghiemeikade

Registered User
لایک‌ها
4
اقای مدرسی امشب من مردم بسکه به این دوگولی فشار اوردم که اقای مدرسی کیه

داداش من امشب اشتیاهی 800 ریختم به حسابت،ممنون میشم وقت کردی برگشت بزنی برام

ممنون

قسمت بود دوباره این شیرینی هایی که طعمشو هنوز زیر دندونام حس میکنم سفارش بدم باز

بیزحمت اینا رو کم کن ازش بقیشو برگشت بزن :D

مخلوط بزرگ دو ردیفه
کیک شامی(کیک باقلوا) بزرگ
باقلوا جعبه خاتم کوچک
حاجی بادام جعبه مارکی
نان نارگیلی جعبه پلاستیکی
نان برنجی جعبه پلاستیکی
و با پست سفارشی

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام آقا شهاب
الان هزینه سفارشتون رو حساب میکنم و فردا میرم بانک چک میکنم اگه به حسابم واریز شده بود مقدار سفارشتون رو کسر و بقیشو به حسابتون واریز خواهم کرد، به روی چشمم، فردا هم واستون ارسال خواهم نمود
به حساب ملی کارت ریختید؟

ممنون

قسمت بود دوباره این شیرینی هایی که طعمشو هنوز زیر دندونام حس میکنم سفارش بدم باز

مخلوط بزرگ دو ردیفه
باقلوا جعبه خاتم کوچک
حاجی بادام جعبه مارکی
نان برنجی جعبه پلاستیکی
و با پست سفارشی

ممنون

مخلوط بزرگ دو ردیفه
باقلوا جعبه خاتم کوچک
حاجی بادام جعبه مارکی
نان برنجی جعبه پلاستیکی
و با پست سفارشی
بنده 800 هزار تومن شما رو که اشتباها به حساب من واریز کرده بودید رو به شماره ملی کارتتون برگشت دادم و واریز شد
سفارش شیرینی یزدی تون رو هم ارسال کردم و کد رهگیریش رو واستون پخ کردم
حالا شما هم زحمت بکشید و اون هزینه شیرینی هایی که واستون ارسال کردم رو به حساب بنده واریز کنید
موفق باشید

سلام.سفارش خدمتتون پخ کردم.چک کنید لطفا.

سلام آقا احسان
سفارش شیرینی شما هم ارسال شد
کد رهگیری هم واستون پخ کردم

Last edited:

saghiemeikade

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی مردی داداش شما میتونستی به راحتی این پول رو ندی بدون اینکه کسی بتونه کوچیکتربن چیزی بهتون بگه

کارت خیلی درسته داداش
پول شمارم امشب ساعت 12 میریزم حتما حتما

بالا